Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2017 13:31 - Европейски ценности. Днес в Македония, утре у нас.
Автор: freeoldmen Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 9050 Коментари: 36 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

  

 Знаете ли колко процента имат албанските партии в Македония? 16,6%. Знаете ли колко имаше ДПС в предния български парламент? 15,8%. В момента ДПС има по-малко, но това е заради разцеплението на турските гласове заради ДОСТ. Но преди това, ДПС няколко парламента по ред, имаше твърдо над 15%.

Сега, представете си, че на база на това представителство, ДПС поиска турският език да стане “втори официален”. Представете си, че изберем Лютфи Местан за председател на парламента, или примерно Мустафа Карадайъ. И той прочете първата си реч на турски език, преди все още въпросният език дори да е обявен за “втори официален”. Представете си, че 80% от българския народ не желае това, и е по улиците. Представете си, че гневът доведе до превземане на парламента.

И накрая си преставете ЕС да обяви, че “европейска ценност” е именно Местан да е начело на парламента и да говори на турски. Представете си съседна страна, която приемаме за приятелска, да обяви “да следвате европейските правила” като път към изход от кризата…

Представихте ли си? Е, надявам се разбирате защо сега ще нарека абсолютно всичките ни политици неолиберални престъпници, достойни да бъдат пратени в концлагери. Всичките - и Бойко, и Корнелия, и президентът на РБ, и псевдо-патриотите, та дори и новите звезди дето ще сменят системата - Слави Трифонов, Николай Бареков и свитата им от протестъри.

В Македония има една “права вяра”. И тя е тази на македонците. Дали се наричат така, дали са българи - това не е толкова важен въпрос. Те са абсолютният държавотворен народ, все още преобладаващо мнозинство, и албанците нямат никакво право да искат “втори език”. Дори Охридските споразумения, които западът им наложи, са абсолютно престъпление. Това е все едно да въведем турския за официален в Кърджали и Разград.

Но наглостта сега задминава всякакви граници. Въпреки, че македонските партии взеха 85% от гласовете, албанците отидоха в Тирана (все едно ДПС да иде в Анкара) и от там приеха “обща платформа”. И изнудвачески обявиха, че който иска да го подкрепят за правителство, трябва да приеме албанизацията на Македония. Това е грозно и нагло изнудване, съвсем очевидно подкрепено от външни сили, желаещи разсипване на държавата. Не може група с 16% в парламента да поставя такива искания. Всъщност за това е нужно дори квалифицирано мнозинство, т.е. то не е възможно дори при хипотетично правителство на Зоран Заев с албанците. Ще трябват 80 гласа, а те заедно имат 67. Но подбутнати от външни сили, и неприкрито подкрепяни от Тирана, албанците просто взривяват Македония. С 16%.

В този исторически момент, когато един клон от българската нация (макар и отдалечаващ се) е притиснат от част от великите сили и от съседни радикални държави, в този момент, цялата българска политическа каста… призова за “европейско” решение…

Отвратен съм от вас, повръща ми се, искам ви на бесилото - и теб Бойко, и теб Корнелия и теб генерал-президенте, и вас фалшиви патриоти…

Какво значи “европейско решение”? Та нали именно Могерини подкрепи албанците? Това ли е доброто за нас - българите, решение. Нали именно ЕС и САЩ измислиха Охридските споразумения, които проправиха пътя на настоящия хаос.

Знаете ли какво са европейските, и изобщо - западните решения? Те са едно изпичане на бавен огън. Залагат някакво статукво, което очевидно е неработещо и с времето ще се влошава. Дават му хубаво име, и го етикетират с “европейските ценности”. След което започва едно постепенно ерозиране на държавата и обществото. Накрая се стига до пълен разпад. 

Ето това беше Охридското споразумение, когато група албански терористи бяха обявени за борци за свобода, а после и канонизирани за видни политици. Това споразумение частично кантонизира Македония и проправи пътя към следващи искания. Такива винаги идват, неизбежно е.

Това ли искаме отново като говорим за “европейски ценности”? Това ли искате, Бойко, Корнелия?

Нека направим едно ново споразумение, което условно да наречем “Охрид-2”. Нека въведем албанския като втори език. Нека признаем албанците за държавотворен народ. ОК. Ще настъпи мир. А после… След 10 години? Ще има ли мир още? Или ще има нови искания?

Отговорът на този въпрос го виждаме по резултата от “Охрид-1”. Това са “европейските ценности”.

В момента цялата неолиберална мисъл в България се е втурнала да обяснява как лоши са македонците, а добри са демократичните албанци и македонските предатели, тип Заев. И вниманието се отклонява чрез компромати - основно към Никола Груевски.

Но нека кажем нещо много важно - ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА КОРУМПИРАНИ. Дори най-големите имена в историята са лапкали. Вземете, прочетете и ще видите, че са лапкали. Въпросът е какво са правили извън това.

Например Стамболов е известен с това, че е бил голям почитател на хазарта. На масата са се залагали до “1000 златни луидора”. Това са суми от типа на няколко десетки хиляди лева днес. От къде ли ги е имал? Но какво е направил Стамболов за България? Колко църкви в поробена Македония е уредил, колко нови училища, каква армия е създал, как е отстоявал независимостта ни?

Ами американската икона Рейгън? Той не затъна ли в схемата “Иран-Контри”? Ами Жак Ширак? Ами дори Путин? Нима не го наричат “милиардер”? Но каква завари Русия, и каква е тя сега?

Корупцията е присъща на властта, тя трябва да се ограничава. Но избирателно посочената корупция е нещо по-лошо. Тя е оръжието на неолибералите срещу неудобни правителства.

Например - излиза някой, обявява управлението за корумпирано, и то трябва да падне. Но никой не казва тия дето ще дойдат, по-малко корумпирани ли ще са? Всъщност не. Но ако слушкат, никой няма да ги атакува. Медийната машина няма да се задвижи.

В България специално много ясно личи това в дейността на т.нар. “соросоиди”. Те атакуват само правителства, които не са много удобни. След това идват други - също корумпирани, но не се атакуват. Просто защото слушат повече големия американски брат, и спонсор на въпросните соросоиди.

Точно по същата схема сега работят ВМРО-ДПМНЕ в Македория. Груевски очевидно е корумпиран. Но другите да не би да не са? И сега основният аргумент на Груйо бил да не влезе в затвора и затова не сдавал властта. Измисля се нов мотив, и той измества стария.

Всъщност, Груевски се бори за Македония. Той със сигурност е местен патриот. Дори грандоманските му проекти с безброй паметници на Александър Македонски, са опит за изграждане на някаква идентичност. Груевски не е предател, и не иска да разсипе Македония. Не е готов на компромис с албанците.

И затова е лош. Корумпиран, ще го изкараме по-черен от дявола. А после корумпетата на Заев няма да ги докоснем. Защото ще слушкат.

Всъщност, Груевки не е против албанците. Той ги допусна в управлението, въпреки че имаше собствено мнозинство в предния парламент. Но ги допусна така както ние допускаме ДПС. Без прекомерни права. Сега като поставиха ултиматум, и той се отдръпна. Ето това е национална отговорност. Албанците не са казали “искаме Заев”. Те казаха “искаме втори език”. Първият мандат не им го даде. Заев се съгласи. И това взриви страната.

В този момент, ние да минаваме на страна на “европейските ценности”, които разсипаха Македония, е абсолютно национално предателство. Българският интерес е да защитаваме македонците, и в максимална степен да бъдат отблъснати албанските амбиции. Все пак, 80% от Македония е македонска (или българска) и това едно малцинство да изнудва, е недопустимо.

Вместо да направим това обаче, ние тръгваме по европейската пропаганда. Патриотът Джамбазки обяви за случващото се… Русия. Все едно слушаме Меркел за Украйна или Обама за Сирия. А какво всъщност каза Русия? Нека ползваме фактите. Руският посланик каза, че исканията на албанците са противоконституционни и водят до разделение на държавата. Т.е. каза истината. В същото време американският посланик защити “демократичните права на албанците”…

Кой е виновен? Виновен е не Путин, а са виновни същите, дето са и за Украйна, и за Сирия, и всички останали бъркотии по света в последните години.

А знаете ли кое е най-абсурдното? Ами това, че Моника Могерини, която е и наш външен министър, работи срещу нас. Това да подкрепяш албанците е срещу България, която е член на ЕС. А Албания и Косово не са в ЕС. Излиза, че външният министър на ЕС подкрепя в ущърб на своя членка, интересите на не-членки! Това всъщност дори е текст по наказателния кодекс. Ако министър работи срещу страната си, е предател и влиза до живот.

Разбира се, подобни нещо не важи за еврократите, които са недосегаеми. Но България е в гротескна ситуация. Чиновник, който е и наш, поне на думи, и ние сме го избирали, работи срещу нас.

А българското правителство приглася на предателския хор, в едно с българската опозиция, българските патриоти, и дори - с тия дето ще сменят системата и ще са бъдещото правителство…

Събитията около албанските общности в Косово и Македония показват и един опасен дългосрочен процес, който има нужда от някаква корекция. Това е ползването на т.нар. “демографска бомба”. Т.е. с масово плодене и разселване, да се завземат чужди територии. Приближаването на Велика Албания просто казва, че демографската бомба работи. А ние искаме ли да работи? Искаме ли плодящите се и консумиращи предимно, да имат право да ни вземат държавата?

Защото точно това ще се случи. То ще се случи и във Франция с 6 милиона араби. И в Германия с приемани по 1 милион бежанци на година. И в Англия където половината Лондон вече не е английски, а са индийци и пакистанци. Трябва ли “демографското оръжие” да се окаже без съпротива?

Истината е съвсем друга. Подобни етноси следва да се ограничат до раждаемост от 1 дете, и така в няколко поколения популацията им да намалее. Те могат да останат в същата държава, и да са с равни права. Но не и да я окупират. Това е суровата истина, и това трябва да е позицията на България.

Съвсем очевидно е, че псевдо-българският ни обществен елит предава Македония. Предава и България дългосрочно. Тези хора не искат нации, не искат народи. Те искат роби. Роби на корпорациите, без собствена идентичност, и без право да кажат “аз съм човек”. Затова всички национални държави ще бъдат ерозирани, малцинствата ще бъдат насърчавани, “европейска ценност” ще е всичко което руши. А достойна за заклеймяване ще е всяка народолюбива позиция. Дори позиция, която е продиктувана от инстинкт за самосъхранение.

И да повторя началото - албанците искат албански език с точно толкова депутати, колкото има и ДПС. И според “европейските ценности” имат право да го получат…

Добри Божилов
28.04.2017




Тагове:   България,   македония,


Гласувай:
27



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Ти гледай да не отнесеш боя като
29.04.2017 18:31
македонски социалист! Не видя ли, че на техния тартор му счупиха кратуната?!
цитирай
2. freeoldmen - 1. apostapostoloff
29.04.2017 18:53
Там тепърва ще се бият.
И няма да мине само със счупени глави.
Кефи ли те?

Мен не.

Чичо ми /брат на баща ми/, до последния си дъх твърдеше, че е българин.
Нищо, че живееше в Скопие.

А ти си обикновен урод.
За шепа дрънкулки си готов да си затвориш очите за истините,
казани в статията.
цитирай
3. milady - страхотен анализ, free, поздрав..
29.04.2017 18:56
А ти си обикновен урод.
/а, това беше..велико/
юлия
цитирай
4. freeoldmen - 3. milady
29.04.2017 19:32
Анализът е на Добри Божилов.
цитирай
5. redabyss - Има нещо, което ме успокоява и то е, ...
29.04.2017 19:38
Има нещо,което ме успокоява и то е,че в България нещата се случват бавно като в пустинята.Европа нека си иска глупостите и да ги озаконяват-у нас кой го е грижа за законите?! :))))) Ние българите си живеем в наша вселена:хората продължават да си варят ракията (и да си я пият с кеф :)))))) ),можеш да минеш метър навсякъде,ако имаш твой човек и/или се почерпите,пушенето в заведенията,официално е забранено,но на много места си се пуши.....Въобще нашата българска идентичност турците не са я размили 500 г,та ЕС ли.ЕС няма да просъществува 500 г-хич не се безпокой,нека си въвеждат закони. ;))
А втория официален език е само химера у нас,не сме много толерантни като други държави. :)))))))
Поздрави. :))
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Курво дърта,
29.04.2017 19:53
първо ще те бия с кожен колан на голо, задето създаде македонската нация, второ, ще те ритам по голата тиква, задето даде тленните останки на Гоце Делчев на Тито, ще те млатя, задето при две преброявания в Пиринска Македония караше хората да се пишат македонци и да учат македонски "език", курво.
След това ще те пусна на албанците да ти скъсат задника, курво.
цитирай
7. danielita - Браво на Добри Божилов за отличния анализ и на Вас freeoldmen за публикуването му
29.04.2017 19:56
Мога да се подпиша под всяка дума, казана в този постинг. Като че ли вренето в общия казан притъпява и болката и здравия разум. Имам приятели македонци и всеки път когато се опитвам да им кажа че сме един народ, с обща история и култура, винаги усещам вътрешна съпротива, до такава степон са им промити мозъците. Българските политици, журналисти и пр. публични личности трябва да работят за сближаването на българи и македонци, защото проблемите са ни общи и съответно реакцията и борбата ни трябва да е идентична.
цитирай
8. freeoldmen - 5. redabyss
29.04.2017 20:08
Има нещо такова, но ситуацията вече не е същата.
Изправени сме пред могъща система за управление на човешкото стадо,
пред която нашите традиционни методи за пасивна съпротива не са ефективни.
Само един пример: Преди стотина години нашите деца са отивали на Запад,
придобивали са знания и са се връщали като водители на народа.
Сега наши деца, като ги претакат през умомелачката на западните университети, ни ги връщат под формата на Дянков, например.
Останалите тук ги маргинализират.
На кого да разчитаме?
Ракията е хубаво нещо, но недостатъчно...
цитирай
9. freeoldmen - 6. slavimirgenchev1953
29.04.2017 20:15
О, Слафчо, къде се загуби бе, бех те позабравил.
Добре, че четох наскоро притчата за Исус Христос и Разлабения, та
се присетих за теб.

А за тези събития, дето споменаваш, спомням си за един млад поет, дето
жарко славословеше същата партия, извършила ги.
цитирай
10. slavimirgenchev1953 - Младият поет
29.04.2017 20:19
си ти, нали, курве? И си бил и комунде, като оня варненски некадър. Курвици нещастни...
цитирай
11. freeoldmen - 7. danielita
29.04.2017 20:25
Братята ни са надъхани с думи, но сега идат години, където само агитация
няма да върви.
Сега ще е моментът да възстановим нормалните отношения между двете
части на българския народ, като ги защитим.
За съжаление, докарани сме до състояние и на себе си да не сме полезни.
Та трябва да я караме едно по едно, ако отново станем силни, братята ни сами ще
дойдат, няма да отидат при албанците...
цитирай
12. freeoldmen - 10. slavimirgenchev1953
29.04.2017 20:32
Хептен сдаваш багажа, поете, жалък и изнервен ми се видиш.
Да не би призракът на Партийната ти Муза да те преследва?



цитирай
13. blackpredator - Добри Божилов
29.04.2017 21:24
е пропуснал една важна подробност в примера, случила се в Скопие
след речта на Лютфито на турски, Слевун Генчев запял турският химн
цитирай
14. kvg55 - Всичко славянско и православно ...
29.04.2017 21:39
Всичко славянско и православно трябва да погине - това е целта на подлия и лицемерен запад.
цитирай
15. freeoldmen - 13. blackpredator
29.04.2017 22:00
Слафчо е винаги готов за таквиз подвизи, преди време, беше усвоил едно грантче,
та отиде на кьор-софра в Македония, да подкрепи тамошните евроатланти в
борбата им за албано-европско светло бъдеще.
цитирай
16. freeoldmen - 14. kvg55
29.04.2017 22:00
И то за наше добро, както ни убеждават.
цитирай
17. slavimirgenchev1953 - Много сте зле, друзья от сужбите.
29.04.2017 22:33
Информацийките ви не чинят пукнат цент биля. Лошо, Каишеви, лошо. Бадева ви плащат за нескопосаните лъжи. )))))))))
цитирай
18. freeoldmen - 17. slavimirgenchev1953
29.04.2017 22:48
Ами открехни ни, бе, Слафчо.
Как е в Македония? Нали беше командировка там?
После ни разкажи за България.
Дето тук сме претворили в дела евроатлантските ценности и никакви 16% не ни плашат...
цитирай
19. slavimirgenchev1953 - Ти си закрехнат по рождение. Неспасаяем случай. Типичен венцикухелиат. Не мога да губя време с теб.
29.04.2017 23:12
freeoldmen написа:
Ами открехни ни, бе, Слафчо.
Как е в Македония? Нали беше командировка там?
После ни разкажи за България.
Дето тук сме претворили в дела евроатлантските ценности и никакви 16% не ни плашат...

цитирай
20. freeoldmen - Слафчо Неджим Генчеф
29.04.2017 23:19
Щото те пипнах.
Мислеше, че никой не помни как разнасяше Факелът на демокрацията
по други страни и народи.

Заковах те като гъсеница с топлийка.
цитирай
21. slavimirgenchev1953 - Надай се, пръдльо. Може само за ..я да ме фанеш. )))
30.04.2017 07:17
freeoldmen написа:
Щото те пипнах.
Мислеше, че никой не помни как разнасяше пламъкът на демокрацията
по други страни и народи.

Заковах те като гъсеница с топлийка.

цитирай
22. vedrina - !!!
30.04.2017 08:46
Как ще се случи това - всички, които се турчеят са многодетни семейства, живеят по високите места в Родопите, дишат най-прекрасният въздух, нямат дори и улици, нито културни заведения - но се размножават и при това им харесва нашата демокрация - ако са в Турция ще треперят за всяка казана дума, ще живеят на тръни, а тук е свободия...!!!
"Истината е съвсем друга. Подобни етноси следва да се ограничат до раждаемост от 1 дете, и така в няколко поколения популацията им да намалее. Те могат да останат в същата държава, и да са с равни права. Но не и да я окупират. Това е суровата истина, и това трябва да е позицията на България."
цитирай
23. theeconomist - Два пъти съм бил в Шиптерията
30.04.2017 10:09
С разлика от 15 години. През 97 г . там беше раят на престъпните кланове, занимаващи се с кражби на коли от Италия и оформяне на клановете за търговия с дрога.
Пред пристанището в Дурас имаше един площад с крадени коли и можеше за жълти стотинки да вземеш каквото искаш. В Тирана нямаше по - висока сграда от паметника на Енвер Ходжа.
Те са шовинистично мюсюлманско криминогенно общество от фанатизирани националести и престъпници.
С помощта на големият престъпник искат да направят мюсюлмански анклав в Западните Балкани.
А такива майцепродавци, като сливомар са техни клакьори и мажоретки!
За къде да те хванем бе скопец? За гюдерията дето виси между пухкавите ти бълдърки?
Ходи пред Мъни грама да чакаш пари от работничката да си платиш интернета просяко! :-))
цитирай
24. slavimirgenchev1953 - Курво, Албания бе комунистическа държава, каквито ти много хочеш и любиш. Що се оплакваш, курвицо?
30.04.2017 10:50
theeconomist написа:
С разлика от 15 години. През 97 г . там беше раят на престъпните кланове, занимаващи се с кражби на коли от Италия и оформяне на клановете за търговия с дрога.
Пред пристанището в Дурас имаше един площад с крадени коли и можеше за жълти стотинки да вземеш каквото искаш. В Тирана нямаше по - висока сграда от паметника на Енвер Ходжа.
Те са шовинистично мюсюлманско криминогенно общество от фанатизирани националести и престъпници.
С помощта на големият престъпник искат да направят мюсюлмански анклав в Западните Балкани.
А такива майцепродавци, като сливомар са техни клакьори и мажоретки!
За къде да те хванем бе скопец? За гюдерията дето виси между пухкавите ти бълдърки?
Ходи пред Мъни грама да чакаш пари от работничката да си платиш интернета просяко! :-))

цитирай
25. freeoldmen - 22. vedrina
30.04.2017 11:02
Тезата за ограничението до едно дете е доста спорна теза в текста,
а и при турчеещите се наши сънародници не се забелязва значим ръст на раждаемост
спрямо нас.
Проблемно е, има много аспекти, но нещо трябва да се направи.
цитирай
26. freeoldmen - 23. theeconomist
30.04.2017 11:09
В Албания да правят каквото си щат, проблемът е, че осъществяват инвазия,
и то в посока нашата граница.

А Слафчо го бяха пратили, когато имаше въоръжено нападение над македонски град,
хората бяха настръхнали, и великите демокрации задействаха НПО-тата си, та да
си траят.
цитирай
27. theeconomist - Курвите се ебат за кеф, а проститутките, като теб за пари..
30.04.2017 11:29
slavimirgenchev1953 написа:
theeconomist написа:

Ходи пред Мъни грама да чакаш пари от работничката да си платиш интернета просяко! :-))



Обикновено дъртите грозни и метиляви проститутки, като теб се шибат за жълти стотинки..:-)))

Аз 30 години не съм си сменял убежденията, а ти се дупиш на този който ти плати.
Тъжното е за теб че си изхабено бездарие и никой не ти се връзва.
Грубостите ти даже са смешни. Каруцарският ти език издава шизоидното състояние на дребната ти душица.

Махни другото но си и дребен страхлив и попикаващ се дъртел, който плаши гаргите зад клавиатурата, заключен в къщи.....т.е. бостанско плашило с дебел дирник! :-)))
цитирай
28. slavimirgenchev1953 - Ти си платена руска курветина-разпоретина. Аре, шибай се, пръцло.
30.04.2017 11:34
theeconomist написа:
slavimirgenchev1953 написа:
theeconomist написа:

Ходи пред Мъни грама да чакаш пари от работничката да си платиш интернета просяко! :-))



Обикновено дъртите грозни и метиляви проститутки, като теб се шибат за жълти стотинки..:-)))

Аз 30 години не съм си сменял убежденията, а ти се дупиш на този който ти плати.
Тъжното е за теб че си изхабено бездарие и никой не ти се връзва.
Грубостите ти даже са смешни. Каруцарският ти език издава шизоидното състояние на дребната ти душица.

Махни другото но си и дребен страхлив и попикаващ се дъртел, който плаши гаргите зад клавиатурата, заключен в къщи.....т.е. бостанско плашило с дебел дирник! :-)))

цитирай
29. slavimirgenchev1953 - Две курвици
30.04.2017 11:36
- една цел!
цитирай
30. freeoldmen - 29. slavimirgenchev1953
30.04.2017 12:12
Не казваш, Слафчо, твоята позиция по темата.

Пак ли е успоредна на тази от американското посолство в защита на горките албанци?
цитирай
31. slavimirgenchev1953 - Не губя време да споря с идиоти. Давам ти задача за домашно: кой и защо създаде македонската нация и язык?
30.04.2017 12:20
freeoldmen написа:
Не казваш, Слафчо, твоята позиция по темата.

Пак ли е успоредна на тази от американското посолство в защита на горките албанци?

цитирай
32. freeoldmen - 31. slavimirgenchev1953
30.04.2017 13:35
Слафчо Манафлъ, тук и сега говорим за събития от вчера в съседна православна държава, притискана от мюсюлманско малцинство.
Тези действия са инспирирани и подкрепяни от сегашните ни съюзници ЕС и САЩ.

Кажи си в прав текст, това харесва ли ти.

Всъщност, не ми отговаряй.
Вместо теб са ми отговорили съмишлениците ти, на стената
на Ангел Джамбазки:

Tezcan Mehmet Ква унитарна държава бе миризлив цървул. Нямало малцинства в булгаристан. Сиктир бе домуз. Ще се съобразявате с турското малцинство и хоро ще играете даже.

Ibrahim Mutlu Вре галоша луси чуват ли ти ушичките кво приказваш в бг има Турци и то доста да правиш сметка при една искра какво ще се случи с теб

Tezcan Mehmet Lusy Sabotinova курво булгарска, мълчи и не се обаждай , да не ядеш ряания патлак както са го яли бабите ти няколко века.

Youlian Doytchinov Американското влияние у нас е много повече за предпочитане, отколкото руско, защото ще ни гарантира териториалната цялост и военна мощ.

цитирай
33. mileidi46 - https://www.facebook.com/originaltolerast/videos/754063671441550/
30.04.2017 13:45
....
Стрелять нада...
цитирай
34. freeoldmen - 33. mileidi46
30.04.2017 14:35
Тоя педал австрийците да си го мислят, те си го избраха.

Но официалната им политика не е съвсем толерастна, приеха само възможност за 1 000 бежанци, но само сирийци християни и предимно жени и деца.

Кое пречи и на "нашите" политици да настояват за същото пред ЕС?
цитирай
35. slavimirgenchev1953 - Преди решаването на къвто и да е проблем, се признава истоическата истина. Тя е, че сте зръсни
30.04.2017 15:48
freeoldmen написа:
Слафчо Манафлъ, тук и сега говорим за събития от вчера в съседна православна държава, притискана от мюсюлманско малцинство.
Тези действия са инспирирани и подкрепяни от сегашните ни съюзници ЕС и САЩ.

Кажи си в прав текст, това харесва ли ти.

Всъщност, не ми отговаряй.
Вместо теб са ми отговорили съмишлениците ти, на стената
на Ангел Джамбазки:

Tezcan Mehmet Ква унитарна държава бе миризлив цървул. Нямало малцинства в булгаристан. Сиктир бе домуз. Ще се съобразявате с турското малцинство и хоро ще играете даже.

Ibrahim Mutlu Вре галоша луси чуват ли ти ушичките кво приказваш в бг има Турци и то доста да правиш сметка при една искра какво ще се случи с теб

Tezcan Mehmet Lusy Sabotinova курво булгарска, мълчи и не се обаждай , да не ядеш ряания патлак както са го яли бабите ти няколко века.

Youlian Doytchinov Американското влияние у нас е много повече за предпочитане, отколкото руско, защото ще ни гарантира териториалната цялост и военна мощ.




червени курвици. Сред това ви ебем заедно с албанските курвета до пръсване. Щото албанец като чуе българи, и бега и се крие, за да не му скъсат трътката. Ясно ли ти е, курве?
цитирай
36. freeoldmen - 35. slavimirgenchev1953
30.04.2017 16:16
"Курве" те съветвам да го пазиш като определение само за близките ти роднини,
щом ще говорим за историческа истина.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679806
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031