Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2014 19:20 - ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕ ОТЛАГА?
Автор: freeoldmen Категория: Други   
Прочетен: 6272 Коментари: 31 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image

Обама смята, че „анексирането на Крим“ заплашва националната сигурност и външната политика на САЩ. И за да му повярват на внушението, той дори обяви извънредно положение. Никой не знае с каква цел спретна този гаф Обама, но оттогава измина доста време и руснаците вече трябва да усетят
последствията от това негово решение…

„Аз, президентът на САЩ Барак Обама, смятам, че персоните, които са установили своята държавна власт в Крим, без одобрението на правителството на Украйна, подронват и заплашват демокрацията в Украйна, сигурността й, стабилността, суверенитета, териториалната цялост и водят до неправилно използване на нейните ресурси, по същество предствавляват извънредна и външна заплаха за националната сигурност и външната политика на САЩ, затова аз обявявам извънредно положение, за да се справим с тази заплаха“.

Така започва указа на президента на САЩ, който се появи в официалния сайт на Белия дом на 6 март.

Както виждате, всички е много сериозно – заплаха за националната сигурност и външната политика на САЩ, а уж за Украйна няма нито дума, няма списък с опасностите…Чакайте да проверя колко време мина от официализирането на този обамов документ…Проверих. Три седмици. Е, за три седмици не само Русия, но и цялата Вселена трябваше да види вече тези страховити последици от Страшния и Суров Указ на президента на САЩ.

image

Какво виждаме в действителност? Виждаме, че на 25 март същият този президент Обама заяви, че „Русия е анексирала Крим, защото Русия е слаба държава“. Той добави също, че руснаците не са „геополитически враг Номер 1 на САЩ“, защото вече дори са само „регионална сила“, чието нахлуване в Крим „означава слабо влияние, а не засилено такова“. Технически това се нарича „да се объркаш в показанията“, защото по никакъв друг начин не може да се обясни как така в съзнанието на президента на САЩ Русия се е изхитрила да се окаже ту „заплаха за националната сигурност“, ту „регионална сила“, която при това толкова е заслабнала…И в българския ефир проблясваше цяла поредица от подобни прозрения по отношение на Русия. Асен Агов дори се беше постарал да научи почти наизуст указа на Обама, но без да си признае, че е зубрил преди тв предаването.

image

Но Обама не предприе лечение (понеже с колегите ми смятаме, че той е малко болен) и продължи да се омотава в логически виражи, продължи да радва света със своите видения за световната политика. Например, на прес-конференция след края на срещата ЕС-САЩ на 25 март Обама заяви, че “ в плановете на НАТО не присъства разширяване на членството. Знам, че една от причините за безпокойството на Русия се състои в потенциалното членство на Украйна в НАТО. Една от причините, според които Украйна не е подала официална молба за членство в НАТО, е че това ще усложни отношенията й с Русия. Не мисля, че нещо ще се промени в най-кратки срокове“. Това е същата онази Русия, която наруши украинския суверенитет, сигурността, демокрацията…Не е напълно ясно, как така в съзнанието на Обама проблесна мисълта, че Украйна трябва да се безпокои, ако съседите й имат влошени отношения с някого…

image

Оказва се, че едно друго изявление по отношение на Русия е още по-смешно – това на шефа на информационния отдел на НАТО в Москва Робърт Пшел, който съобщи, че Алиансът има намерение да интензифицира сътрудничеството си с Украйна, но при това няма интерес и няма намерение да влиза в каквато и да е конфронтация с Москва. Кой тук реално се опасява от нещо и от кого – в общи линиии е ясно…И явно това по никакъв начин не е Русия. Интересни хора са тези американци, нали?! Майстори на словесните витражи.

image

По отношение на световната изолация, която Обама също успя да обещае на Русия (макар, всъщност, защо ли трябва да се плаши една „регионална сила“, която представлява нещо като гол охлюв в сравнение със САЩ, нали така), ЕС, например, съвсем няма напън да изолира Русия: стокообменът между Русия и ЕС е 335 милиарда долара на година. Това е повече, отколкото между Русия и САЩ (само 40 милиарда), така че на европейците много-много не им е изгодно да се изолират от Русия. Дори се случи точно обратното – започнаха разговори за облекчаване на визовия режим за руснаците за страните от ЕС. Ето това се нарича утежнена международна изолация.

image

Кримската тема не е единствената, която изкара Барак Обама от нормалната менталност и логика. Той обеща на ЕС газ в големи обеми. Нещо дори говори за пътищата на Газпром, за свободния пазар и всичко останало, което щяло да бъде отнето от „руската енергийна игла“. Проблемът с доставките на газ от САЩ за Европа, всъщност, е един: американците за сега нямат толкова много газ. Според най-оптимистичните прогнози, ако след три години САЩ построят достатъчно мощности за целта, то към 2020 г. те, вероятно, ще успеят да излязат на пазара с 30 милиарда кубични метра газ за година. Това е прекрасно, но едва ли подобни обеми ще попречат по какъвто и да е начин на руския Газпром да спи спокойно – та той за година продава в Западна Европа примерно около 4-5 пъти повече – около 150 милиарда кубични метра газ.

image

Твърде вероятно е следното: тъкмо заради рационалността на европейците, които, за разлика от Обама, гледат на света с нормални очила, Европа да не се хвърли да устройва икономически бойкот на Русия, за да угоди на САЩ. Затова е хубаво човек да е юноша бледен, но не причила на великия полицейски страж на мира да бъде в тази роля.

Не знам дали Обама е забелязъл, но рейтингът му в САЩ падна и подължава да пада – 59 % от американците не одобряват своя президент, а това е повече от броя на доволните. Съдейки то проучванията на доволството, вероятно хората очакват от своя президент не само думи, но и някакви дела, по възможност – за благото на нацията.

image

За сега Обама обяви извънредно положение, очакваха кръвопролития, реки от кръв, черва и раздробени мозъци на руснаци, а президентът предпочете само да размаха пръст, при това го свали бързо, защото задуха студен северен вятър с дъх на мечка.

Петя Паликрушева, Светът днес



Тагове:   доход,   базов,   безусловен,


Гласувай:
36



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Само
30.03.2014 19:58
кьор фишеци и пяна на устата от малодушие могат да излизат от устите на Х-американците. Театъра е обречен и печеливш за Русия!
цитирай
2. nagodi62 - Жалко за украинците
30.03.2014 20:18
Жалко за украинците
цитирай
3. freeoldmen - aip55 , преди 24 години съкрушената беше Русия,
30.03.2014 20:21
и всички мислеха, че няма да се вдигне повече.
Сега май наблюдаваме краят на победителя, повярвал си, че е безсмъртно могъщ, само че не виждам какво може да го възкреси...
цитирай
4. анонимен - Голяма излагация. Сащ са регион...
30.03.2014 20:29
Голяма излагация. Сащ са регионална сила в Севервна Америка. :)
цитирай
5. freeoldmen - nagodi62, напълно споделям.
30.03.2014 20:33
Тепърва ще усетят благоразположението на "цивилизования свят".
Крим се отърва.
цитирай
6. germantiger - Коментара ми при Глишев, но подходящ и тук
30.03.2014 20:34
Те сънуват победа, когато търпят поражение (за русофилите иде реч, не за "германците").

Враговете им бръкнаха там, където никога не съм си представял - Русия "спечели" Крим, а загуби цяла Украйна.

Част от руснаците се смразиха с част от украинците вероятно за цял век, същото бе постигнато между грузинци и руснаци преди няколко години.

Русофилите виждат Капутин победител - в какво, че до задника му е подготвен кол - европейски, натовски в земя вековно "малоруска" - аз лично не приемам този стремеж да се удари толкова дълбоко и близо до москалите - това е вече зверско.

Толкова жестоко рязане на москалите от Европа и това без война - само с пара и лоби - изключително като постижение за запада, но аз не приемам и не симпатизирам на тази западна ПОБЕДА.

...

Друго

САЩ и ЕС никога не ги бърка рейтинг някому - един "пада",друг го сменя на запад - това е част от театрото им... при казаците като падне някой баш бай (сталин, путкин и прочие - удара психически е бол за цяла нация понякога).

Кухарите не Изток не разбират и друго - западната капка винаги е дълбаела камънака на Изток - запада губил когато паднали колониите, така ревяли всички на изток,напротив - запада направи бившите си колонии гладни и мрящи държавички пак негови зад параван. Сега отново ще се позволи на казаците да надуват тромпета колко са баш и най, за да приемат това боклоуспокояващо и да бъдат сритани от граници по-малки отпреди Пьотр Великий - ЗАПАДА ЧЕСТО ИГРАЕ РОЛЯТА НА СЛАБ, хубавото е че винаги има глупак, който му се връзва ;)

ХОРА КОИТО ПРАВЯТ МОСКВИЧ,НИКОГА НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ХОРА,КОИТО ПРАВЯ МЕРЦЕДЕС.
цитирай
7. freeoldmen - kushel , както се чуват едни слухове за сепаратистки настроени Щати,
30.03.2014 20:36
региона, в който ще са сила може да се ограничи със Скалистите планини, ако са съгласни индианците, де...
цитирай
8. perrorabiosotannen - Здравейте!
30.03.2014 21:22
Трета световна война няма да има, никой не е толкова глупав, нито пък му стиска. Между - другото, нищо чудно руснаците да си вземат и Аляска...
цитирай
9. freeoldmen - germantiger, цялото театро всъщност е преразпределение,
30.03.2014 21:43
Украйна незаслужено получи прекалено голям дял, сега я постесниха, а европейските и американски приятели ще я дооглозгат.
В резултат още 50 милиона белички християни ще бъдат маргинализирани, декласирани и приличащи на нас, преебаните българи.
Това харесва ли ти?
цитирай
10. freeoldmen - perrorabiosotannen Здравей!
30.03.2014 21:45
А бе тя третата световна май си тече, само дето още не е потропала на нашата врата...
цитирай
11. blondinkas4uk09 - Добрата новина е в заглавието (стига да е без ?)
30.03.2014 21:54
"Третата световна война се отлага".
Иначе всяка държава си има силни и слаби периоди. След слизането от власт на силен държавен глава, обикновено става малко тегаво. В теориите на управлението има едни такива съвети от рода на: ако имаш изключителен лидер, по-добре го смени, защото той не ти гарантира устойчиво развитие. А пък, ако си имал най-слабия лидер, обикновено след него по-слаб не може да дойде. (Не твърдя, че Обама или Путин са силни или слаби лидери, още е рано да се произнесем, от историческа гледна точка) :) Важното е да има разум.
цитирай
12. freeoldmen - blondinkas4uk09, да, но тези съвети идват от западният модел на развитие,
30.03.2014 22:13
при нас на изток тези идеи носят разруха.
Всъщност и на Запад проблемите започват да идват в повечко.
Изглежда оттук нататък ще сме във вечна криза...
цитирай
13. mileidi46 - :))))
30.03.2014 22:32
Императорският кортеж,с който удостоиха Обама в Рим ,мина през блиндираният и парализиран от охрана град,който навсякъде беше облепен с огромни плакати -на които пишеше-,,Рома е със Путин,Обама е само гост.."Отрязаха му квитанцията отвсякъде и италианците-тръгна си бледозелен....Не му искат нищо ,а Джино Страда в двучасова директна дискусия направи министъра на отбраната луд и щастлив!!!
Ще пусна клиповете от директното предаване,да видите какво значи телевизионно предаване...Нямя скрито -покрито!!Няма държавна тайна и,,строго секретно"
Обама е една нещастна марионетка,избърсаха се с него ,както с Хилъри и сега ще го пратят на гробището за политически мумии...
цитирай
14. freeoldmen - mileidi46
30.03.2014 22:50
,,Рома е със Путин, Обама е само гост.."
Това си заслужава да се види!
цитирай
15. blondinkas4uk09 - За вечната криза, Икономистът трябва да се изкаже,
30.03.2014 22:56
от гледна точка на теорията за цикличността. :) Според мен има логика да сме във вечна криза като се има предвид, че ресурсите ще намаляват все повече и повече, значи ще трябва да се ограничаваме все повече и повече, освен ако не ни разтърси нещо из основи. Ако трябва да гласувам за вечна криза или следвоенен подем, аз каквато съм си добричка Блондинка :), ще избера бавната и мъчителна.... вечна криза.
цитирай
16. mileidi46 - http://www.youtube.com/watch?v=eEYwLCu6Y6k
30.03.2014 23:20
Ето виж в 1,47 мин журналиста показва в движение от мотора ,пред вилата дето Обама ще спи ..пише-Рома есъс Путин,Обама е нежелан гост"...Ще пусна няколко видеа,но трябва да обяснявам всяко изказване ,иначе няма да разберете нищо..
цитирай
17. born - Защо всички обвинявате Обама ? Ч...
30.03.2014 23:27
Защо всички обвинявате Обама ? Човекът просто казва това, което неговите господари и работодатели искат да чуят. Не зная как се чувства, но да се правиш на шут и да говориш глупости, не е много приятно. Не вярвам да е такъв тъпак, който вярва в това, което трябва да говори на дебилите, които очакват да чуят заплахи и крясъци. А Путин е в позиция, която не намалява, а увеличава авторитета му на истински патриот.
цитирай
18. freeoldmen - blondinkas4uk09, проблемът според мен е, че вече няма да има цикличност.
30.03.2014 23:49
Пред очите ни парите, силата, могъществото и ресурсите се съсредоточават в много малка група, която не прави нищо, освен да запазва и разширява силата си.
Това е следствието от еднополюсният свят.
Не виждам друга възможност, освен да подкрепим друга сила, която донякъде да уравновесява положението.
цитирай
19. freeoldmen - mileidi46, видях го.:-)
30.03.2014 23:51
Много добро, дано да го е видял и негрото...
цитирай
20. freeoldmen - born, ясно, че не го обвиняваме в личен план.
30.03.2014 23:56
Въпреки че, като президент втори мандат, би трябвало да притежава и собствена политическа сила.
Всъщност на всички дотегна арогантността на силните, и сега ни е кеф като се бръчкат...:-)
цитирай
21. estirbg - В бързината прочетох "Това е следствието от еднополовия свят" в твоя коментар, Фрии,
31.03.2014 00:15
и взех, че се притесних !
Но май не съм много сбъркала...
цитирай
22. freeoldmen - estir, точно попадение!
31.03.2014 00:35
На хората им писна и от хомосексуалистите, затова подкрепят Путин, а не опедерасеният Запад, въпреки лъскавите дрънкулки...
цитирай
23. germantiger - ...
31.03.2014 08:10
Истината е различна,но това за вас няма значение - психически ви е нужно да преживявате имагинерна "победа", за дасе усещате ок пак психически - науката го е обяснила... състоянието.

Каква е истината - запада и САЩ биха във всяка война и положиха ръка там където русия никога - в ирак два пъти, в афганистан и макопиатите също. Американската армия смаза де къде "видя" руско въоръжение в тези войни. Запада смаза и руската кучка - Сърбия на Балканите, Русия не се намеси - жалко и стърахливо когато тъпчеха сърбежите. Склавянството и Православието все повече изритвано т Балканите - това е истината.

Още истина имам, разбира се - позата на западаи играта (не от днес) ние сме срещу тази или онази война вхоливуд актьорите,ние правим демонстрации, показваме в западни сайтове колко лош е запада, а изтока изглежда монолитен в любовта си към капутин или друг... ;) Нима отново тази въдица върви при вас ;) ?!

След слабостта на запда следва поредното сритване нарусия в границите й отпреди Пьотр Великий, следва една Украйна смразена с Рсуия поне за век,след поредно разширяване на ЕС след време, следва отново все по-стегната дъга срещу Русия,л след изтикването на москалите все повече от Европа - то не остана - един Беларус и "толкоз"...

Изпедерастения" запад, всъщност наложи ЕС повече и повече и пак щего налага, изпедерастения уж САЩ владее водата с авиони и бази по цял свят, половината нефт, уж изпедерастения запад би във всяка война в която всички очакваха щатите да загубят - бг кому онанистите чакаха САЩ дазагуби в първата иракска, втората иракска, смятаха че сащ няма да взема афгабнистан след многогодишния руски провал там, мислеха че запада ще се спъне в сърбия... е сега сърбия е джудже по-малко дори от бг, а христиняска грузия бе смразена с единствения си съюзник в кавказа - руснаците, сега същото ще сепостигне и с част от украинците - "педал да те шиба мъжо - мъжко ли е" ?!

Икономически чакахте САЩ да "намре" - и това го чакате колко "годинь" ;) и все греда - не става...

запада ли... ;) 300 паунда за детенце поданик на кралицата - това е запада... ипенсинер на круизкораб - къде е изтока мъжаги (впрочем бившите ми колеги и моя скромна милост семпло сме убедени кой сме мъжагите и кои захарни петлета кукуригащи на стобора)

"Та" знам и колко сте мъжаги - лясковци - плясковци - марципани
цитирай
24. freeoldmen - germantiger , ех, че си лош, никакъв шанс не даваш на лошите руснаци...
31.03.2014 12:52
Те много преди тебе мислеха така, май си пропуснал това:

http://freeoldmen.blog.bg/drugi/2014/03/18/iztochnite-frontove.1248789

А тези умните богати производители на "Мерцедес", скоро ще ги поздравяваме със САЛЕМ АЛЕЙКУМ, та много са пътищата да стигнеш до провал.
И пак те питам, добре ли е бялата раса да се самоизтребва, включително икономически, за да разчисти пътя на субекти, живеещи по закони отпреди хилядолетия?



цитирай
25. germantiger - ...
31.03.2014 14:07
freeoldmen написа:
Те много преди тебе мислеха така, май си пропуснал това:

http://freeoldmen.blog.bg/drugi/2014/03/18/iztochnite-frontove.1248789

А тези умните богати производители на "Мерцедес", скоро ще ги поздравяваме със САЛЕМ АЛЕЙКУМ, та много са пътищата да стигнеш до провал.
И пак те питам, добре ли е бялата раса да се самоизтребва, включително икономически, за да разчисти пътя на субекти, живеещи по закони отпреди хилядолетия?





Не си ме разбрал въобще или не четеш сериозно коментарите ми, друже ?!

1. В коментарите ми не пиша за бъдещето на този или онзи демографски или в коментарите ми НЕ иде реч въобще за бялата раса - друг е предмета на постинга ти или ти си пишеш едно,а в главата ти друго?!

2. В постинга ти иде реч за за някаква американска слабост и руска мощ, което няма как и за днешния ден (а и за "утрешния" не е вярно,няма уи как дастаневярно). ДОКАТО ЕМИГРАНТИТЕ ВИ,ДОКАТО ЧЕРВЕНИТЕ ИМДЕЦА БЯГАТ И РАБОТЯТ НА ЗАПАД, ДОТОГАВА УСТИЧКИТЕ ИМ САМО ЩЕКУКУРИГАТ. Докато света се изнася на запад ще рече - тамо е силата, тамо е развитието. Когато хората започнат да имат по-висок стандарт в Сибир отколкото в Люксембург и Скандинавия, когато започнат да ядат повече в южна корея отколкото във франция и нейната кухня, когато придобият повече свобода в куба отколкото в "германия"... тогава ще кукуригат кой имал повече, кой можел повече, кой бил "по-добре".

3. Преди Салям Алейкум-а в "германия" , много вероятно е в България да се срещаме с Мерхаба и Амджик суратлъ, а преди в щатите да приключат с X-mas, вероятно за жалост на Балканите ще приключат с църквите и Православието/Ортодокс. Иначе казано - не бягай пред събитията и пред бъдещето,дори да ти се струва предвидимо,макар да съмсъгласен,че такова е възможно за дрисльовците от онова подобие на "родина" - безродието BRD.

С "две думи"- не плачи предварително на чужд гроб и още - Русия ли е спасението за бялата ни раса... та аз намирам Русия за един от убийците на "запада" (обратното е абсолютно вярно също)! Аз не подкрепям опита на ЕС и НАТО да погълнат геостратегически и Украйна, разбира се, Русия ще се защити и тя е в правото си даго прави, но няма шанс в дългосрочен план (засега). Света винаги може да ни учиди и позициите да се менят.

"СЕМПЛО" - Крим ще остане за Русия, Украйна с времето ще влезе в ЕС, русия ще даде цял украински кон за кримска кокошка. Тази руска загуба ще бъде надувана и представяна във времето като руска победа, а всъщност запада и ЕС ще е увеличил още повече сферата си, ще притинсла още повече москалите и ще е смлял с времето още едно православно, славянско огромно място - товае истината и тя е явна загуба за Кремлин (татарска дума).
цитирай
26. freeoldmen - Добре, да се върнем на темата.
31.03.2014 14:32
Твърдя, че геополитиката на Щатите, от която зависи и политиката на ЕС, напоследък претърпя редица провали. Преди да започнеш да ми даваш проценти успех, помисли за това, колко хора разбраха, че американците са склонни света да унищожат, но да запазят позицията на кърлеж.
Тезата ми е проста. За обикновения човек е по-добре да има няколко световни сили, които си съперничат, отколкото един монополист.
Пазарна икономика, елементарно е.:-)
цитирай
27. mileidi46 - То да се чуди човек
31.03.2014 15:03
този германски тигър на чий гроб по точно той плаче...на германските гробища или на американските,защото докато го чете човек,толкова ясно му личи ,че не му дреме за българските...колкото и да се старае да прикрива безродието си...
,,Та" знам и колко сте мъжаги - лясковци - плясковци - марципани"
това може да напише само един безродник,и все си задавам въпроса ,какво прави този немски тигър в България ,та не иде да плаче на рамото на баба си Меркел...и да живее по нейните стандарти там в Германия..
май и там не са му дали гражданство и не са го признали са ,,ариец"...
Ако ни нападнат германците или американците...тоя,, тигър"-пръв ще стреля по българите..такова впечатление остава от,,неразбраните"му изявления..
чети го по-задълбочено Фрий..
цитирай
28. djani - В блог.бг има един "книжен тигер",
31.03.2014 15:49
Който надава виртуален рев, при всяко надигане на реалната руска мечка. Оказа се, че Мао се оказа прав, оприличил навремето САЩ и империализма на книжен тигър. А от Изток се надигна освен Мечока и Дракона. За това и Обама си сви перките, защото тези държави не са Либия, Ирак или Афганистан. Че и в последната, САЩ само се крият в укрепените си бази. Но в тази баталия, за сега сме само зрители. Пази Боже, да не ни завърти центрофугата, в която ни набутаха...
цитирай
29. germantiger - ...
31.03.2014 16:22
mileidi46 написа:
този германски тигър на чий гроб по точно той плаче...на германските гробища или на американските,защото докато го чете човек,толкова ясно му личи ,че не му дреме за българските...колкото и да се старае да прикрива безродието си...
,,Та" знам и колко сте мъжаги - лясковци - плясковци - марципани"
това може да напише само един безродник,и все си задавам въпроса ,какво прави този немски тигър в България ,та не иде да плаче на рамото на баба си Меркел...и да живее по нейните стандарти там в Германия..
май и там не са му дали гражданство и не са го признали са ,,ариец"...
Ако ни нападнат германците или американците...тоя,, тигър"-пръв ще стреля по българите..такова впечатление остава от,,неразбраните"му изявления..
чети го по-задълбочено Фрий..


Правя същото, което стотици хиляди бгемигранти в "германия"
Докато българите си имат "там" кръчми, барове, училища, докато си въртят хоро на стадион в Берлин и докато имат бгсайт дезората, "дотогава" аз ще имампоне един скромен блог в България. Ще свиквате - щом си надувате чалгата там,щомсиимат ден на България с бгзнамето в Шикаго, ще свиквате и друг да си има своето тукв БГ.

Българския "принцип" моето си е мое, но чуждото е общо ми е емпирично познат.

Що иде реч до мен, като половин германец имам пълното право да предпочитам почти винаги германското пред българското - било исторически, било като продукт-стока, било като симпатия.

Що иде реч до "стрелянето" имамслужба 1,5г. в Българската армия - вътрешни войски нови пазар, голяма част от пишещите бгмладежи вблог.бг дори не са стъпвали в БА, отделно 11 годиниимам "прослужени" в небългарски войски на 3 континента (FFL i PSC).

...

С две думи български кокошки и петлета:

- българи в "германия" имат десетки кръчми и локали
- българи в "германия" имат бгучилищаи клубове
- българи в "германия" си бичат чалгата и играят хората там
- българи в "германия" си имат сайт дезората

- аз имам блог - моята "магария" е твърде малко ;)

...

На България съм служил 1,5 г - някои бгблогъри дори не са стъпвали в българската армия,Сидеров също 0

На сносен български съм научил една небългарка
Администрирал съм 15 патриотични бггрупи във вибокс7.ком
Популяризирал съм бгинфо сред бол чужденци
Давал съм предостатъчно идеи на бгпатриоти и националисти също - такива в организации

Като германец по майка имам пълното право на предпочитание и избор и избора ми е ясно заявен - намирам германската история над българската в повечето исторически периоди,германската наука и изкуства също превъзхождащи създаденотоот българи

Чувствайте се "поласкани" от този ми "отчет" ;)

А про по един русофил - ген. Заимов предаде България именно поради любовта сикъм русия и една камара пари също - сламката е при мен,внимавайте с гредите в очите;)

P.S.
50 български кому онинисти се клели пред народа на Крим - за техните стрелби и пуцане катоизбор русия или България дали берете грижи ;) ?!
цитирай
30. mileidi46 - Ех,тигре ,тигре...
31.03.2014 18:22
Единадесет години ,като наемник в ,,небългарски"войски ти се е отразило недобре и то се вижда от височината на F35...?!?Онази вечер по телевизията говори един ,прекарал 17 години като лекар по,,горещите точки"на света -7 години само в Афганистан...другите няма да изброявам,но за разлика от теб каза на министъра на отбраната да каже на Обама да си прибере базите и наемниците от по света и да си ги отнесе с него в Америка!!!Няма по голям терорист на света от Америка и най-голям процент от жертвите в този точки са...мирни цивилни граждани и деца!!!това каза човека..Би трябвало да се срамуваш ,че си бил наемник,а не да го размахваш...
личи ти,че обичаш да се играеш на война!!личи ти,че имаш проблеми и колко по-вече остаряваш..все по-зле ще се чувстваш,ако си стрелял по хора..Употребен си и се чувстваш ненужен..Има нещо сходно в теб и Обама!
Той се мъчи да се докаже ,,като истински американец"-сто пъти се отказа от името си и вярата си на мюсулманин...дори и да се избели като Джексън -знае се кой е!!Ти се мъчиш да се докажеш като ,,ариец" но българският ген е в кръвта ти...не можеш да избягаш!И двамата сте употребени .
Такива хора, само могат да бъдат съжалявани.
И моля те,не ми пращай коментарите си на лични.Аз те чета,при все,че знам какво ще ми отговориш...
Нищо лично,само ти казвам каво мисля за теб.По повод твоите изявления..защото много дразниш,а хората просто не искат да влизат в безсмислени дискусии..Или както каза Джино Страда на министъра,,да се дискутира с теб,все едно да си говоря с прахосмукачката"
цитирай
31. ok3223 - Тигре, тигре, пълен с въдух под налягане ...
31.03.2014 19:43
КАТО ИГРАЧКА ЗА 2 ГОД.ДЕЦА.
Каакво се пенявиш, като купен за стотинки,окъснял последовател на Гьбелс,че чак ставаш смешен.
Оно твоето натягане германофилско в конски дози и говори за едно. Или нещо не ти е наред главното командване,както беше при Хитлер,и затова бе разгромен от Русия,или изкупваш стари грехове към Немско,собствени или на родата,та гузен се кълнеш във вечна обич, и готовност да се жертваш словесно за каузата на баба Меркеловия германски райх.
Я затвори човката,стига си грачил като гарван на плет,а погледни на нещата такива каквито са,ако имаш очи и да видиш и глава да ги разбереш.
КАКВИ СА ТЕЗИ БЕЗКРАЙНИ СЛОВЕСНИ ДИАРИИ С КОИТО НИ ОТЕГЧАВАШ ВЕЧЕ СЕДМИЦА.
Путин взе Крим,който е руски,като простаците от САЩ и ЕС похарчиха милиарди да му помагат да го стори по наай-добрият за Русия начин.
С кървав преврат,бяха убити от купени снайперисти стотина човека и ранени над 1000.Бе свалено законно правителство и назначено от превратажиите,ЕС и САЩ, ново,незаконно.Създаде се хаос в страната,завърлуваха фашизирони банди,бяха убити невинни хора.Застрашен живота и спокойствието на над 20 милиона руснаци,живеещи в източните и югоизточните райони на Украйна и Крим.
Което принуди Русия да се намеси деликатно със свои хора,за да неутрализира майданските бандити и им пресече пътя на изток,и предотврати опитите им да си разчистват СМЕТКИТЕ С несъгласните с техните методи от местното население в Крим.Опитите им да мародерстват бяха неутрализирани. ПО НАСТОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО БЕ ОРГАНИЗИРАН РЕФЕРЕНДУМА В КРИМ.В ГЛАСУВАНЕТО УЧАСТВУВАХА 87% от имащите право на глас,като 93% от тях поискаха незабавно да се присъедини Крим към Руската федерация.Русия се одобри тяхното искане и днес те са част от Русия.Това са фактите.
Може да не се харесват на някои, което е негов проблем.
Русия заастава в защита на Крим не само,но и в защита на руско езичното(на руснаците) в източните и югоизточни райони на Украйна,и няма да позволи да тероризирано и избивано Майданските и Бандеровски банди.
цитирай
32. germantiger - ...
01.04.2014 16:37
Постинга ми от днес за Изток - Запад

http://germantiger.blog.bg/politika/2014/04/01/rusiia-zagubi-zapada-bi-nord-fentyzi-jena-4.1252957

Руското ПОРАЖЕНИЕ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2680432
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031