Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2013 23:44 - Кеше, неуязвимият
Автор: freeoldmen Категория: Други   
Прочетен: 3555 Коментари: 9 Гласове:
18

Последна промяна: 04.10.2013 00:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image


 Симпатяга е г-н Мехран Тавалоки Кеше. Не заради фейса си, а защото пленява въображението с готините чудеса, дето обещава-  безплатна енергия, лекуване на страшните болести, звездите се приближават на ръка разстояние. Вселената щедро разстила пред жадното човечество безбрежният океан на благините си, от нас се иска само да вземем една по- голяма лъжица и да почнем да кусаме.

image


 Бегли примери:
  1. Системите за гравитация (Magravs) , които е разработил.Всички учени по целия свят по едно и също време ще могат да се запознаят с технологията, така че да могат бъдат произведени и дубликати. От този момент, международните граници  ще престанат да имат реално значение. Това е така, защото след  като първата система  беше построена и експлоатирана,  се разбра  и нейната функционалност за обществеността. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк трае  около 10 минути максимално. Новите системи на борда дават възможност на всеки индивид да направи  същото пътуване за същото време и почти никакви разходи от  която и да е точка до друга,  някъде на тази планета. Корабът няма да се открива със съществуващата  днес радарна технология.


image


    2. Енергийната криза ще бъде  решена с един замах. След като веднъж технологията  влезе в сила и се приложи за хората, тогава структурите, които контролират  електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система до момента,  ще останат с празни ръце.А чрез тях и настоящите финансови структури ще се срещнат  с нищото.


image


    3. Глобалният недостиг на вода ще бъде  разгледан и решен с въвеждането на тази технология сред  обществеността .Това ще стане скоро след освобождаването на  секрета и  даване на свободен достъп до нашите  космически технологии за  енергетиката.

image


  И най- важното:
 

Според  устава  на Фондация ,  всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват  активи на всички хора на тази планета и  право за монопол и собственост не може да бъде заявена от  никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на  нацията, която ги използва.

image


И тъй, да обобщим. Г-н Кеше, иранец, измисля решение на енергийните проблеми на човечеството и то с отскок ще стане Междузвездна цивилизация. Пътем ще се решат всички битови неблагополучия, гладът и ликвидирани болестите.

image

  
Всичко това безплатно, нужна е само волята на правителствата, за да стигнат благините до нуждаещите се.
 Колко хубаво, трябва да накараме некадърниците, дето сме избрали, да се присъединят към зовът на Кеше, и само си викам, дано, дано...

image

  
Дано, дано, но ме тормози едно но.
 
Не,не е фактът, че от раздадените десетки флашки "Keshe" с информация за направата на заветният реактор отпреди месеци никой досега не е успял да го накара да проработи.
  Дори не е и обяснението на Кеше защо е така. Той разясни, че реакторът ще работи само ако към него се подходи с любов. Да, действително не ме смущава, ако работи така, както казва, ще се научим да го обичаме, галим, пазим и познаваме ако трябва и в библейският смисъл, само и само да работи.
 
Друг ми е дерта.
 
В последните шест години, в Иран са убити пет видни учени, сред които и ръководителят на разработката на иранските балистични ракети. Вчера бе намерен убит с два куршума в сърцето Муджаб Ахмади, шефа на програмата за кибер-война на Иран.
 
Та питам аз, КАК г-н Кеше броди из света необезпокояван и вещае гибел на съществуващият порядък в света? Отгоре на всичко публично се хвали, че благодарение на неговите технологии е пленен безпилотник на Щатите? Та дори да не беше иранец, досега щяха да го накарат да замлъкне хиляди пъти!
  Ама не, някой убива специалисти и учени в Иран, само за Кеше бронебойни патрони няма открити, няма открити...
  
  
 



Тагове:   мечти,   недосегаем,   кеше,


Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Ако някой по- млад човек се чуди,
04.10.2013 02:15
защо така идиотски завършвам изложението си, може да види:
http://yuliya2006.blog.bg/poezia/2012/07/23/nikola-vapcarov-viara.982067
цитирай
2. milady - интересна"конспирациЯ“:))
04.10.2013 06:25
Дааа,ще го видим.Около5-6месеца го"наблюдавам":)По!здрави:)
цитирай
3. rustam - Това, че Кише
04.10.2013 10:11
е ловък мистификатор, не със сигурност есвързано с другия въпрос: кой убива иранските учени.

Доказан факт е, че през 90те години чрез МОСАД, Израел провежда няколко "елиминации" на учени, работещи по ядрената програма на Иран.
цитирай
4. freeoldmen - rustam, на фонът на тези "елиминации",
04.10.2013 12:24
целящи отслабването на Иран при бъдещата война срещу него, странно е как изобщо Кеше е извън страната. Иранците едва ли са глупаци, да изтърват такъв велик учен.
цитирай
5. mt46 - Четох за Кеше преди месеци...
04.10.2013 12:49
Не съм компетентен по въпроса... Мога само да предположа, че е въздух под налягане... Намирисва ми на сектанство, на манипулация...
цитирай
6. freeoldmen - mt46, явно мистификациите му задоволяват властимеющите,
04.10.2013 14:28
затова го оставят да си разиграва коня. Защо бедняците да не си мислят, че някой мъдър учен мисли за тях и да си налягат парцалите в очакване?
цитирай
7. zaw12929 - Има неща, трудни за разбиране- с...
04.10.2013 16:02
Има неща, трудни за разбиране- стъпки в бъдеще... дано
нека се чува, за да стане и да го доживеем ние или децата
цитирай
8. valentor - Завиждам ти От де го изкопа това. . ...
04.10.2013 21:32
Завиждам ти
От де го изкопа това..... велико постижение на интелект , а ?
Ръсна им мъглица и доволно се кикотиш , нали ?
Нали беше борец за империализъм ?
цитирай
9. freeoldmen - valentor, лично си го измислих! :)
04.10.2013 21:57
Освен частта за убитите ирански учени, това е тъжен факт.
Ще ръсна още малко мъгла. Знаеш ли, че някои си мислят, че зад скорошните загуби на Щатите на два самолета и няколко ракети стоят разработките на Кеше?
Подвитата опашка на Обама била негово дело, а той спокойно се разхожда на воля...и плаши с още чудеса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2699909
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12291
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930