Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2013 14:09 - твърде дълъг коментар
Автор: freeoldmen Категория: Политика   
Прочетен: 2018 Коментари: 4 Гласове:
14

Последна промяна: 25.08.2014 14:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Един твърде дълъг коментар

към ПЛАНИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ :: ЗАЩО РОМКИТЕ РАЖДАТ ОТ ДВАНАДЕСЕТГОДИШНИ?

 Повечето българи по някаква неизвестна за мен причина се правят, че не виждат ужасният проблем с циганите.Вие много точно усещате манталитета им на паразити, сега "демокрацията" им дойде добре и с пълна сила се ползват от правото си да нямат задължения. Но както казвате, ако закона се прилага, положението може да се подобри. Имате снимка как горят кабел, за да извлекат медта. Мога да дам пример с Испания, където също има много gitanos и също е страна от ЕС. 

image

  1. Самият акт на изгаряне на кабел, е криминално деяние, факта, че се прави в природен парк ще утежни деянието до максимума.   2.Шансът да те хванат още първият път е към 95%, защото полицията си върши работата, както и "горските", а и много граждани ще вдигнат телефона и ще сигнализират, колкото и да ви е чудно.  Хората ще се обадят, защото полицията ще пристигне за минути.

image
Акция на полицията на пътя.

  3.Щом нарушителят е задържан, седи и пише през нощта в ареста, на сутринта  е пред съдия, със служебен защитник, ако няма свой. Съдията за първо провинение ще отсъди нещо от типа на три месеца затвор и 1500 евро глоба. Това ще е ако съдията е милостив, но се съмнявам на фона на жестоките горски пожари в Испания. Тези присъди нямат обжалване и три инстанции.

image
Акция на полицията в пункт за изкупуване, хванат в нарушение.

   4.Дори и да не го хванат, нарушителят ще разбере, че няма полза от деянието, защото в нито едно място, където изкупуват вторични суровини, не се изкупува горена мед! 
  5. Няма да купят горена мед, защото ВСЕКИДНЕВНО са контролирани от полицията. Не е толкова сложно, просто патрулката влиза в пункта, полицаите са подготвени за какво да гледат, цялата операция отнема 15 минути, без да се пречи на работата. Разбира се, наказанието за фирма е многократно по- тежко.

image
Както виждате, металът е извлечен чрез изрязване, но никой не смее да гори кабел, дори за отопление.


 Спазването на закона може да се прилага във всички случаи, които описвате, особено в частта за педофилията. Но няма кой. Няма кой, защото на българите не им пука. Ако ги интересуваше, щяха да принудят изпълнителите на закона да го прилагат. Демократично. Еднакво за всички.

   
image




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anin - Оф,
12.08.2013 15:09
Много деликатна тема...:(
цитирай
2. freeoldmen - Няма нищо деликатно.
12.08.2013 15:57
Ситуацията в България се влошава с всяка родило 12 годишно дете, с всеки ненаказан ром, брал джилезу в чужда собственост, с всеки българин, избрал пътя към чужбина... Когато станат мнозинство, няма да се церемонят с нас. Ще изпапат всичко като скакалци и ще заминат да търсят нов приемник.
Стига деликатност. Има закон.
цитирай
3. qbylkovcvqt - Продават ги 12 - годишни. Колкото са ...
13.08.2013 20:08
Продават ги 12 - годишни. Колкото са по-бели и имат някакви способности (добри джебчийки, например) и ако са честни, толкова цената е по-висока... По тази причина, ако детето има здравословен проблем - например със зрението, то този проблем се крие и дори не се води на лекар, за да не падне цената... Често момичетата бягат от "съпрузите" си, сещате се, че няма как да са истински тези бракове,също мъжете, на които се продават са доста по-големи от девойките... Родителите продават децата си и втори, и трети път, ако не са доволни от съпрузите им... Това на какво ви прилича?! Официално не сключват брак, децата се записват на името на майката, за да се води самотна майка и съответно да се източват помощи от държавата... Темата е дълга и тежка...
А телефонните измами? А измамите с ДДС? Нима неграмотници могат да вършат това сами? Това са хора, които не могат да напишат имената си.
!!!Държавата позволява да се случва това!
Децата на тия хора са обречени още при раждането си...
цитирай
4. freeoldmen - А продажбата на цигари? А терора по селата?
13.08.2013 22:45
Всичко говори само едно- политическата клика се опитва да ни затрие и използва нашите пари, за да плаща на циганските тартори, които държат подопечните си в робство, за да имат откъде да черпят евтин човешки материал за гнусните си дела.
Сега още можем да обърнем нещата, но станат ли мнозинство...
Разбира се, трябва да почнем от нашите еничари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2681043
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031