Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 15:28 - Свещеният отомански ритуал Чаламба
Автор: freeoldmen Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 20250 Коментари: 56 Гласове:
24

Последна промяна: 07.01.2016 15:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image


 Посвещава се на жреците-чаламбари
от сюрията Еврофес в блог.бг.



 Обикновено под ибрикчия се разбира занаятчия, който изработва характерните за подмиването съдове – ибриците, които са били изработвани от най-различни материали – глина, стъкло и др. По-заможните (и съответно разположените по-високо в социалната йерархия) поданници на империята, са имали прислуга (познай как са се казвали) – ибрикчии, които са участвали в ритуала на подмиването – подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи задника на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати. Човекът на върха на империята, султанът, е имал, не един или двама ибрикчии, а цяла “сюрия”, предвождана от ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ – същински жрец в “храма” на султана. При султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА.

Когато султана усети лек дискомфорт в областта на правото черво и аналните сфинктери, на помощ идва свитата от ибрикчии начело с главния. Двама от помощниците на главния ибрикчия поемат под мишници султана, като го подкрепят докато той клечи над позлатеното цукало. По време на напъните на султана, главният ибрикчия е обвил в прегръдките си главата на султана, като я милва нежно и шепти успокояващо: “Хайде, малко остана, Ваше Величество” или “Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине…”. През това време останалите от свитата подготвят посудата от ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният ибрикчия прецени че султана е приключил, той замива трикратно задните части на султана с ароматизирана вода с 39 С. Особено внимание се отделя на гънките. След това главния ибрикчия старателно подсушава с меки кърпи и пудра задника на господаря си. Един от помощниците подава шишенце с благовонно масло, главният ибрикчия взема точно една капка от него и я капва в шийната ямка, в основата на главата. Капката се стича по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигне до ануса, с рязко движение на половия си член, главният ибрикчия я “втрива” в аналните сфинктери на султана, викайки с цяло гърло “ЧАЛАМБАААААААААААА”.

След това, докато помощниците му обличат султана, главният ибрикчия анализира материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и прави предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство. Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни ибрикчии са избирали главно еничари (главно от български произход), но доколко това е вярно не може да се каже…


 
Разбира се, в съвремието под "полов член"
нашенските чаламбари разбират езика си.





Гласувай:
25



1. koshmar - Хубав материал, само не разбирам ...
07.01.2016 15:47
Хубав материал, само не разбирам защо смяташ, че всички, които са русофоби, са туркофили? Няма такова нещо. Аз съм яростен русофоб и мразя руската неонацистка шайка в кремъл / но обичам руската музика и изобщо руската култура, защото тя е създадена въпреки уродите, управлявали русия от иван грозни до путин/, но изобщо не съм туркофил. в момента и русия, и турция са еднакво отвнратитени и ръководени от еднакво отвратителни уроди.
цитирай
2. freeoldmen - 1. koshmar
07.01.2016 16:05
Това е широко разпространено алиби на жадуващите да се върнат
500-те златни години в българската история.

Обичали много руската култура, но не пропускат случай да се изгаврят с Русия.

Даже обичат България, но не прощават на Русия, че ни даде независимост.

Разбира се, повечето от вас имаха коренно различен мироглед преди 26 години.

Всъщност, геополитическата рамка не е толкова сложна.

Всеки, роден в унищожената преди четвърт век България, който лае комично срещу
Русия, държи вратата широко отворена за Турция.

А тя едва ли ще чака покана да влезе.

Много скоро ще се наложи да избираме.

Как тогава ще обясним на руснаците патологичната русофобия, с която позволяваме
няколко стотици като теб да ни заливате?

Да, забравих, че американците ще ни спасят.
Те са си такива, досега са спасили стотици държави, та нас ли...
цитирай
3. koshmar - Не сме няколко стотици осъзнава...
07.01.2016 16:13
Не сме няколко стотици осъзнаващите, че Русия е тоталитарна, застращаваща световния мир и особено нас държава- виж резултатите на последните парламентални и местни избори за проруските партии - бсп, атака, абв, пълен крах. пълна измислица е, че народът ни бил русофилски - никой социолог не е провеждал изследване колко са русофилите. прочети историята ни, запознай се с цяалата зловеща роля на русия за нас, и не бъди руски фанатик, щото турция и русия са еднакви по същността си.
цитирай
4. kvg55 - Поздрави!
07.01.2016 16:26
Това живописно описание на ритуалът "Чаламба" ме изпълни с върховно естетическо удоволствие. Освен това бях и интелектуално удовлетворен, защото проникнах в тайните на българската външна политика. Писанието е творческа сплав на художествено-емоционални и рационално-познавателни качества.
Благодаря! Удоволствието беше за мен!
цитирай
5. freeoldmen - 3. koshmar
07.01.2016 16:27
Искаш да кажеш да прочета новата история, която такива като теб с щедрата
помощ на чужди разузнавания натрапват на народа.

Знам основната идея, България е била добре само в Отоманската империя,
лошите руснаци насила ни откъсват от нея, за да ни направят своя губерния.

Възрожденците и бунтарите ни били просто разбойници, негодници, опълчили се на
добрия султан.

Мерси, дръжте си я за вас тая история.

И си прав, не сте няколко стотици, стотина сте.
Ама плавате отгоре на помията, заляла България.
цитирай
6. freeoldmen - 4. kvg55
07.01.2016 16:33
Бе тя българската външна политика е ясна, странното е, че има индивиди тук в блога,
дето живота така силно ги е наритал, че имат утешение само в мечтите си
да наследят родовата професия- майстор ибрикчия-чаламбар.
цитирай
7. koshmar - Не е тая основната идея. Ето как и...
07.01.2016 16:59
Не е тая основната идея. Ето как изглежда.
През Отоманската империя не ни е било добре. Да, но в края на това владичество, защото не е било робство, и нашите роби са живели много по добре от руските крепостни, ше ти цитирам после доказателство, става възраждането - значи не е било толкова ужасно, щом народът ни след освобождението се развива с бурни темвпове.
Идва превратът на 9 септември, бълтария става съветска колония, и започва начмалото на края.
Ето какво ни причинява твоята матушка рус.
цитирай
8. koshmar - руското робство е бетер турското
07.01.2016 17:00
През 1944-1947 около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време.Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече – всички заплати, командировъчни и режийни, по изрично настояване на съветската страна, им се изплащат в долари. става въпрос за суми, които многократно надхвърлят доходите на среден български гражданин. Установената тогава практика се прилага и от началото на 50-те до края на 80-те години – всички т.н. съветски специалисти са на пълна валутна издръжка от българска страна. Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет, тя значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации.

Със специално решения на МС на НРБ представителите на Съветското командване дори са били освободени от задължението да представят отчетни документи за извършените от тях разходи на българска земя. На практика всеки ден от правителството се гласуват огромни суми (300 – 600 млн лв) за издръжката на Червената армия, за която до края на 1945 биват похарчени 23 млрд лв, а до края на 1947 г. – 60 млрд лв. Когато средствата в държавния бюджет се изчерпват, за издръжката на червеноармейците отиват и сумите, събрани от населението по т.н. Заем за свободата.

Изнемогвайки под това непосилно време, към края на 1945 МС се осмелява да помоли В. Молотов да бъде преустановено “това безумие, защото хазната ни няма повече средства”. Москва обаче не само не се трогва, но продължава да иска още и още, повече и все повече, с аргумента, че България като “победен съюзник на Хитлер” би трябвало да е дори благодарна, че дава “само толкова”. Цифрови данни за сравнение: 1. Количество на парите в обръщение: 1945 – 70 млрд лв; 1946 – 80 млрд лв; 1947 – 76 млрд лв. 2. Банкови влогове на населението: 1945 – 12 млрд лв; 1946 – 14 млрд лв; 1947 – 34 млрд лв. 3. Средна месечна работна заплата през 1947 г. – 10 000 лв. Скъпичко са ни излезли “освободителите”, а?!

* * *

Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България. “На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи:

1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти;

2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба.

3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а внякои случаи – изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване”. Ама си ги е бивало освободителите, а?!

* * *

Дълго време официозната историография у нас твърдеше, че именно “братушките” са ни опазили от териториално осакатяване след края на ВСВ. Всъщност по време на следвоенните мирни конференции и преговори точно САЩ и Великобритания ни спестяват тази злочеста съдба. Именно те са категорично против откъсването на Пиринска Македония от България и даването й на Югославия. Малко по-късно обаче, под внушението на Кремъл, БКП извършва чудовищно национално предателство, развивайки бурна дейност за денационализирането на Пиринско и присъединяването му към тъмницата на народите – Югославия.

С тази цел именно ръководителите на двете държави са привиквани и инструктирани в Москва, като българските вождове щателно изпълняват всички възложени им поръчения. Слава богу, че отношенията между Сталин и Тито много рязко се изострят, което води до провал на идеята… Случаят обаче е използван от Кремъл, за да се освободи от малцината му неугодни актьори на българската политическа сцена – Трайчо Костов и др. Обвинени в антисъветска дейност и връзки с английското и югославското разузнаване, те биват зверски изтезавани и избивани от “инструкторите” на НКВД под командването на главния съветник на нашенското МВР – ген. Чернов. Поведението на тези палачи възмущава дори Вълко Червенков, който се моли на Москва да ги отзове незабавно.

Сталин милостиво скланя да изпълни тази коленопреклонна молба, но на освободеното място изпраща друг кръволок – ген. Филатов. Същият е настанен в кабинет непосредствено до този на българския министър, като на практика изземва неговите пълномощия. Вълната от политическо насилие продължава, като се съсредоточава върху “прочистването” на българската армия от “Вражески елементи”. И затворите започват да се пълнят с бивши “Партизански командири” и да се огласяват от техните вопли …
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Вече е напълно ясно
07.01.2016 17:08
какъв е вкусът на др. freeoldmen. Този прочут дърт русофил даже не ебава кирилските букви, въпреки че са създадени - както и православната ни вяра - от русняцете.
цитирай
10. freeoldmen - 8. koshmar
07.01.2016 17:16
Хайде стига логорея, бе ти да не си германското мишленце?

Коментарът ти номер 7 те обрисува какъв човек си.

Няма никакъв възход след освобождението, това, което пише Ботев за живота на народа, 50-60 години след него пишат същото Смирненски и Вапцаров.

Само чорбаджиите са се сменили.

Разбира се, родните чаламбари са се устроили и не пропускат да лаят срещу Русия,
като междувременно гордо ни водят от една катастрофа към друга.

Добре, че след 9.9. 1944 някои си получиха заслуженото.

Единственият възход на България е след това.

За жалост преди 26 години чаламбарите се реваншираха.
И ни пратиха в Третият свят.
цитирай
11. freeoldmen - 9. slavimirgenchev1953
07.01.2016 17:21
Я, чаламби Генчев се обади да защити скромната си еврофес дружинка от блога.

Като неин председател се отличава с изящният си пъргав български език,
високо ценен във Високата Порта.
цитирай
12. dedenze - Мале уважаеми събрате freeoldmen!
07.01.2016 17:34
Браво за постинга, с него направо си бръкнал в анала на облъчените и платени евроатланти !
Искам да попитам особено активния koshmar, знае ли колко струва на комшиите сърби, най- прясната война в региона, колко трябва да платят на САЩ за бомбандировките и геноцида !? Не го питам колко им дължат Ирак, Либия, Кувейт... Ако знае и го обяви официално, тогава може да пише глупости за СССР и Русия !
цитирай
13. freeoldmen - 12. dedenze
07.01.2016 17:51
За евроатлантите нещата се развиват чудесно, ето, вече сме в ЕС,
НАТО ни пази, като в него любимата им Турция е с най-силна армия в Европа, предстои
и официално включване на 74 милионната държава в съюза, а междувременно нови и нови резани братя прииждат...

Само да не беше тази омразна Русия.
Как да не я плюе човек...
цитирай
14. koshmar - Що да е логорея - посочвам само фа...
07.01.2016 18:14
Що да е логорея - посочвам само факти.
Европейският съюз и НАТО са зло, ама са по-малкото зло от Русия, това е истината, Русия е изолирана от света, колос на глинени крака, фюрерът я довършва и е направо нелепо да се скмята, че е велика сила.
Ти кво предлагаш - да излеземот НАТО и ЕС и да поискаме от путин да ни направи автономна република в в Русия ли?

За какъв полюс може да претендира Русия, след като тази година нейният БВП е 13 пъти по нисък от този на ЕС и САЩ, взети поотделно; 9,4,3,2.5 и 2 пъти по нисък съответно от този на Китай, Япония, Германия, Великобритания и Франция. По БВП за 2015г. тя се нарежда едва на 13-то място след Южна Корея заедно с Испания и Мексико, като негативната тенденция се запазва и усилва - рублата продължава да се срива, цените на петрола вървят надолу (от спада на цената на петрола само с един долар Русия губи над 3 млрд долара годишно), мегаломанските енергийни проекти се провалиха безславно,
цитирай
15. freeoldmen - 14. koshmar
07.01.2016 18:30
Значи по-малкото зло е да ни залеят имигранти, а впоследствие да развеят и черните си знамена в България.

Знаех си, че това ти харесва.

А цифричките с БВП си ги ползвай в тоалетната, ако Русия беше толкова безопасна и изгнила, тролчетата като теб нямаше да получат нареждане да я плюят.

Това сте русофобите- тъпо платено малцинство, работещо за интересите на Турция.
Срещу България.
цитирай
16. born - Въпреки директивите на ЕС за дис...
07.01.2016 20:41
Въпреки директивите на ЕС за дискутиране с джихадистите, всяка една дискусия с примати се явява безпредметна. Безпредметна е и дискусията ти с чаламбарите. Това е загуба на време. А времето ще покаже кой бил прав и кой бил крив. То вече започна да показва : Кьолн, султана на чаламбарите Ердоган и везира му Чавушьоглу, шарлитата и останалите преебани еврогеи. Остави ги да се пържат в собственото си масло в ада, който си подготвят. Не са чак толкова много. Шумът, който вдигат си мислят, че е много голям, но той е само няколко децибела и наподобява шепот. От отвъдното.
цитирай
17. freeoldmen - 16. born
07.01.2016 21:29
Виж каква интересна статистика излезе:

"Анкетата е направена по интернет от Федералния център за контрол и профилактика на инфекциозните заболявания сред 9175 души от двата пола на възраст от 18 до 44 години.
От жените 5,5 процента са посочили, че са бисексуални, в сравнение с 2 процента при мъжете.
Сега определилите се като бисексуални са повече, отколкото при предишното подобно проучване, направено от 2006 г. до 2010 г. Тогава 3,9 процента от американките са казали, че са бисексуални, при 1,2 процента от американците.
1,3 процента от жените и 1,9 процента от мъжете се смятат съответно за „лесбийки“ и „хомосексуални“."

Дори и при този огромен натиск, на който са подложени от години американците,
извратените все още са в рамките на куриоза.

Май хората сме по-силни, отколкото си мислим.
цитирай
18. born - И тъй като са капка в морето, се на...
07.01.2016 22:28
И тъй като са капка в морето, се налага да вдигат колкото се може повече шум, за да бъдат видимо популярани / в собствените си представи/. Ерго, виж каква епохална борба и ламтеж за първата страница на блога . И каква неистова злоба към другомислещите. Истински гейпарад !
цитирай
19. slavimirgenchev1953 - Абе
07.01.2016 22:51
педеруси сте си и това е. Добре, е сте малцинство, което може само в блог.бг да си ближе раните и да си излива мъката, че Раша е ниска топка и все по-ниско пада. Затова така жестоко жили - "в предсмъртен ужас, може би".
цитирай
20. podvodni - Ха-ха-ха, Русия се сгромолясва ...
07.01.2016 22:55
Ха-ха-ха, Русия се сгромолясва защото нефта поевтинява, а рублата девалвира.
Майтап на квадрат !
Запада бе вбесен от Путин таман на 2 пъти Първият път бе през 2012.та когато, след встъпването си във вторият първи мандат като президент (постъпка която свари Запада по "бели гащи") излезе от "пентаграма на Венера" и направи президентският мандат 6 години. Второто зверско вбесяване стана през 2015-та година непосредствено след първото съобщение в медиите, че Президента Путин и правителството са поставили задача на ЦБР ....., което реално бе стартът по национализиране на ЦБР и подчинението и на руското правителство. Реално ЦБР до ози момент бе на пряко подчинение на Фед.
Реално, руснаците са си много добре, ама много добре и никак не се оплакват, а напротив - гордеят се както със своят президент така и със тях самите. Лични, непосредствени впечатления. Преди няколко дни се върнах от Казан защото прекарах Нова година там при синът ми който е студент. Пътем преседях в Москва 2 дни.
А относно темата за ибрикчиите, ще кажа следното. Османската империя не би било това което е било, ако не са били чифутите които са я създали. Все пак Ислямът е буквален копи-пейст на Юдаизмът. А тарамбуките са едно от племената на Израил и директни наследници и потомци от 10 годишното пребиваване на Соломон в Саавското царство. Самите евреи, както циганите и гърците произлизат от един град в Индия назоваващ се Сатана.
И така, в следствие на всичко това + факта, че в Османската империя евреите от различни европейски държави са били на водещи позиции, то основната част от бита и манталитета на османците съвпадат с еврейските такива. В това число влизат и ибрикчиите които сред евреите се назовават шабат-гои (съботни роби, животни). Чифутите смятат, че в събота е грях да се извършва работа. Даже почистването след ходене по голяма нужда е също такава омразна работа в събота. Та за целта тази функция са изпълнявали шабат-гоите (ибрикчиите).
цитирай
21. podvodni - Та чета нашите родни шабат-гои к...
07.01.2016 23:18
Та чета нашите родни шабат-гои които идпитват необяснима, даже и за самите тях, омраза, не само към Русия, но и към България, славянството, източното православие и всичко което не е еврогейско, еврейско и турско.
Само да припомня, че Царевград Търнов е бил предаден от евреи.
Необяснимо е твърдението на шабат-гоите че харесват руската култура, но мразят Путин. Ненавиждат царска Русия за гдето ни е възвърнала държавността, но също така мразят комунистите и Ленин, че били разрушили процъфтяващата Царска Русия.
Всъщност, обяснение има ! По-скоро е диагноза и се назовава олигофрения.
И едно малко уточнение - онози които шабат-гоите наричат руски комунисти начело с Ленин, са също от онези евреи които са били инициатори на обесването на Васил Левски, убийството на Христо Ботев, кланета в Батак, Перущица, Стара Загора и т.н. Това са евреите за които убийството на 30 000 души след Априлското въстание е "Незначителен инцидент". Това са същите онези евреи които създават ложите -"Млада Европа" (начело с Джузепе Мацини - ментор и приятел на сатаниста Албърт Пайк), Млада Италия (Джузепе Гарибалди), Млада Турция (начело с чифута Ататюрк), Млада България членове на която са били Раковски, Захари Стоянов, Стамболов, Христо и Евлоги Георгиеви и цялото ръководство на Букурешкият революционен комитет.
Младобългарите са се "борили" не за освобождението на България, а за реформи в Османската империя.
А единственото което са преследвали Мацини и компания е било "обединението" Европа под едно централизирано управление, унищожение на източното православие, славянството, Русия и България.
Все пак, на Виенският конгрес руският цар единствен се е опънал на идеята за "Обединена" Европа след Наполеон с което си е навлякъл гневът и заканата за унищожение не само наРоманови, но на Русия и целият руски народ. А друг малко известен факт (най-вече на родните шабат-гои) е, че в основата на руската държава и народ се явяват българският народ, болярство и традиции.
цитирай
22. freeoldmen - 19. slavimirgenchev1953
07.01.2016 23:32
Малцинство били значи българите, все още изпитващи благодарност към освободителите.

Добре, Генчев чаламби, ти си голем човек при новата власт, уреди едно допитване,
като си толкова сигурен, да видим процентите.

Русофобските ще съвпаднат с броя на хомосексуалистите в България,
някъде под 1%.
цитирай
23. freeoldmen - 21. podvodni
07.01.2016 23:47
Ибрикслав хаджи Генчевич чаламби е достоен наследник на Иванчо Хаджипенчович,
само дето е беден като църковна мишка, но не е загубил надежда, че началниците
ще забележат усърдието му и ще му подхвърлят некое грантче.

Набра много точки с предсказанието си: Туркиа ке бие.

Снимката в началото изцяло показва вътрешния му мир.
Такъв се вижда в мечтите си в двора на султана.
цитирай
24. koshmar - Малии, русопатията наистина е т...
08.01.2016 00:24
Малии, русопатията наистина е тежка и неизлечима болест.
За некои товаришччи тук русия е над всичко и те са българи само по лична карта.

Не сте българи, а руски клонинги. Един българин не облизва така русия.
цитирай
25. freeoldmen - 24. koshmar
08.01.2016 00:43
Очевидно си от споменатия по-горе 1%.

"В основата на руската държава и народ се явяват българският народ, болярство и традиции."

Кое не ти е ясно?
цитирай
26. koshmar - На теб кое не ти е ясно? Видял ли си ...
08.01.2016 01:06
На теб кое не ти е ясно? Видял ли си някога истински български патриот, който обича родината си, да обожествява някоя чужда държава, той обича само и единствено родината си. Русопатите издигат на пиедестал една чужда и враждебна ни държава, и за тях тя стои над родината, и това се доказва всекидневно. Ако беше родолюбец, щеше да осъзнаеш, че русия е също така враждебна и опасна за нас, както турция, и дори повече, защото турция е наш съюзник в нато, а неонацистката руска хунта щеше да ни анексира и нас като крим, ако не бяхме в нато, и руските подлоги щяха да се радват.
в нормалните държави има толерантгност към сексуалните малцинства, а само сред русопатите и комунистите те са мразени, и един гей е сто пъти по -свястен от един русопат, а произходът на рускя и българския народ са съвсем различни и нямат нищо общо с нас.
цитирай
27. freeoldmen - 26. koshmar
08.01.2016 01:24
Ясно бе, разбрахме, че си педал, логичен привърженик на резаните пищови.

Съчувствам ти, но умерено.

Не съм съгласен заради сластните сърбежи в задника ти
да продадем отново България на любимите ти анадолски манафи.
цитирай
28. apostapostoloff - Не е вярна цялата тази работа.
08.01.2016 05:50
Чалъмбъ се прави и днес. Всеки може да си направи чалъмбъ в Истанбул срещу скромно заплащане.

Тази манипулация се прави по следния начин: лягаш по- корем, а ибрикчията с намаслена ръка ти бърка в гъза. Изважда дебелото черво и го обръща наопаки. След това с дървена лопатка изстъргва лайната. Накаря ибрикчията измива червото. И го връща на мятото му.

Е те това е истинската чалъмбъ.
цитирай
29. theeconomist - Почти всички чаламбари са надошли при теб freeee..........
08.01.2016 06:38
.......и все професионалисти.
Явно темата "Русия" им действа като иригатор!:-)))
Сладка болка отзад......
цитирай
30. freeoldmen - 28. apostapostoloff
08.01.2016 09:38
Eваларка, Апостолов, най-после намерихме тема, в която си компетентен.
цитирай
31. freeoldmen - 29. theeconomist
08.01.2016 09:42
Интересен е създадения у чаламбетата условен рефлекс, като образцово куче на Павлов са.
Щом се спомене Отоманска империя, веднага отделят злоба към Русия.
цитирай
32. pantaleev - freeoldmen
08.01.2016 10:08
Много силен и точен пост старче. Тези дни се заливам от смях как проамериканските български медии обърнаха палачинката и едва ли не техен флагман на евроатлантическите идеи стана националния предател Лютви Местан. Евроатлантиците не спират да говорят за свобода и т.н, но тяхната свобода се изразява в това да приемат неща като наркотици, бежанци, защита на убийци като Пол Фрийман. Либералният протурски модел винаги ще мрази Русия. Много български националисти са русофили и не виждам нищо лошо в това. Но не мога да кажа, че евроатлантиците са патриоти. Ей такъв не съм видял - ще реве за Париж, но България кучетя я яли.
цитирай
33. of4arsnakovalnia10 - http://of4arsnakovalnia10.blog.bg/technology/2016/01/02/seksi-shokolad-ili-seks-i-shokolad-ima-li-znachenie-basi.1419432
08.01.2016 10:22
За много години, Фрии.
Жив и здрав и през новата 2016-та да правиш готини постинги с усмихвации и същевремено послания.
Мнението ми в несериозен аспект - вербализирано там от 5:06 до 5:10 мин. в постинга, линк към който дадох в заглавието.
/това като усмихвация/

А сериозното ми мнение по един лееко заобиколен /ли?!/ начин, го дадох още вчера в постинга на Кошмар.
Основно в коментари 29 и 30.

Поздрави.
цитирай
34. freeoldmen - 32. pantaleev
08.01.2016 10:33
При евроатлантите състоянието е вече шизофренично.
Все по-трудно става на клишетата, набити в главите им, да се справят
с реалността.
Новогодишната честитка от Кьолн, затварянето на шенгенски граници,
стабилната мизерия на управлението на Борисов, докато се разграбва и малкото останало, тъжното очакване черните батальони да почнат марша си у нас...

Чудно е още как се справят с мешавицата в главата си.
И им остава само злобата.
Към България и Русия.
цитирай
35. freeoldmen - 33. of4arsnakovalnia10
08.01.2016 10:37
Живи и здрави.

И както казва един пич, да се въоръжаваме, но не с търпение.
цитирай
36. koshmar - Май не си ме разбрал, но за русопатите е нормално да са тъпи.
08.01.2016 12:34
freeoldmen написа:
Ясно бе, разбрахме, че си педал, логичен привърженик на резаните пищови.

Съчувствам ти, но умерено.

Не съм съгласен заради сластните сърбежи в задника ти
да продадем отново България на любимите ти анадолски манафи.



Нормалните българи не искат да прадават България на анадолскитне манафи, а искат да е нормална държава, руски мекерета, червеи, гниди като теб, за които русия е над всичко, които са толкова големи идиоти, че е изключено да са българи, а са явно продукт на някой руски бик.
Ако си мислиш, че си българин, дълбоко грешиш - а фактът, че си се напомпил, говори що за боклуци са русопатите, които винаги се помпят.
Що не идете с другите руски клонинги в Крим, м?
цитирай
37. koshmar - Злоба към България имате само вие - руските мекерета, които в сърцето си са руснаци, а не българи.
08.01.2016 12:35
freeoldmen написа:
При евроатлантите състоянието е вече шизофренично.
Все по-трудно става на клишетата, набити в главите им, да се справят
с реалността.
Новогодишната честитка от Кьолн, затварянето на шенгенски граници,
стабилната мизерия на управлението на Борисов, докато се разграбва и малкото останало, тъжното очакване черните батальони да почнат марша си у нас...

Чудно е още как се справят с мешавицата в главата си.
И им остава само злобата.
Към България и Русия.

цитирай
38. koshmar - Жалки руски мекерета,
08.01.2016 12:39
ето как геният Достоевски показва, че в т.нар. Османска империя уж поробените българи са живели сто пъти по-добре от уж свободните руски диваци

Достоевски за руската завист към българите


Спомняте ли си, господа, как още през лятото, още дълго преди Плевен, изведнъж навлязохме в България, появихме се на Балканите и онемяхме от негодувание. Е, не всички, дори не и половината, а много по-малко, нека веднага си признаем — но все пак възнегодуваха доста хора и се надигнаха гласове.

Първо на кореспондентите от армията и веднага след тях гласове в нашата преса, най-вече в петербургската. Това бяха пламенни гласове искрени, пълна с най-добродетелно негодувание…

Така стана, понеже притежателите на тия гласове бяха тръгнали, както се знае в цял свят и особено у нас, да спасяват угнетените, унизените, смазаните и изтерзаните. Помня, че още преди обявяването на войната бях чел в наши най-сериозни вестници предвиждания за шансовете в предстоящата воина и за необходимите разходи и излизаше, че безспорно, „навлизайки в България, ще бъдем принудени да изхранваме не само нашата армия, но и умиращото от глад българско население”. Лично съм го чел и мога дори да посоча къде съм го чел; та с така изградена представа за българите ние тръгнахме от бреговете на Фниския залив и на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях – поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя,’ плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия — и ще се бием за вярата на поробените! „Как смеят!” — кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!…”

цитирай
39. freeoldmen - 38. koshmar
08.01.2016 13:11
Чаламбар, казах, стига логорея.

Защо ибрикчиите никога не цитирате целия текст на Достоевски?

За да се разбере какво точно казва за "османското присъствие" в България?

цитирай
40. koshmar - pantaleev
08.01.2016 13:32
Бях пропуснал твоя коментар. Не си прав, щото никой не изрази подкрепа на местан, наясно са хората, че е вреден, но стана точно обратното - невиждана проява на идиотизъм облада нацията и такива като кеворкян ентелектуалци изкараха мекерето доган патриот, чак ми се гади, защото тоя престъпник се стреми да ни привърже към путин. между двамата агенти, руския и турския, няма добър, ама що т.нар. националисти, до едив руска пета колона, забравиха кой и доган и че той е националния предател

ДЕМИР ДОГАН.
На 4 февруари 1992 година, по предварително уговорка и по собствена инициатива, АХМЕД ДОГАН отива в турското посолство. Там го чака група турски дипломати, някои от които са известни на българските специални служби като разузнавачи. Двадесет минути след пристигането на ДОГАН в посолството, идва и турският посланик ЙАЛЧЪН ОРАЛ, който бил болен в къщи, но паради важността на срещата, не можел да не дойде в посолството.
АХМЕД ДОГАН предава на турския посланик и на турските специални служби шест строго секретни български документа, от особена важност, а именно:
1.ЗАДГРАНИЧНИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА – той получава наименованието ”ОНЯ СПИСЪК”, защото съдържа 1300 имена на всички български разузнавачи зад граница, с всички подробности. От кои служби са, какви прикрития използват, в кои страни работят, на какви постове в посолствата, търговските представителства, смесените фирми и дори какви позиции в резидентурите заемат и много други подробности, обричайки на абсолютен провал цялото българско разузнаване.


цитирай
41. freeoldmen - 40. koshmar
08.01.2016 13:49
Ето за кой работиш, чаламбар:

"Първостепенните цели на балканската политика на Турция е създаването на международни правни основания за разтварянето на защитен чадър над етническите малцинства в региона... Наложително е да се разтворят защитни чадъри в региона и извън него, които да неутрализират руския фактор...

Турция трябва непрекъснато да се стреми към получаване на гаранции, които ще й предоставят правото на намеса по въпросите на мюсюлманските малцинства на Балканите. Красноречив пример от най-новата история е Кипърската военна операция, която придоби легитимност с подобна юридическа рамка..."

Цитатът е от "Стратегическа дълбочина" на везира ти Давутоглу.
цитирай
42. pantaleev - koshmar
08.01.2016 14:01
Павка осъзнаваш ли се бе брат?!? Нали знаеш, че аз съм последният човек в този блог който трябва да репликираш и който ти е помагал да оцелееш буквално в този сайт много пъти.
Никой български националист не харесва Доган, и това че казва верни неща не значи, че не помним миналото му. Изместваш темите и този коментар е ни в клин, ни в ръкав. Какво ми пишеш за Доган, къде видя аз да го хваля, къде видя и Олдмена да го хвали. Преливаш и смесваш теми.
цитирай
43. blackpredator - Пантич, Олдмен,
08.01.2016 14:17
за полигор манафлъка е поезия
за да ви разбере, римувайте му маракуя със на руснака...
цитирай
44. minevv - do freeoldmen
08.01.2016 15:03
ДА се оплюва Русия заради Путин - е програмирано в съвременноте евр.атл.-асматици
цитирай
45. koshmar - Ти пък сега? Изобщо не съм забравил миналото и това не е реплика към теб, а по принцип.
08.01.2016 15:53
pantaleev написа:
Павка осъзнаваш ли се бе брат?!? Нали знаеш, че аз съм последният човек в този блог който трябва да репликираш и който ти е помагал да оцелееш буквално в този сайт много пъти.
Никой български националист не харесва Доган, и това че казва верни неща не значи, че не помним миналото му. Изместваш темите и този коментар е ни в клин, ни в ръкав. Какво ми пишеш за Доган, къде видя аз да го хваля, къде видя и Олдмена да го хвали. Преливаш и смесваш теми.

цитирай
46. koshmar - Дорогой мой,
08.01.2016 16:02
[quote=blackpredator]за полигор манафлъка е поезия
за да ви разбере, римувайте му маракуя със на руснака...[/quote

вдъхнови ме за творчество.

Путин е нашият Бог,
Русия -нашата майка,
с Брежнев играем рок,
мушим в гъза балалайка,
не сме патриоти ние,
вова признаваме само,
руснас див да пие,
другото - пълна измама.

не само заради путин мразим русия, колега, а заради всички злини, които е причинила на родината ни, посочил съм някои примери
и не ми отговори кво предлагаш - да напуснем нато и да станам амтономная руссская республика ли
цитирай
47. freeoldmen - 44. minevv
08.01.2016 16:07
Струва ми се, че скоро пак ще обърнат палачинката.
цитирай
48. djani - Беше ми забавно...
08.01.2016 16:14
Имам стар постинг "Анусологията на прехода", в която застъпвам същата теза, но от европейска, а не от ориенталска гледна точка. Макар, че всяка власт се нуждае от своите си ибрикчии, които и тук притичаха с ибриците си. http://djani.blog/politika/2013/10/11/anusologiiata-na-prehoda.1190934
цитирай
49. freeoldmen - 48. djani
08.01.2016 16:58
Намерил си с кого да спориш, Добронамерен е почетен председател на
сюрията ЕвроФес в блога...
цитирай
50. apostapostoloff - Ей, комуняги, Бойко
09.01.2016 05:56
ви направи най- хубавата чалъмбъ- наеба ви с мека пишка у гъзо и ви изхвърли на боклука. Яжте му сега хуя!
цитирай
51. aip55 - Голяма седянка
09.01.2016 06:00
е станало при тебе Олд....., с кърлежи посинели от руски студ. А бе какво правят при тебе. Игнор и това му е майката!
Поздрав за постинга ти!
цитирай
52. freeoldmen - 50. apostapostoloff
09.01.2016 12:09
Бойко не знам дали е изхвърлил комунягите, ама със сигурност още си пази
Партийната книжка. За всеки случай.

Далновиден мъж като теб сигурно си я е сложил в сейф.
цитирай
53. freeoldmen - 51. aip55
09.01.2016 12:10
Е, добра гаргара си направих с тези шпендели.
цитирай
54. born - Е, добра гаргара си направих с тези ...
10.01.2016 19:01
freeoldmen написа:
Е, добра гаргара си направих с тези шпендели.

Евала, Фрий ! А аз по едно време си помислих, че им се хвана сериозно...
цитирай
55. born - Чах сега се вгледах в образа отдясно ...
12.01.2016 20:42
Чах сега се вгледах в образа отдясно и ми се струва, че е еБалев.
цитирай
56. freeoldmen - 55. born
12.01.2016 20:49
Този е събирателен образ.
На цялата блогова сюрия.
Балев присъства, разбира се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679806
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031