Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 17:24 - Инциденти. Свиквайте.
Автор: freeoldmen Категория: Други   
Прочетен: 3909 Коментари: 15 Гласове:
34

Последна промяна: 06.11.2013 17:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
image

Инцидентът е станал в основно училище  Queen  Edith в Кеймбридж.
  
След 11 години работа  училищна готвачка е уволнена за това, че продава на една от ученичките ястие от свинско месо. Момичето се оказало мюсюлманка, за която месото на тези животни е забранено.
  
Alison Waldock каза, че малкото седемгодишно момиченце само избрало ястието със  шунка от менюто, пише Daily Mail, а тя му го продала. Директорът на училището забелязал тази грешка и не позволил на момичето да яде месо, забранено от нейната религия.
  Информацията за инцидента стигнала до родителите на детето, които подали жалба. Ръководството на училището уволнило жената, майка на две деца, въпреки че тя се извинила и обяснила своята грешка с това, че дава храна на няколкостотин деца от, забележете, 28 националности.


image

Не само обикновените хора не са защитени от терора на "политкоректните." Вижте неволите на един от световните гиганти:
   
 След осем години на съдебни спорове на една от най-големите брокерски фирми на Уолстрийт е наложена глоба за случаи на расова дискриминация  - 160 000 000 $. Съдът 
уважил молбата на  1 200 чернокожи брокери.
  И
щците твърдят, че резултатите им са по-ниски, отколкото на останалата част от персонала на Merrill Lynch, именно защото те са получили по-малко помощ от страна на ръководителите  и често са подложени на присмех от колегите си.  По този начин били ощетени в заплащането, което е обвързано с резултатите.


$160-Million Discrimination Merrill Lynch Settlement Promises Change | News One



image


  Помните ли играта Черен Петър? Тя се играе от трима или повече души, като целта е човек да се освободи колкото се може по-бързо от своите карти и при свършването на играта да не държи в ръката Черен Петър.

  Интересен е фактът, че според някои той е символ на расизма. Но според холандците героят Черен Петър трябва да бъде запазен в антуража на Синтерклас – техният дядо Коледа. Това е една от най-хубавите им холандски традиции.

  Синтерклас – холандският дядо Коледа, е висок бял мъж, който пристига тържествено от кораб от Испания в средата на ноември, придружен от десетки слуги-клоуни, наречени Zwarte Pieten – Черен Петър. Това са бели хора с начервени устни, черен грим и къдрави коси. Неговото пристигане се излъчва по местната национална телевизия.

  От този ден нататък децата всяка вечер закачат пред камината своите чорапи, за да ги напълни с бонбони, когато им донесе коледните подаръци. 

  Въпреки тази наложила се и важна за Холандия традиция, ежегодно се обсъжда темата за Черен Петър и дали това е проява на расизъм. Тази година комисия на Върховния комисариат на ООН за правата на човека започна разследване.
До какво ли ще доведе то?





image

А ти, гражданино, с какво си готов да се разделиш,
за да пребъдеш в новият мулти- свят?!?







Тагове:   душа,   братя,   нне,   свойта,


Гласувай:
34


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Аз пък
06.11.2013 19:13
си мисля, че поговорката(всяка жаба трябва да си знае мястото в гьола ) не е напразно измислена......
цитирай
2. freeoldmen - aip55, малко изменяш смисъла на поговорката,
06.11.2013 19:37
и без това сега някой толераст ще изтъкне колко хубаво ни е било, когато са ни разрешили да пътуваме и живеем из Европа, а сега мрънкаме, че при нас идват чужди хора...
цитирай
3. seasonofthewitch - Ти днес заяждаш ли се с въпроса с к...
06.11.2013 20:48
Ти днес заяждаш ли се с въпроса с какво съм готова да се разделя в името на мулти-света?;))))))-Точно с нищо няма да се разделя!Не ми трябва свят без граници:)))))
цитирай
4. freeoldmen - seasonofthewitch, трябва ти, трябва ти!
06.11.2013 21:13
Щом преди седем години без противене влязохме в ЕС, значи се съгласихме на замяната- 3 000 000 белички, обучени, недразнещи окото на господарите бачкатори, срещу цялата анонимна гмеж пришълци от нейде си.
Защото понятието "свят без граници" е само за ширпотреба.
Точно граница сме, със 111 000 кв.км. площ. удобна за бежански лагер...
цитирай
5. freeoldmen - Още един инцидент:
06.11.2013 22:29
05.11 - Имигрантка родилка - случай в Шейново

автор: hadzapi

"Драги толерасти, знаете ли онзи ден какво ми разказа позната акушерка - работи в Шейново - набързо разказвам, че имам работа:

Пристига "бежанка" , без абсолютно никакви документи да ражда. Не знае никакъв език, специално й викат преводач. Не дава лекар-мъж да я преглежда -религията не позволява. Специално викат жена-гинеколог от нощна смяна. Не яде болничната храна /картофи/- религията не позволява. Не може да лежи с други жени -религията не позволява-дават й ВИП стая. Не може да ражда в присъствието на чужди хора -религията не позволява. Дават и ВИП родилна зала, за да ражда сама. Все неща, за които обикновения български данъкоплатец плаща хиляди левове, освен здравните осигуровки.
И накрая - оказва се , че въпросната бежанка е болна от туберколоза, и се налага да се изнесе цялото родилно отделение- барабар майки и бебета, за да се дезинфенкцира.

Та, толерастите, ако ВАШЕТО новородено бебе беше заразено например с туберколоза от такава "бежанка", дали още щяхте да сте толерастни??"
цитирай
6. mileidi46 - Гледала съм ги как се къпят с, , ча...
07.11.2013 01:42
Гледала съм ги как се къпят с ,,чаршафите си" на Мавриций!Но те се стараят да са в по-отдалечен сектор и в по-второстепенни техни си райони!
Но когато посетихме Стоун-Таун в Занзибар,момчето,което трябваше да ни бъде гид,ни предупреди-в никакъв случай да не тръгнеме разголени и по къси панталонки-защото може да ни направят проблем!!Така ,че когато отиваш в друга държава да живееш,си длъжен да се съобразяваш с нейнините закони и да приемеш начина на живот ,да се придържаш към манталитета колкото и да не си съгласен!! Защото никой не те е поканил с телеграма!!А тия туземци,ще усетят нашият,,дупедавен" характер и ще ни разкажат историята отзад напред,също както ни стъпиха на врата и циганите....
политиците не смеят да се озъбят на Брюксел,щото ще им секне кранчето,а ние само можем да си сложим още един чифт розови очила и да си чешеме езиците ...,,Това не ни касае..."ама ще го усетят децата и внуците ни след години ,а ние ....ние сме ...няма да го кажа..
цитирай
7. germantiger - Съгласен с (почти) всичко!
07.11.2013 08:05
Силен постинг, ефектно подбрани изображения, провокативни и заслужени въпроси към четящия, точни и ясни примери.

За постинга ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ и приветствам!

Не съм съгласен с "елемент" или детайл в твой коментар под него:
Споменаваш, че толерастите ще изтъкнат възможността на българина да пътува от което според теб той не е спечелил нищо освен емигрантска гмеж.

В това въобще не си прав и ти чудесно го съзнава, а не си прав, защото:
българина търпи в пъти по-малка емиграция като абсолютни числа но и като дял към населението си от всяка западна държава. Българина е емигрант и "сириец" в много западни държави. Такъв е, защото българския боклук от проституки, автоджамбази, дрога, фалшпари и въобще криминоген е голям. Огромен е българския боклук в "лицето" на мангалите плъзнали на запад.

С "две думи" - българина повече е емигрант и "сириец" за другите отколкото някой емигрант идва в БГ. Българина изнася бол боклук на запад като криминоген и малцинства.

И важното - българина не е добричък, миличък и толерантен - огромна част българи са тарикати, шовинисти и злобари. Въобще източния човек особено руснак и българин държи да е не просто силен или да е добре, НЕ го задоволява само колизията силно - слабо или беден - богат живот, не - той иска и моралния момент - да е добръ в собстве ните си очи - НЕ Е (ЗА МЕН)! Няма проблем да признае - аз съм силен или слаб, но не съм добър, държават ми е кофти и няма възможност за мигрантски натиск, не върви маса българи да са зле и да идват небългари хрантутници - ДА, това българина заявява, но не продължава след А да заяви и Б, а именно - заради гореизброеното съм тарикат, шовинист, не съм добър човек.

...

Аз НЕ съм толераст, но бих направил една-две корекции и вероятно за теб в един-два "пункта" ще звуча като толераст. А не съм първо поради убежденията ми, опита ми по света, физическия ми облик и удоволствието в бол случаи във Варна и извън България да съм поставял грубо "на мястото им" араби (един пред семейството му вкл.) негри, турци и латиноси - свидетели са бол мои познати български и небългарски. Толераст не съм, но толерастите имат своята правота в един напръстник малка истина!
цитирай
8. freeoldmen - mileidi46, последиците от нашествието на агресивната чужда култура
07.11.2013 08:16
вече обезобразяват лицето на големите европейски градове. А за по- малките страни като нашата, инвазията ще бъде смъртоносен довършващ удар.
Кристалинка ни го обяви в прав текст. Те щели да ни спасят от демографската криза. Това не са просто случайно изпуснати думи, това е спусната директива...
цитирай
9. freeoldmen - germantiger, нямам време в момента,
07.11.2013 08:21
само ще кажа, че интелигентните и свестни хора навън са в пъти повече от шлаката...
цитирай
10. germantiger - ...
07.11.2013 08:45
Под постинга ще допълня и още еидн мой коментар, който за да съм истинен трябва да присъства, а именно:

браво, да не кажа поклон пред български емигранти (някои с поколения след себе си), които стават светила хирурзи, музиканти, бизнесмени или дори просто работници на запад - такива СПОСОБНИ, ТАЛАНТЛИВИ, ИЗУМИТЕЛНИ БЪЛГАРИ ИМА БОЛ. Те не са боклук, а българско качество, което за жалост България е загубила, а други се ползват от него, но и самия българин там се ползва от възможностите на държавата.
цитирай
11. freeoldmen - germantiger , така е, изпуснахме много от ценните хора за едно общество
07.11.2013 18:18
и те сега работят за други страни и за себе си, разбира се. Случи се така поради част от причините, които изтъкваш- част от българите са злобари и тарикати. Все пак вярвам, че мнозинството не са такива, просто грозното и пошлото се манифестират, докато добрите хора са по- скромни.
Ето едни българи, които ми харесват...

http://www.youtube.com/watch?v=kbj3AYzHUH4

Поздрави!
цитирай
12. blondinkas4uk09 - Да,
08.11.2013 01:35
нито в Лондон има англичани, нито в Париж французи, нито в София ще останат българи в близките години :(, нито в Щатите хората с англосаксонско потекло са мнозинство - това по мои много груби наблюдения (статистически може и да не е вярно). Изобщо тъй наречената "бяла раса" изглежда е на изчезване; да свикваме ли, какво ли?
цитирай
13. freeoldmen - Бялата раса не можа да запази предимството си,
08.11.2013 02:09
което е много странно, според мен, защото не се е появила нова със същият заряд и порив към напредък...
Дори смайващо ретроградната и отдавна победена мюсюлманска идея взима връх...
Странно, твърде странно...
Но вярвам: ТЕ НЕ НИ ПОЗНАВАТ!

вж. http://www.youtube.com/watch?v=kbj3AYzHUH4

А и ние все още не се познаваме...
цитирай
14. blondinkas4uk09 - Страхотна песен. Благодаря :)
08.11.2013 15:52
...Може би накрая просто побеждават тези, които повече се размножават и налагат своите ценности (или липса на ценности)... тъжно
цитирай
15. kakvonovo - всъщност зад това
09.12.2013 16:57
се крие приказката за вавилонската кула. Там се разпространява лъжата, че хората са били еднакви и с един език. Сега знаем че расите нямат нищо общо и не са "ендемични видове"!
Световните господари са от друга раса е преобладаващо ДНК с фрагменти на влечуги. Тези със "синята кръв" на не са измислени, синя е кръвта на влечугите при излагане на свеж въздух защото съдържа много мед, която се окилява! Та те с ненавистната си политика спрямо другите раси са флагманите на расизма, а от друга страна ни обявяват за преступници ако ние не ги харесваме. По-голям цинизъм от това ... здраве. Както обикновенно крадеца вика :"дръжте..". Аз съм писал как арабин дето не предупредил еврейката че не е евреин го вкараха в затвора. Нямаш право да ги ебеш - посъдно е ( в израел). А когато те си пръскат мръсното семе където им падне в "инкубаторите", както ги наричат. Огледайте се около вас има изоставени майки и ако ги загледате по внимателно ще видите хубави и умни бели хора с еврейска сперма и отвратителни еврейчета за деца. Ма нали са техни - обичат си ги и си ги хранят. После евреите отвличат каквото могат и заебват родителката си! Погледнете и ще видите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679691
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031