Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2022 15:37 - Украинката не е народност а професия! 2022-12-16
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 4722 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 21.12.2022 07:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Украинката не е народност а професия! 2022-12-16

(изтрит пост между 16 и 20.12 2022, и постнат оново на 20.12.2022)

Разбирам и знам, че има продажни българи и българки, лижещи укрофашиските задници и даващи мило и драго за тях, но нека всичките вие от тази продажна порода да си ги вземете в домовете си и да си ги гледате на ваша лична издръжка, а не моите сънародници в селата карловски да живеят с полусрутените си къши, а повечето направо с изтрити къщи от лицето на България, докатоо укуропитеките фашистки спят, пърдят и серат за моя сметка на морето ни по хотелите. Също така като ме докладвате на анадмините, а и самите админи нека и те с вас да си приберат по някоя украинка с деца или без, тя пак ще му разкатае мамицата,  и да си я гледате и храните, а не да се правите на гьобелсови фашисти докладвайки и триейки постове..
Живея в България, а не в кенефната Усрайна.
Колкото пъти триете поста, толкова пъти ще го качвам.
Моята Родина не е кенеф за укрофашистки питеки мигри, които не бягат от война , а дойдоха в България незаконно, без право на това, и смучат българска кръв и блага с разрешението на продажните ни путьолитици - гейнасралчето Смрадев и гриндър гейчето Курво Шутков..
Аз и сънародниците ми от карловските села не сме получили нито една стотинка от смРадевлайняндия за да почиваме вече 10 месеца на морето ни, а даже плащаме от нашите пари на тези гнусни усрайненци те да са на почивка на морето!
Аз и сънародниците ми от карловските села а и от другите места, не сме получили нито една стотинка помощ за жестоката инфлация допусната от насранците фатмака Смрадев и неговите гейнасралчета, гълъбета , фатмачета, харвардчета и сие педерасте гъзоводеща администрация, докато усраинците ги храните три пъти на ден с нашите пари, а хиляди българи са на ръба на глада...а хиляди си гладуват наистина....
Разбрахте ли ме или да?

Още през началото на 80 години изминалият 20-ти век, от моят личен житейски опит с жители на СССР установих, че украинката не е жена а професия. Същото определение важи и за така наречените украински мъже.

Определението държавата Украйна и народ на Украйна – мъже и жени е изкуствено създадено, както днешните Македония и македонци, Косово и косовари, Израел и израелци.

Общото е , че всичките те са изкуствено създадени държави, върху корените на други такива, и нагло крадат от историята и живота им.

Но да се върнем на Украйна , украинките и украинците.

От бившият СССР до 1991 година , не е имало, няма и няма да има по-нагли, нахални и мърляви жени и мъже от украйнските...

А самите украинки са толкова разкурвени, че още след раждането си, без допълнително обучение от сутеньорите си, са готови за работа в публичните домове на света.

За украинката няма нищо свято и ценно в живота. Единствено важното и ценно за нея са количеството на парите с които разполага, личните и удобства и удоволствия, и да си намери някой хохол загубеняк иличужденец мъж, който да и ги усигури, срещу нейната вагина и уста, с които от време на време ще му заплаща за това.

Украинката (над 70%) не е научена да работи. Още през соца си бяха повлекани и мързелани... Обаче на софра за ядене, пиене (особено много) и секс, са като вечен двигател – нямат спиране, стига да има кой да им ги осигурява безплатно за негова  сметка.

И живота ни до днес 16-12-2022 година го доказа.

Онзи ден, се разревали наглите украинки, че правителството решило да ги „интегрира“ в живота и бизнеса в България и да спре да ги издържа. Все още на една украинка се плащат по 40 лева на ден, ЖИВЕЯТ, ХРАНЯТ ГИ И СПЯТ БЕЗПЛАТНО НАСТАНЕНИ В ХОТЕЛИТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО НИ,  а за нас българите от държавата има един гол голям хуй! Всеки ден. По три пъти...

Защото не сме украинки и украинци...

И направили протест шепа разкурвени хохолки в К.К.“Слънчев бряг“... (вж. снимката)

Протест на укролайнярки в „Слънчев бряг“, на морето ни, в частен хотел, където живеят, спят, ядат, пърдят и серат на наш гръб от нашите данъци...вече 10 месеца...!?

Да видяхте или чухте жителите на селата Богдан, Славяново, Каравелово да протестират, срещу гнусното поведение на смРадевото фатмашко правителство? Тях не ги храхят три пъти фневно и не са на море 1- месеца, а ринат кал и събират остатъците от разрушените си къщи...

Не!

Няма и да видите.

Те също, жителите на унищожените села няма да видят в близките 10 лета ни Черно море, ни беге шутколитик, ни помощ в оставащият си живот и знаят,  че нямат  държава.
Просто не са украински курви, а българи изоставени от гъзоводителите си, за пореден път!

„Държавичката“ ни е жалка и смешна, гъзоводена от банда фатмаци зеленочорапести (Хунта мара) и не можа да се справи с бедствието в селата Богдан, Каравелово и Славяново, които бяха отнесени от вода , кал и хиляди кубически метри отсечени дървета контрабандно, за което вината е само и единствено нейна изцяло, но още от първоначалното гъзоводене на канадският попръцкьо и гриндърски джендър Киро Харвардският мигър лъжец, прие в пълно нарушение на българските ни закони и правила над 100 000 укролайнярки и укролайняри да живеят в България, без документи, без законно влизане през граница, без всякакви проверки какви са, от къде са и защо след като са преминали през две държави – Молдова и Румъния ги водят „бежанци“,  поради което ги хранят,  и са ги настанили да спят безплатно в хотелите по-морето ни за наша сметка – Ваша и моя от нашите пари от данъците ни, вместо тези 40 лева всеки месец плащани на всяка укролайнярка да се плащат на българските деца и това спане и храна да се дават на българските работници и пенсионери да почиват те на родното си Черноморие.

За гнусните укролайняри  - безплатни хотели по черноморието ни на курорт, за съсипаните българи от селата наводнени – КУР.

За укролайнярите цяла година море на корем, за българите работещи и пълнещи хазната ни – КУР.

Бе алоооу, смРдееев, Курчо Шутков, мърлЯнееев, закапИчето гълъбето Донееев – кой ви плаща големите заплати бе, мъжки путки и политпроститутки?

Укролайнярките или българският народ?

Защо мълчите бе, курви еврогейонатовски?

И сега, днес гнусните укролайнярки отказвали да напуснат безплатните си хотели и храна по Черноморието ни, защото видите ли, те идвали от Усрайна в която се водела война, а те не искали да я защитават и да живеят, както останалите в нея други укропитеки...!?

А защо дойдохте бе, курви украински?

Ами да, води се война, а вие курвоукролайнярки, защо не защитавате Вашата Родина, а  сте надошли през три земи та в четвърта, да живеете наготово и безплатно за наша сметка, да се курвите като проститутки, само защото една фатмашка хунта и един харврдски гейопедал от сайта Гриндър, са решили, че така било според еврогейските западни натовски ценности!?

Аре ся, или идете по махали и села да живеете, както сте живяли в Укролайна, или си ебавайте всичката путка майна, и си заминавайте във Вашата Украйна, там да живеете без пари на гърба на нискостебленият зеленчик Вова, и да се научите какво е то Родина и как се защитава.

Заревали сте ми, че не са ви сервирали безплатните ви закуска, обяд и вечеря, защото във Вашата укролайна имало война!?

Е и?

Какво ме боли кура мен за това?
Има война във вашата кочина, а не в моята държава!

Воювайте за Родината си, а не да лапате и папате на корем без пари в моят дом!

На мен сте ми никакви, укрокурви гнусни и жалки!

На моите деца никога скапаната (не)държава България не им е дала нито една стотинка след 1989 година за абсолютно нищо. Даже ми спряха детските надбавки, защото съм бил работил в частният бизнес, както постъпиха по същият начин с другите няколко милиона българи с техните им деца, поради същата причина...!?

Сега, днес, трябвало да търпя да храня някакви нагли курви хохолки от Усрайна, защото било западноеврогейско натовско ориентирано по гъзовете на нашите продажни шутколици и зеленочорапести тъпаци фатмаци вогъзе с фуражкарите смРадев, закапИчето гълъбето Донев, оня предишният мърлЯнев и цялата фатмашка сган около шофьора на фърчолет пенсиониран.

Ами не искам да плащам от моите пари на всичките урколайнянрски курви, напъплили в държавата ми незаконно, и живеещи на гърба ми и на Вашите.

Аз не съм бил никога мигър и винаги съм работил в Родината си, и за нея!
Това е правилното житейско поведение – да работиш за своята Родина да стане по-хубава за живеене. Мигрите в нея са излишна тежест и пречка. И нямат място тук.

Това не искат да признаят всичките ни гъзоводители, защото не им плащат те с техните лични пари, а с нашите...

Като толкова много искат смРадев, закапИчето гълъбето Динев, канадомигрето Кирето, Ристето ПрЪви Ленинградски Бойкикев, дуписето Карадайебъ, гербарето Бочкко Мочко Тиквоглавето и сие педерасте еврогейове да има укролайнярки в България, да си ги земат по една украинка и да си ги гледат в домовете си!

Тогава да ги видим , как техните жени ще приемат това?
Или всеки ден ще ги млатят с тиганите по фатмашката плешива и тъпа глава на всеки един от изброените!

А укролайнярките да си ебавате майките и да си заминавате на пичката си майна във Вашата курвенска Усрайна, защото показахте и доказахте на всички нас в България, че украинката не е жена , а от нея става само еФтина проститутка и курва, ревяща за пари и за някой да я мандръса както шопар опрасква свинкя в кочината по време на разплод.

Аре джа във Вашата Усрайна!

16-12-2022
#ЮрийЛенев

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/protesti-i-haos-predizvika-novoto-mestene-na-ukrainskite-bezhanci

Украински шлюхи протестират в К.К. „Слънчев бряг“ че ги махат от хотелите!?
image



 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. morskipesni - Укурвинката е най-нахалното и нагло,
20.12.2022 18:19
просто и тъпо, устато и скверно, мръсно и мърляво същество.
цитирай
2. yuriylenev - Едвам ги издържам укролайнярите, едвам..... гнусни двукраки... нагли...
21.12.2022 07:03
morskipesni написа:
просто и тъпо, устато и скверно, мръсно и мърляво същество.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273030
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031