Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2014 16:00 - Седмичен хороскоп за периода 11 - 17 април 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2403 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Прогноза за периода 11 - 17 април

Здраве: Днес и утре пазете жлъчката, черния дроб и храносмилателната система. Не се ядосвайте от сърце за глупости, защото ще увредите здравето си. В неделя, понеделник и вторник уязвими са бъбреците. Консумирайте по-малко течности и не приемайте диуретични средства. В сряда и четвъртък внимавайте с половата система.

Красота и външен вид: Периодите, които са благоприятни за подстригване на косите са днес, в събота и в неделя до 19.00 часа. Тези дни са прекрасни и за безвредно и дълготрайно боядисване на косите. До неделя можете да направите лечебни масажи за различни блокажи по тялото. В понеделник и вторник се обличайте добре в областта на бъбреците и кръста. Не си позволявайте да настинете там.

Хранене и диета: Пълнолунието тази седмица настъпва във вторник, 15 април, в 10.42 часа. От тогава до сряда в същия час можете да направите лунна диета. Не се учудвайте, ако не успеете да свалите повече от 1.5 – 2.0 килограма. В тези дни организмът задържа течности. Слабителният ефект ще закъснее. През цялата седмица се придържайте към здравословен режим на хранене. Днес, в събота и в неделя избягвайте храни, дразнещи стомаха. В понеделник и вторник, ако не сте на лунна диета, добавете мазнини в менюто си. Ще се отразят добре на баланса на вещества в тялото. В сряда и четвъртък се хранете с леки, поносими за организма ястия. Не прекалявайте с лютите подправки.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица ще премине през знаците Дева, Везни и Скорпион. Да внимават всички, родени в тези зодии. Застрашени са от вземане на крайни решения, от честа избухливост и агресивност до степен, която вреди на собственото им здраве.

След една доста неспокойна откъм звездни аспекти седмица ни чака кратко затишие от няколко дни, за да успокоим страстите и в началото на следващата работна седмица небесните тела отново ще се подредят в конфликтна позиция спрямо Земята.

На 12 април (събота) Венера и Нептун са в съвпад – един прекрасен аспект, влияещ ползотворно на всички семейни взаимоотношения, заздравяващ връзките в любовния и интимния свят. Проявяваме контролирана чувствителност. Съботата е прекрасна за среща с приятели, за веселие, а самотните ще могат да срещнат свой другар в живота. Нека не пропускат този миг, който се повтаря на няколко години веднъж. Аспектът продължава въздействието си и в неделя, за да ни осигури спокойствие, мир и любов през уикенда.

На 14 април (понеделник) Меркурий навлиза в полето на Уран и образува квадратура с Юпитер. Не оставяйте нищо за последния момент. Възможни са проблеми с комуникацията, техниката, предавателните средства. Проверявайте по два пъти дали електроуредите са изключени. Възможни са аварии. Говорете само истината и не си измисляйте истории в желанието си да направите някакво впечатление пред другите хора.

На 15 април (вторник) настъпва пълнолунието в знака на Везните в 10.42 часа. Няколко минути по-късно настъпва първото за тази година пълно лунно затъмнение, което може да бъде наблюдавано от жителите на Северна и Южна Америка. Нека внимават всички, които имат сърдечно-съдови проблеми, които страдат от аритмия и високо кръвно налягане. Не претоварвайте очите, защото можете да си причините силно главоболие по време на затъмнението и няколко часа след това.

В следващите два дни – сряда и четвъртък ще бъдем под въздействието на квадратурата между Меркурий и Плутон. Много внимавайте, какво се говори по ваш адрес. Възможно е някой да разпали пожар от сплетни и клюки. Други ще бъдат компрометирани с документи.

Целият април е месец, в който късаме със старото и приемаме новото. За някои това е по-труден процес, за други – по-лек. Не забравяйте, че и на небето да има известно напрежение, силата на човешката воля може да го победи и да го превърне в спокойствие. Ключът е в нас.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Бъдете внимателни

Във вашето съзвездие тази седмица ще се случат някои доста напрегнати аспекти, което неминуемо ще ви се отрази и вие трябва да сте особено внимателни. След прекрасния уикенд, през който ви съветвам да си отпочинете психически, се подгответе за напрегната и забързана нова работна седмица. Не планирайте нищо важно за понеделник, защото все нещо ще се обърква в последния момент. Пълнолунието изживейте в спокойствие, ако е възможно. Избягвайте да обиждате близките си и не вярвайте на приказки, изказани по адрес на семейството и вас самите.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Наясно със себе си

За вас се активира един доста благоприятен период, в който лесно можете да програмирате успеха си, стига да бъдете насаме със себе си и ясно да си дадете сметка, какво желаете да ви се случи оттук насетне. Бъдете откровени в тези си мисли. Уикендът се очертава да е доста приятен и ви съветвам да го прекарате в компанията на хора, с които знаете, че можете да се чувствате добре. През работната седмица си изгответе списък с дела, които искате да завършите в следващите шест месеца. По този начин ще активирате силите си, за да ги докарате наистина до край.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Пазете се от интриги

След краткото емоционално спокойствие Близнаците ще изживеят още една седмица, в която са преплетени страсти, емоции и бушуващи чувства. Мнозина ще получат добра новина за повишение в службата, което тотално ще повдигне настроението и духа. През работната седмица обаче трябва да сте доста внимателни. Около вас винаги ще се навъртат недоброжелатели. Започнете ли нещо, свършвайте го докрай, а и не е нужно да споделяте плановете си на когото и да е било. Във вторник можете да напишете на лист хората, с които предпочитате да не общувате в следващите шест месеца.

РАК

(21.06 – 22.07)

Затъмнението ви влияе зле

Вие сте чувствителни натури и няма как да не усетите влиянията на небесните тела върху себе си в следващата седмица. Предстои пълно лунно затъмнение и дори да не се наблюдава от България, то оказва влияние върху емоциите ви. Внимавайте, какво говорите около понеделник и вторник, за да не съжалявате за думите си. На работното място ще трябва да действате внимателно. На лист можете да изброите изостаналите във времето задачи и по този начин да се подсетите, кои точно да завършите в следващите шест месеца. Това е ефективен метод отново да си върнете формата.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Приключване с лошите навици

И вие като Раците също ще бъдете повлияни от лунното затъмнение, но за разлика от тях, вие ще получите прозрение и вдъхновение, какво да вършите в следващите месеци. Мнозина Лъвове около уикенда ще са известени за получаване на сума пари. Заздравявате взаимоотношенията си с половинката и любимите хора. През работната седмица сте много пиперливи в изказванията си и това често е повод за излишни скандали. Време е да приключите с някои лоши свои навици. Напишете ги на лист хартия и се опитайте да не ги проявявате в следващите шест месеца.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Желание за късане със старото

За вас предстои един прекрасен период за самооценка и вникване в проблемите, за които сте си виновни самите вие. Уикендът ще ви помогне да промените нещо във връзката си със семейството и любимото същество към по-добро. Работната седмица ще бъде активна, но за съжаление, вие няма да използвате целия си потенциал. Явява се противоречие между възможностите ви и желанието ви да свършите определени дела. Нервите ви са опънати и често ще ги изпускате не върху когото трябва. Време е да седнете и да напишете на лист всичко онова в живота си, с което искате да скъсате и което искате да бъде наистина премахнато. Методът ще ви помогне.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Нов транш напрежение

След една изключително напрегната седмица ще успеете да си отпочинете и през уикенда да организирате личния си живот така, както винаги сте го искали. Излезте сред природата, бъдете с приятели или направете желана диета, за да се освободите от токсините. През новата работна седмица ви чака нов транш от напрегнати аспекти, които ви засягат пряко. В понеделник внимавайте в деловите си дейности. Не подписвайте никакви договори. Във вторник се опитайте да напишете на листче стари, недовършени във времето ангажименти или негативни свои качества, които желаете да премахнете от характера си в следващите шест месеца.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вдъхновени в любовен план

Обещанията за любовно раздвижване при Скорпионите вече започнаха да се сбъдват. За мнозина представители този период започва с много приятни преживявания в личния живот. Някои ще стартират връзка, други са изненадани от подобряване на взаимоотношенията в сегашната. Напрежението обаче се очертава в службата от понеделник нататък. Не оставяйте нищо за последния момент и вършете работата си навреме. Във вторник не прекалявайте с алкохола и цигарите. Възможно е повишено кръвно налягане. В следващите дни до петък внимавайте с парите. Възможна е криза, ако си позволявате нерегулирани разходи.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Радост в семейството

През този период е добре хубаво да стегнете плановете си и да не допускате нищо за извънредни случаи. Опитайте се да предвидите силите и времето си така, че да бъдат разпределени равномерно за цялата работна седмица. Преди това обаче, изживейте един много положителен уикенд в компанията на семейството и близките. Ще бъдете в прекрасни взаимоотношения и ви чакат поводи за усмивки и радост. През новата седмица организирайте времето си пълноценно. И вие също можете да помислите, с кои хора е нужно да приключите връзките си в следващите шест месеца.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Заявявате мястото си

Задава се силна седмица, в която ще покажете своята мощ и воля да се справяте с всички прищевки на Съдбата. През уикенда сте в нежни настроения и ще предавате радостните си чувства на близките и приятелите. Работната седмица обаче е коренно различна. По един неповторим и прилежащ само на вас начин ще заявите желанията си на работното място и промените, които желаете да внедрите. Все пак внимавайте с начина, по който се изказвате, защото все ще накърните някого и това може да ви натъжи. Действайте целеустремено. На лист напишете задачите в службата, с които трябва да приключите в следващите шест месеца.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Всичко се променя в последния момент

Първата част от този период ще бъде прекрасна за Водолеите. В дните между петък и неделя те сияят от ведро настроение, а и финансовите им проблеми се оправят един след друг. Звездите им дават шанс за материална стабилизация и е хубаво да си направят бюджета за целия април. От понеделник обаче някои неща се объркват. В сферата на взаимоотношенията се намесва лицемерие. Някой иска да ви злепостави пред по-висши хора, за да се възползва от вашия провал. Бъдете мнителни и не допускайте подобни поведения. Плановете ви за цялата седмица ще бъдат променяни все в последната минута. Свикнете с това, ще продължи около десет дни.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Запазете хубавото настроение

Лъчезарни, усмихнати и много щастливи ще бъдат Рибите в началото на периода. Съвпадът между Нептун и Венера ще влее нов живот, импулс и чувствителност. Ще бъдат радостни и ще се впечатляват от малките, дребни неща в живота. Нека запазят този щрих за по-дълго време. От понеделник обаче някой ще се опита да развали цялата им идилия, като ги въвлече в парична интрига. Нека добре внимават, какво подписват и с кого говорят за пари. Във вторник е добре да ограничават разходите, за да не си докарат проблеми на главата. Нека не изнасят нищо от вкъщи и да не пускат хора с лоши помисли в дома си. В дните от сряда до петък е добре да не споделят плановете си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 април. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Овен. Овенът иска да са напористи, но11 забавя тези стремежи. Стигаме до мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва.

Годината, в която навлизат, е година на пътувания, срещи и глобални промени в живота. От активността им зависи, какво ще си сътворят за следващите девет години.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове

Родените на 12 април сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Очаква ви прекрасна година, свързана със стабилизация на живота ви до този момент. Не правете промени, а се опитайте да затвърдите това, което сте променяли досега. Ако ви предстои брак, можете да го насрочите за някой от следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците, щитовидната жлеза.

Сами сте си избрали да се родите на числото 13, за да изчистите малки грешки от минали прераждания. Стремите се към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

Навлизате в година на себеанализ и точно в следващите дванайсет месеца ще получите знак, защо сте допускали някои грешки и как да ги поправите. Това е прекрасна година да подобрите квалификацията си, да учите и да направите малки стъпки към една желана професионална промяна.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата. Не си внушавайте болести. Вашето емоционално състояние ще диктува здравния ви статус. Прекаляването с алкохола може да се окаже опасно. Внимавайте.

Станислав Климентов

 

 

 








Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887595
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031