Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 16:12 - Eротични игри
Автор: freeoldmen Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 18620 Коментари: 51 Гласове:
6

Последна промяна: 27.10.2018 16:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

 Сигурно не всеки е чувал за испанската автономия Навара.
 Но повечето знаем за колоритния фестивал Сан Фермин, който се провежда ежегодно в столицата Памплона, и пускат бикове по улиците на града...
 Е, сега управляващите в Навара баски националисти и леви партии като Подемос решиха да пуснат на воля из провинцията джендърни бикове.
 Насладете се:

 

Правителството на Ушуе Баркос иска всички деца в Навара на възраст до шест години да имат "сексуален опит чрез детски еротични игри". Това е едно от предложенията, които националното ръководство иска да наложи на всички училища в областта в рамките на спорна програма, наречена "Скола", която ще бъде задължителна във всички училища в Навара.

 

Задължението за предоставяне на сексуален опит на деца на възраст от 0 до 6 години е едно от най-трудните направления на програмата, въпреки че не е единственото, предприето от изпълнителната власт, която основава своята доктрина на разбирането, че "мъжете не са еволюирали и държат жените в подчинено положение във всички сфери."

 

Програмата бе реализирана в 16 училища през учебната 2017-2018 г. и идеята е да стигне до всички образователни центрове в Навара в близките години.

 

Skolae (отглеждане в равнопоставеност) предлага процес на учене с конкретни насоки за всички образователни етапи, от 0-3 до 18-20 г., в който се застъпва сексуалността на тялото, сексуалното любопитство, еротичните игри и "признаването на детската сексуалност от раждането ".

 

Що се отнася до пола, в програмата, спонсорирана от баските националисти, се твърди, че обществото е "дълбоко сексистко и мачистко" и "хетеропатриархатът потиска жените и се представя като нещо присъщо на буржоазния свят и капитализма".

 

Проектът на Ушуе Баркос предлага да се внуши на подрастващите, че съществуват "множество сексуалности",  подразбирайки, че сексуалната идентичност е социална конструкция, в която едни могат да се идентифицират като бисексуални, други като хомосексуални, трети като нито едно от двете и тези етикети или модели са "налагане на естетически модели, които стават форми за насилие ".

 

"Романтичната любов е една идеализирана буржоазна конструкция, която насърчава насилническото поведение", алармира програмата, с която Ушуе Баркос и нейните партньори от Bildu, Podemos и I-E, искат да внушат своята джендър идеология на всички подрастващи в Навара.

 

Част от подхода за развиване на уменията е да се обяснят на децата от 0-6 години "множеството сексуални идентичности", както и да се анализира сексизмът, който съществува в този период на израстване.

 

От преподавателите ще се изисква да нямат изображения на стереотипни професии в класната стая, за да се направи критичен анализ на сексуализирането на жените. Както бе споменато в началото, се предвижда децата от 0 до 6 да имат "сексуален опит чрез детски еротични игри". Според комисарката по образованието Солана, „еротичните игри“ за деца от 0-6 годишна възраст „не са оргии, а игра на татковци и майки.“

 

За етапа на началното образование, при децата от 6-12 г., Баркос е подготвила някои насоки, които да обясняват сексуалната ориентация, хомосексуалността и бисексуалността.

 

„Трябва да покажем като насилие определянето на нашите функции на битово ниво", се казва в документа, подготвен от баските националисти за учениците в Навара.

 

Що се отнася до малолетните от прогимназиалния етап (12-16 години), Ушуе Баркос ще ги принуди да разберат желанието, възбудата, оргазма, сексуалната неудовлетвореност и т.н.

 

Разбира се, програмата Скола фокусира върху мъжете причината за насилието при юношите, поради "хегемонията на мъжествеността", която те налагат, както и върху поддържането на романтичната любов, която "благоприятства насилническото поведение".

 

"На този етап ще се стремим да направим забележими семействата, съставени от лесбийки, гейове, транссексуални и бисексуални, и се задължаваме да направим забележимо движението LGTB сред учениците."

 

Изпълнението на тази програма вече предизвика много недоволства от родители, които осъзнават как Ушуе Баркос и национализмът искат да оформят децата в Навара въз основа на собствените си убеждения.

 ..............

 Нали се сещате, че идеите, залегнали в основата на образователната програма, не са измислени от баските и са важна част от пътя, избран от чиновниците на ЕС за промяна на Европа. Нашата Европа.




Гласувай:
10



1. radostinalassa - Това са идеи на либералите
27.10.2018 16:21
Сега се намираме в епохата на дегенератите. Дано да я преживеем.
цитирай
2. freeoldmen - 1. radostinalassa
27.10.2018 16:28
Тука си права. С корекция "неолибералите".
За разлика от много други неща, които безкритично и малоумно пропагандираш в блога.
цитирай
3. radostinalassa - Кое ти се вижда малоумно напр.? Ти се шегуваш.
27.10.2018 16:46
Такова нещо няма. Аз го твърдя отговорно. Сигурно е за библията. Хващам се на бас. Аз не съм малоумна, имам доказателства за това. На малоумните им текат лигите и мучат.
цитирай
4. vaquero - freeoldmen,
27.10.2018 17:01
Джендъризмът трябва да обхване и животинския свят за да бъде либералната революция пълна.
Както виждаме, започва се от подрастващите.
цитирай
5. freeoldmen - 3. radostinalassa
27.10.2018 17:03
Както и да е.
Нека наблегнем на идеите, които ни свързват, а не на тези, разделящи ни.

Кофтито е, че си слаба брънка в този наш очертаващ се съюз.
Лоши хора веднага ще припомнят нестабилните и откровено олигофренски становища, които застъпваш, и ще се възползват от възможността да дискредитират и моята позиция по този важен въпрос, който изтъквам в постинга.

Така че, мерси, въпреки че имаш доказателства, че не си малоумна, не ти ща подкрепата. Сори.
цитирай
6. radostinalassa - freeoldmen
27.10.2018 17:10
А кои са твоите олигофренски становища? Пази си статуквото. Аз не се страхувам от лоши хора.Аз нямам такива. Явно тези хора са подплатени или с много малък мозък. Пази се.
цитирай
7. freeoldmen - 4. vaquero
27.10.2018 17:13
Еми тези управляващи в Навара, нищо чудно да повелят в следващия фестивал Сан Фермин в гонката по улиците на града да участват по равно както мъжки бикове, така и женски бикове, както и колебаещи се.
цитирай
8. freeoldmen - 6. radostinalassa
27.10.2018 17:16
А да се ограничим с изявления, касаещи само темата на постинга.
Моля те.
цитирай
9. radostinalassa - Ако преживеем тези години
27.10.2018 17:42
Те ще бъдат наречени години на дегенератите. Мисля, че у нас ще има големи спорове между родителите и детските учителки на тая тема. Учителките вече казаха, че всички ние сме от едната страна. И това е естествено. Тези игри миришат на педофилия. Педофилската партия скоро беше забранена в Норвегия мисля. Въпросът е как е била разрешена?
цитирай
10. freeoldmen - 9. radostinalassa
27.10.2018 18:24
Ползваш за информация изключително недостоверни сайтове.
Внимавай какво четеш, ползвай ресурсите, които те характеризират като немалоумна да си зададеш няколко уместни въпроса, когато прочетеш някоя статия.
Нарича се критично мислене.
Интернет е платформа, даваща възможност на всеки да сравни една идея или твърдение с други.
Ти не я ползваш пълноценно.
Ти си решила, че е достатъчно да вярваш само на конспиративни теории.
Това те прави едностранчива и плоска.
Но какво пък, то Земята е плоска, та ние ли...
цитирай
11. radostinalassa - freeoldmen
27.10.2018 19:48
Може би съм плоска само в твоите очи? А може би ти си кривоглед? Защо не са те лекували навреме, докато растеш?
цитирай
12. freeoldmen - 11. radostinalassa
27.10.2018 20:29
Сестро, не ща да съм груб, ама твоите фантазии са едносъщни с тези на Kolevn38.
Вие двамката не сте двете страни на една монета, вие сте гнусния мръсен прах, дето се разпилява на майната си, когато монетата падне...
цитирай
13. radostinalassa - Не се приема
27.10.2018 20:56
Страх те е да кажеш за какво става дума. А аз не съм врачка. Не приемам неизказани обвинения. И не си позволявай да ме сравняваш с примитива Коко.
цитирай
14. radostinalassa - Вие двамката не сте двете страни на една монета, вие сте гнусния мръсен прах, дето се разпилява на майната си, когато монетата падне...
27.10.2018 21:44
Вие сте набожен, а използвате такива думи. Те не ми приличат даже на мене.
Иисус е пратен само при загиналите овце на Израеловия дом, т.е. при евреите, които нямат душа и съвест. Тези две неща се оприличават с няколкото последни обвивки в аурата ни. Господ не е можал да ги извае от пръстта. А ние сме сътворени от Бог на петия ден по негов образ и подобие. Така пише в Библията. Нещо против?
цитирай
15. freeoldmen - 13. radostinalassa
27.10.2018 21:50
Добре, виж сега и се опитай да го разтълкуваш като абстрактни понятия, въпреки че, ще спомена конкретни имена.
Примитивът Коко няма какво да го обсъждаме, едва ли някой що-годе разумен човек може да приеме за нормален субект, който бълва 5-10 постинга на ден и единствената му цел е да представи една огромна и противоречива страна като Мордор. Човекът е очевиден идиот, никой не го чете, и единственото, което може би би могло да послужи за негово оправдание в нашите скръбни времена, е, че го прави за пари. Всеки трябва да яде, нали, а този субект може да прави само това, от безопасно място да лае по мечката.

Докато вижданията на някоя си Радостина, безсребрена и чиста като светица, самотно издига Истината, почерпена от съмнителни сайтове, дето внушават тези, брутално рушащи здравия разум, отречени от науката, която ни е дала всички благини, на които се наслаждаваме днес, са съвсем друго нещо.

Тя е бунтар, за разлика от Коко, дето обилно ближе всяка власт.
И поради това трябва да вярваме на всяка глупост, която прокламира.

Тц, нема да стане.

Вие сте еднакви, дори действията ви са еднакви, просто мотивите са ви донякъде различни.

Единият намерил ниша да осребри болните си фантазии, другата го прави безплатно.

И двамата са еднакъв боклук. Без извинение.

Задръствате Нета с болните си идеи, и нормалните хора или се подлъгват от вашите простотии, или се отказват да четат, защото от идиотщини трудно човек може да попадне на нещо качествено.





цитирай
16. radostinalassa - И двамата са еднакъв боклук. Без извинение.
27.10.2018 22:12
Много си краен. Но не каза какво точно имаш предвид. Или не можеш? Явно е така.
А как е твоят бог Йехова? Не те ли осветлих по въпроса? А за мен набожните хора са много по - болни. Направо зомбирани.
Сподели какво имаш предвид. Не бъди като докторката Ангри, която само хвърля фитили, а всъщност се страхува за хляба си. Хляб, хляб, но и ние не пасем трева.
цитирай
17. blackpredator - точно!
27.10.2018 22:13
freeoldmen написа:
И двамата са еднакъв боклук. Без извинение.
Задръствате Нета с болните си идеи, и нормалните хора или се подлъгват от вашите простотии, или се отказват да четат, защото от идиотщини трудно човек може да попадне на нещо качествено.

като Питагоровата теорема ;)
цитирай
18. radostinalassa - Черньо, ти ме изтриваш,...
27.10.2018 22:23
а уж си русофил. Вие сте на едно ниво с предаторка, но понякога бъркате многото си никове и ме заблуждавате.
. freeoldmen - Искам да знам, каква идиотщина съм написала. Ако е възможно.
Напр. нашият бащица Йешуа, или как беше? Но ние не сме евреи тук, или бъркам? Това е светотатство към православието.
цитирай
19. radostinalassa - Недей да мълчиш
27.10.2018 22:28
Винаги съм мислила, че моите постинги са най - интересни. Защо не си съгласен? Или не си ги чел?
цитирай
20. freeoldmen - 16. radostinalassa
27.10.2018 22:59
Представи си, двамката с Коко се разхождате по тучна поляна, високата ограда с кльона е така далечна, че не я виждате. Приветливи яки санитари и медсестри дискретно съблюдават да не стане някоя беля. В откровен разговор, умело насочван от опитни психиатри, изглаждате отношенията си. Цари мир и спокойствие...мир и спокойствие...спокойствие...

Визуализирай тази картина, преди да нанкаш.
Утре сабалем ще ми споделиш, има ли ефект.
цитирай
21. radostinalassa - Не ми отговори на въпроса въобще.
27.10.2018 23:14
Нямам нищо общо с Коко, освен това , че му преча и ругае като разярен дебил. Не знам защо му преча, нито пък на тебе. Щом не искаш да споделиш, тогава сменяй канала. Аз чета само това, което ми е интересно. Кажи и на Коко да не ме дебне, а да чете своите бисери. От среща няма да има никаква полза. Той е с бетонна глава, а аз съм винаги права.Напомняш ми за Гетю.
цитирай
22. vesever - Задължително е родителите да се ...
27.10.2018 23:33
Задължително е родителите да се противопоставят и да не допускат извратеностите на тези болни мозъци да обработват децата им.
цитирай
23. radostinalassa - И сега се случва да се бият ...
27.10.2018 23:44
учители и родители. Но тогава боевете ще са редовно явление.
цитирай
24. freeoldmen - 21. radostinalassa
28.10.2018 00:02
Да, Радостина, ти винаги си права.

Права си и сега, когато ми съсипа постинга.

Някой друг успя ли да се включи, освен vaquero и blackpredator, но и двамата са от старите кучета, дето не им пука от откачалки?

Разбираш ли, че се опитах да стигна до умовете и сърцата на тези, които биха ме прочели, желаех да се получи дискусия, която да ме обогати, накара да се замисля, потвърди или отхвърли моите опасения, изразени в постинга?

Ама кво ти дреме, ти винаги си права и стоиш високо над моите дребнави очаквания.

Честито, права си.
цитирай
25. freeoldmen - 22. vesever
28.10.2018 00:10
Как да се противопоставят?
В обичайният случай, предвиден мъдро от чиновниците от ЕС, родителите не знаят на какво точно учат децата в училище. И да знаят, няма законни начини да го променят, напротив, при несъгласие много лесно могат да ги лишат от родителски права.
Всичко е законно, за това е и моя постинг, нищо, че Навара е далече. Но е в ЕС, и вероятно е поредния опитен полигон. Ако мине там, ще дойде бързо и в България. Мнозинството от българите не се интересуват от политика, но политиката се интересува от тях. И най-вече, от техните деца...
цитирай
26. blackpredator - да ти кажа Олдмен,
28.10.2018 00:40
аз затова го дезинфекцирам тоя трипер
съсипва секи постинг дето се появи..


по темата
представях си баските като консервативен етнос и съм учуден,
че точно там са покълнали спорите на джендързаразата
и няма спор, че еврогейските чиновници ще се опитат да вкарат
Истанбулската конвенция през задната врата
от друга страна се надявам, на Орбанизирани островчета, сред
които да сме и ние..
цитирай
27. anansar - аз
28.10.2018 01:05
"Някой друг успя ли да се включи, освен vaquero и blackpredator, но и двамата са от старите кучета, дето не им пука от откачалки?"

Аз го четох, ама не виждам много за обсъждане. Проектът е проект. Идея на хартия. Проекти на тоя свят много. Дела- малко. Всеки има някакви идеи. А най-плодотворни на идеи са откачалките.
Колкото до конкретния проект- не мисля, че ще го бъде.
И да баските са най-коснервативните иберийци. Пък иберийците са доста консвервативни европейци. Нема как да просъществува такава либерастка хава там. ( Не казвам либерална, щото либерал е едно, а либераст- съвсем друго).
цитирай
28. freeoldmen - 26. blackpredator
28.10.2018 01:34
Обяснявам си податливостта на баските към заразата с факта, че те дълги години се бореха срещу държавата Испания, като пречка за независимостта им. Ключовата дума тук е "държавата".
Явно са се поувлекли в омразата си към държавните институции, и сега не могат да спрат махалото...

"Орбанизирани островчета..." Готино!
цитирай
29. freeoldmen - 27. anansar
28.10.2018 02:10
Радвам се, че реши да се включиш, но не съм съвсем съгласен с оценката ти на ситуацията.
Както изтъкнах по-горе, в отговора ми на blackpredator, баските още са под, как да го нарека, стресът от дългогодишната им кървава борба за абсолютна независимост. Това доста замъглява преценките, и ги подтиква към ненужни вече свободни изблици.
Този факт, изглежда, умело се използва от съответните лобисти и техните чиновници в ЕС, които ги подкокоросват да правят тези простотии.
Разбира се, говорим за управляващата класа, която явно е получила уверения за още по-голяма автономия, и не и пука за консервативното население. Ще го прилъжат все някак, сегашната политика "Европа на регионите" на ЕС все пак дава повече шанс на баските да постигнат целта си за почти неограничена автономия, отколкото отскоро застъпената идея за "Европа на нациите".
Така че, за съжаление, неолиберастките идеи имат широко поле за изява в древната Страна на баските и Навара.
цитирай
30. vmir - "сексуален опит чрез детски еротични игри" - поредната фалшива новина
28.10.2018 07:15
Измишльотина на неграмотен всезнайко с претенции, който превежда с речник дори думи от международната лексика като "секс" и "еротика" и не познава смисловия им диапазон. А после от неграмотността си извлича фантасмагорични изводи, защото му липсват умения да се запознае поне отчасти с проблема, по който взема отношение.

В сравнение с такива злостни ретроградни замърсители на информационното пространство, Радостинка е просветител и вдъхновител на въображението. Вината й е, че знае само руски и не претендира като мракобесниците, че уж знае и други езици.
цитирай
31. radostinalassa - freeoldmen
28.10.2018 07:33
Може би защото ме наричаш откачалка , твоят Господ ти е съсипал постинга. Но това българите си го знаят и без тебе.Западът е генетично обременен, и затова допуска морални и физически извращения.
цитирай
32. radostinalassa - vmir
28.10.2018 07:35
Казаха, че си много умен. Но позицзията ти е неправилна. Винаги си има преводачи, които бих публикувала ако ми импонират. Но това явно не е така.
цитирай
33. radostinalassa - anansar
28.10.2018 07:37
Тези идеи са описани още във Ведите - да се развратят децата на белите, да се обсебят умовете им с такива морални извращения. Няма нищо ново под Слънцето. Библейският проект е в ход от 4 - 5 000 години.
цитирай
34. vmir - 32. radostinalassa - vmir,
28.10.2018 08:33
Как ще оцениш преводач, ако не познаваш езика по-добре от него??? Според мен не е възможно да оцениш правилно преводач само по превода му. Срещал съм превод от двама известни и опитни преводача с десетилетен опит, които превеждат една и съща дума от френски на български, единия като "благочестие", а другия - като "гадост". Вероятно първия ще ти допадне повече, но но как ще ти предаде в случая иронията в оригиналния контекст, ако ти не си я видяла в оригинала сама? Немалко думи в западните езици допускат противоположни значения, а смисловия обхват на синонимите им по правило е многократно по-широк от този в източните. Няма как да си специалист на световно ниво в някаква област, ако разчиташ само на преводи.
цитирай
35. blackpredator - https://navarra.elespanol.com/articulo/politica/abre-peticion-cancelacion-plan-skolae/20181024165314227325.html
28.10.2018 08:39
неграмотният всезнайко Вмир с претенции, който превежда с речник дори думи от международната лексика като "секс" и "еротика" и не познава смисловия им диапазон. А после от неграмотността си извлича фантасмагорични изводи, защото му липсват умения да се запознае поне отчасти с проблема, по който взема отношение


цитирай
36. radostinalassa - vmir - Ти сам си противоречиш
28.10.2018 08:41
След като езикът ни с русите е общ, това предполага и други общи неща - минало, родственост, история, традиции, богове, генетика.
Какво тогава търсиш ти на другата страна? Та те винаги могат да те излъжат с превода. Лъжата и търгашеството са в кръвта им.
цитирай
37. vmir - до 35.
28.10.2018 08:55
Колкото и да се кичиш с моите думи, все ще си тъп като слонски задник. Защото ти приличат като на свинче звънче.



цитирай
38. vmir - 36. radostinalassa,
28.10.2018 09:15
И аз търся истината и интересното като теб. Но я търся не само в едната страна или посока, а в повече от една. И не съм чак толкова важен, че да си правят труда да ме лъжат. А ако ли пък бях важен, лъжата е хабене на енергия и средства, които разумните хора използват за решаване на реални проблеми или творчески усилия, които правят живота им по-красив. Красотата, която е основана на лъжа , е трагична и обречена красота, обречена на мизерия и нещастия. Пред такава нелогична и нетрайна красота предпочитам спорната красота, трайността на която произтича от нейната логика и реализъм. "По вкус и цвет, товарищ нет" - не са ли го казали самите руснаци? Защо трябва да приемам за вестоносци на истината само най-лъжливите измежду тях?
цитирай
39. radostinalassa - vmir
28.10.2018 09:28
Лъжата е приоритет на други хора, не на тези които аз избирам.
Кое е лъжа според тебе? Ти поставяш под съмнение моя избор?
цитирай
40. vmir - 39. radostinalassa - vmir,
28.10.2018 09:56
radostinalassa написа:
Лъжата е приоритет на други хора, не на тези които аз избирам.
Кое е лъжа според тебе? Ти поставяш под съмнение моя избор?


Лъжеца винаги си има оправдание. Затова съм се научил да отбягвам лъжците (волни или неволни) по индикациите, които неизбежно ги съпътстват. Ти например, заявяваш в коментар 16:

radostinalassa написа:
А за мен набожните хора са много по - болни. Направо зомбирани.

а скачаш още в следващия си коментар:
radostinalassa написа:
Това е светотатство към православието.


Ако "истината" e, че зомбирането е святост, която трябва да се защитава, не очаквай от мен да я следвам. Ако ли пък святостта е във властта на "ненабожни" (незомбирани) над набожни (зомбирани), няма начин да приема такива, освен като лицемери и лъжци.
цитирай
41. freeoldmen - https://www.change.org/p/comunidad-foral-de-navarra-retirada-de-los-juegos-eróticos-del-plan-docente-de-navarra
28.10.2018 10:46
Change

Димитър, gracias por firmar la peticiоn "Comunidad Foral de Navarra: Retirada de los juegos erоticos del plan docente de Navarra"
цитирай
42. freeoldmen - За съжаление, блог.бг реже удареното "о", и линкът е непроследим.
28.10.2018 10:56
Но все пак, подписах петицията, в която съвсем ясно се протестира срещу въвеждането на еротични игри за деца.

За около пет минути, подписите от 24 915 станаха 24 947.

Иначе само Вмирчо знае истинския превод.
цитирай
43. vesever - Фриолдмен, не мисля, че българс...
28.10.2018 13:00
Фриолдмен, не мисля, че българските родители бихме позволили това. И на Запад има начин да се противопоставят, ако се вдигнат всички, ха да видим какви права ще отнемат на милиони родители, говоря повсеместно в Европа, защото чувам, че и на други места се вършат извращения в училище, не само където ти споменаваш!
Обаче там са с промити мозъци, явно...
цитирай
44. freeoldmen - 44. vesever
28.10.2018 14:56
Има надежда.
Петицията против тази мерзост вече достигна 25 315 човека.
цитирай
45. freeoldmen - 45. starforlife
28.10.2018 14:57
Жорко, нищо не си направил, пак не става.
цитирай
46. starforlife - Фрийчо, изяде си хляба с това подигравателно "Жорко".
28.10.2018 15:04
Става и още как.
Но за обкръжението на България.
Извинявай, че мислех, че искаш да могат българи да отварят линка, а не китайците на блог.бг, които са те "прочели" 2 хиляди и 200 пъти.

Сега ще си оттегля линка и ще си мълча.
Но откакто замлъкнах - май сте като патета в кълчища.
Ми... била-охранителни работи.
Като за тъпи охранители като мен. А умните се оправяйте сами, но виждам колко успявате.

http://starforlife.blog.bg/photos/154138/Ne%20stavalo%20bilo___.jpg
цитирай
47. alchemist - Нека да са живи и здрави мюсюлманите, които ще изчистят мършата!
28.10.2018 15:31
Континентът Европа навлиза във финалната си част от своето самоунищожение.
Освен приноса си към техниката и към науките, баба Европа не успя да измисли нищо друго положително, особено в духовната сфера - гафовете и там са неизброими.
Голямото нещо, което ме терзае след действията на мюсюлманите, е колко здраво ще остане и как ще продължи живота след това?
цитирай
48. get - - Този извод-заключение Е ДЪЛБОКО НЕВЕРЕН ... ?
28.10.2018 16:07
freeoldmen написа:

Изпълнението на тази програма вече предизвика много недоволства от родители, които осъзнават как Ушуе Баркос и национализмът искат да оформят децата в Навара въз основа на собствените си убеждения.

..............

Нали се сещате, че идеите, залегнали в основата на образователната програма, не са измислени от баските и са важна част от пътя, избран от чиновниците на ЕС за промяна на Европа. Нашата Европа.


... и в същността си ПОРОЧЕН!

- Въвеждането на същата, нео-фройдистка система на обучение със съответстващи програми по педология - вече са прилагани в една държава - която е стигнала да пропагандира чрез ходещи голи активисти: Долу Срама! - и/или още: Не на срама!

Знаете ли страната и времето - когато това е ставало?
цитирай
49. vmir - Написах в браузъра freeoldmen за да намеря настоящия постинг,
28.10.2018 17:53
a Гугъл ми върна freeoldmen porn, което в някаква степен обяснява пристрастието на автора към темата.
цитирай
50. freeoldmen - 50. vmir
28.10.2018 19:58
Колко е забавен този Вмирчо.

Още ли не си разбрал, че Гугъл ти връща това, което си искал от него най-често?

На мен ми дава сайтове на симпатични възрастни хора, живеещи общо...
цитирай
51. vmir - 51. freeoldmen,
29.10.2018 11:40
Аха, значи freeoldmen е открил еротика в детските игри, а Гугъл му връщал само симпатични възрастни хора... И по същата логика, когато vmir търси freeoldman, а Гугъл му връща "freeoldmen - young guys sex", значи vmir e търсил срещи с подрастващи? Наистина забавно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679457
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031