Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2013 02:51 - По принцип да, но в частност не
Автор: freeoldmen Категория: Други   
Прочетен: 1898 Коментари: 7 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image
   За какво иде реч? За обратните, разбира се.

   Че кой има нещо против тях? Ако проведем истинско проучване какви са нагласите сред българите, средният резултат ще бъде нещо като " абе щом не ми пречат, да правят каквото искат". 
  

image


  Но те изглежда не желаят да бъдат просто допуснати. Те желаят да бъдат сочени за пример, като едва ли не бъдещето на хората, с тяхните измислени 10% от хората по земята / истинският процент на перверзните е под 2% /. Тази ситуация в момента ги устройва. Тази ситуация в момента, подпомогнати от зли сили, им дава чувството, че са на гребена на вълната,  и могат да правят каквото си искат. Разбира се, това е измамно. Този път ги води само към едно- вече са мишена.

image

 
  Струва ви се прекалено? Я си представете, че поповете са прави. И ни чакат години на терор и Антихрист? В годините на идните жестоки чудеса къде ще бъде пътят на меките китки? Някъде до там, където ги достигнат разярените ръце на тълпата...Не че им го желая. Но ще трябват жертви. А те се самопосочват...

image



  А за принципа... Мили обратни,  както разбрахте, не ви желая злото. Дори до някъде ме гъделичка чувството, че съм много широко скроен и въобще не ми пречите / стига да не сте ми син / / или дъщеря /. Е, разбира се, и жена...
   
Ама вземете се скрийте! 

image


В този ред на мисли, не мога да не си помисля,  как ли щеше да бъде, ако ми бяхте дядо и дядо?image
  
   



Тагове:   хора,   нср,   500 000,


Гласувай:
22



1. shtaparov - По принцип над 99% от Българите ги е ...
04.08.2013 21:32
По принцип над 99% от Българите ги е гнус от подобни екземпляри,и това тяхно чувство е напълно природно и самородно: то не се възпитава,то иде от човешката природа! Педерасите не само че не могат да раждат деца,но те развращават нормалните човешки общества и всичко общочовешко е срещу тях! Те са връщане към маймунското у човека и грешка на природата,която един ден еволюцията ще поправи! Яз кажах!
цитирай
2. freeoldmen - shtaparov, съгласен съм,
04.08.2013 23:48
с едно уточнение- не са грешка на природата, а грешка на обществото, което ги толерира. Крият се удобно зад някакви измислени проценти, че уж 10% от хората били хомосексуални по природа. Това, разбира се, е пълна заблуда, създадена да оправдае душевното уродство на много малка част от населението, знаем ги кои са...
цитирай
3. isteater - Да...
05.08.2013 11:13
и аз съм виждала, ама не... (мерси!)

:)
цитирай
4. merlin68 - За съжаление хората сме склонни да ...
05.08.2013 22:05
За съжаление хората сме склонни да прекаляваме, а нищо прекалено не е на добро, дори демокрацията. Дори най-вече демокрацията.
цитирай
5. novaposoka - Във всяко мнение има доза ...
07.08.2013 21:23
Във всяко едно мнение има доза субективизъм. Обикновено се изхожда от влиянието им върху съответния коментатор. Много реалистично звучи оценката: "Не ми пречат, стига да не са ми "дядо и дядо", както и "син, сестра или брат". Това показва, че за нормалните хора тези явления не са приятна гледка.
Относно забраната, анатемата и други подобни отношения към тези явления, това не влиза в пълномощията, нито на църкви и светски власти, нито на други групи от хора.
Човекът е създаден свободен и сам решава, дали да върши добро или зло. Тази свобода му е дадена от Създателя, Когото нашият атеистичен свят все още не може да признае. Доброто се изразява в придържането към десетте Божии заповеди, злото - в тяхното нарушаване. Всеки сам решава как да постъпва и постъпките не са нито душевно разстройство, нито грешка на природата. Цялата Библия и дейността на Христос на Земята разясняват обаче, последствията от съответния свободен избор на отделния човек. Имам постинги по този въпрос, и в тях аз не изразявам моето субективно мнение, а обективното отношение на Нашия Създател към хомосексуалните явления.
цитирай
6. freeoldmen - novaposoka, уверявам Ви, че мнението ми е изцяло субективно! :)
07.08.2013 21:59
Силно ме впечатли , че забраната и анатемата не влизат в пълномощията на Църквата. Това ще да е нещо ново, изпуснал съм го. :)
цитирай
7. novaposoka - Разделението на принципа "одобрявам - неодобрявам".
09.08.2013 21:18
По дискусионни въпроси различните хора изразяват различни мнения - всяко от гледна точка на отделния човек - субекта. В нашия случай виждаме, че няма отрицателни гласове, но това не означава, че няма одобрение на хомосексуализма. Във Франция и САЩ двуполовите бракове са официално разрешени.
Уверявате ме, че мнението Ви е субективно. Да, така е! Моето мнение също е субективно, както и това на управниците от Франция и САЩ. Едни хора одобряват явлението, други не. Имаме разделение и въпросът е, има ли критерий, по който да разберем, кои са прави и кои не?
Има такъв критерий:
"Затова Бог ги предаде на срамни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслужено въздаяние на своето нечестие" /Римл. 1:26,27/.
Явлението е определено като противоестествено, безобразие и нечестие. Църквата не одобрява, но не може да забранява. Тя трябва да разяснява това, което казва Библията. Трябва да посочва и последствията от греха, т.е., от беззаконието, а именно:
"Заплатата за греха е смърт" /Римл. 6:23/. "Всеки, който върши грях, върши и беззаконие; защото грехът е беззаконие" /1Йоан 3:4/.
Това, че не одобряваме дадено явление не е достатъчно, за да докажем, в случая на американци и французи, че сме прави. Само Библията казва кой е прав и кой не е.
Задача на църквата е да проповядва Божието слово - Библията. В тази връзка тя трябва да се обяви против кражбите и убийствата, най-вече тези във войните, и да каже на властващите, че никой човек, с каквато и власт да разполага, няма право да праща хора да убиват и да бъдат убивани. Вместо това, тя застава до президента и "благославя" жертвите, отиващи на заколение, и с това цинично поведение ги заблуждава, че "благословията" ще им помогне да се върнат живи и здрави.
Георги Крумов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2680876
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031