Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2013 05:19 - Ашколсум, доживяхме!
Автор: freeoldmen Категория: Политика   
Прочетен: 2493 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 04.06.2013 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
  Ашколсум, доживяхме!
image

    Гимназия   Harvey Milk High School тази есен ще набере сто студенти за обучение по новата програма за гейове. Специално за тях в Greenwich Village е възстановена отделна сграда.
Новият ръководител на училището, Уилям Saltsman каза, че за този курс право имат да учат тийнейджъри на възраст между 14 и 18 години, които ще бъдат задължени да учат английски език, математика, информатика, изкуство и готвене.
"Това училище ще бъде модел на страната, а вероятно и в целия свят, - каза той пред репортери. - Имаме намерение да се уверите, че 95% от нашите възпитаници ще отидат в колеж.Ние искаме да изпратим тези деца на прав път. "
Кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, подкрепя инициативата: "Мисля, че всеки си мисли, че е добра идея, защото някои деца гей постоянно са под атака и пребивани в други училища. Тук те могат да се учат без страх. "
Броят на престъпленията, извършени срещу ЛГБТ /лезбийки, гейове, бисексуални, транссексуални/ общността, почти се е удвоил за едно десетилетие - 1992-2002. Въпреки това, десни партии разкритикуваха идеята, настоявайки, че частното училище не е необходимо, и само се губят парите на данъкоплатците.
"Има ли специален начин да се учат хомосексуалистите? Gay математика? Това не е правилно. Какво е следващато? Пита възмутен Mike Long, председател на нюйоркския офис на Консервативната партия. 

image


Не си мислете, че е само това. Атаката срещу човечността е повсевместна и безжалостна...

image


В редиците на BSA започнаха да наемат гейове

Националният съвет на Скаутите на САЩ гласува отмяна на дългогодишната забрана за приемане на гейовете в редиците на организацията. Новото правило ще се прилага само за тийнейджъри. Възрастните гей мъже все още не могат  да приемат това звание


Associated Press съобщава, че за вдигане на забраната са гласували повече от 60% от членовете на съвета

От друга страна, движението за защита на правата на сексуалните малцинства и насърчаване на премахването на забраната празнуват победатаАктивистите смятат, че младите гей хора имат същите права като другите да станат членове на тази организация. Дружеството в защита на гейтийнейджърите стартира през 2000 г., а Върховният съд на САЩ потвърди правото на скаутите да решат кой  искат да видят в тяхната организацияи кой не.
Скаутите в САЩ са организация на повече от 100 годиничислеността и  сега са 2,6 милиона  млади членове и почти 1 милион доброволци и съветнициПо света има повече от 38 милиона скаути.
   
image
  Та такива работи, приятели и съседи. Да, и в България има скаути, и тук младите хора имат желание да бъдат самостоятелни, да придобиват умения сами да се оправят в тежки ситуации. Е какво толкова, сега ще могат да са скаути в компанията на "деца- гейове", как звучи само... Ама нали сме пусти демократи...
 
image


   И за "десерт" нещо за вярващите:
  

image


В САЩ се издава първата Библия в света за гейове




Нова книга, адаптирана за гейовете, бе публикувана под заглавие "Кралица  Джеймс Библия", която е преработка на известния английски превод на "The King James Библия."

"Искахме тази книга да се пълни с Божието слово, така че никой не може да го използва неправилно,  да се пренебрегват малцинства,които са деца на Бога, и го направихме", - каза издателите на новата версия на Библията.

"Вие не можете да изберете своята сексуална идентичност, но можете да изберете Исус.  Сега можете да изберете и   Библия."  В новата версия са променени осем пасажа , където хомосексуалността е определена като нещо греховно.

Автор: Русский обозреватель
  
image



 Не се отчайвайте, по света и най - важното, в България, има хора, които съзнават какво се извършва и са ПРОТИВ! Присъединете се сега! После като тихомълком ни хлъзнат някой гей- закон, да няма изненадани...   


image




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vesever - По-добре е да намерят начин да ле...
04.06.2013 23:01
По-добре е да намерят начин да лекуват тези деца, вместо да поощряват извратеността под претекст за толерантност. Това с Библията, направо нямам думи!
...
цитирай
2. freeoldmen - до vesever
05.06.2013 00:53
Няма място за лекуване, децата не са болни, болни са тези, които приемат закони, утвърждаващи перверзията като неотменимо човешко право.
А извращенията с Библията, съжалявам ако нараня чувствата Ви на вярваща, едва ли са успешни, просто защото там има неща достатъчно озадачаващи...
цитирай
3. vesever - Да, май сте прав. :) И за Библията ...
06.06.2013 16:07
Да, май сте прав. :)
И за Библията съм съгласна, самата аз смятам, че в нея има не само озадачаващи, но и неприемливи неща.
Но мисълта ми беше, че хората да си избират и да и си измислят Библия /или закони/ според перверзиите си /много точна дума сте използвал/, е наистина неадекватно, меко казано.
Моята вяра се състои във всичко, което е добро и чисто в и сред хората.
Не приемам нито перверзиите, нито жестокостта.
Вярно е, че в самата Библия има много жестокости, дори нечовешки. Тях не приемам също.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2694615
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12291
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930