Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2015 15:17 - Стреляйте на воля и избивайте до крак - България е зад вас
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 6307 Коментари: 11 Гласове:
1

Последна промяна: 18.10.2015 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Рядко пиша в блог.бг, повечето копирам. Не за друго, а защото сайта биде трайно превзет от червения  тъпанариат, пенсионираните зеленочорапковци и няколкото последователи на Перхидроленият Путлеристки Пудел. А те, както е известно, могат да четат, без да разбират нищо от прочетеното естествено, само когато е написано на любимия им съвеЦкий език. Та, тук някакви си пишман патрЕоти насъскват граничните ни полицаи да стрелят, защото зад тях е България. Както се казва - стреляй и се не бой, ние сме зад теб. Не се съмнявам във факта, че въпросните червени свине и набедени патрЕоти са родени човекомразци и убийци, но тези призиви, и то от първа страница на блог.бг ми идват малко в повечко.
 Първо нека кажем няколко думи за инцидента, при който граничен полицай стреля вследствие на което загина бежанец афганистанец. Българските гранични полицаи не са малоумници и много добре занят кога и как трябва да се употребява оръжие. Също така, тези, които сме служили - също знаем. А именно: оръжие се употребява само в изключителните случаи в които закона го позволява или има законна и нарочна заповед. При това - първо се произвежда изстрел във въздуха, с цел респектиране и задържане на нарушителя. Ако той не се подчини, а напротив - опита се да употреби сила - тогава е допустима употребата на оръжие. Затова и полицаите носят оръжие, а не диригентска палка. Та, във въпросната ситуация под моста, разследването показва, че полицаят е стрелял нагоре, във въздуха, но за зла участ куршума е рикоширал от тавана на моста и е убил афганистанеца. Случват се такива неща за съжаление. Важно е обаче когато се случат да се изчака заключението на специалистите и на разследващите а не да се лала ей така - за чесане на  езици и насъскване на хора да убиват. Защото българските гранични полицаи не са и не трябва да са убийци. Навремето по границата на НРБ се стреляше по излизащите, по бягащите от комунистическия Рай българи, а и източно германци. Защото нямаше желаещи да влязат а само да излязат, за което получаваха като награда куршум в тила. В името на НРБ. И същите тези, които тогава са издавали заповедите да се избиват хора, сега насъскват граничарите ни да стрелят, че зад тях била България. Аз не мисля, че граничарите ни трябва да стрелят ей така, за кефа на няколко пенсионирани зеленочорапковци и групичката дебилни червени деменции. Ако вие мислите, че са прави - грабвайте манлихерите и шмайзерите и отивайте да пуцате по бежанците на месо...
 Другото, което искам да ви припомня е стихотворението "Арменци" на Пейо Яворов. Нали си спомняте защо и по какъв повод е написано? Нещо вътре да се споменава за стрелба по арменците? Не, нали? А какво е станало за тези има-няма сто години от преселението на арменците в България до сега, та едните са посрещнати със стихове, а другите със заплахите на някакви си пишман патрЕоти? Какво се е случило за тези години, за да преминем от стиховете на Яворов до призивите на жалки посмешища от кухели и реадери да избием де що мърда по границите ни, защото отзад била България? И арменците са били брадясали, мръсни, гладни, жадни, мускулести, здрави, страшни може би, в очите на днешните жалки и подли мръсници, които призовават за стрелба, и то в името на България... Аз не искам да се избиват хора, които търсят помощ и бягат от ада, в името на България. Ако вие искате - значи не сме от един свят. Вашият свят е на омразата, войните и убийствата. В името на какво да убиваме - на някакви светли идеали? В името на някакъв перхидролен патрЕотизъм? В името на жалките напъни на Путин да направи сесесере две ли? Тъпо. И смешно. Но най-вече жалко и гадно. Защото за сто години българина от състрадалец и добър човек се превърна в животно, мразещ мерзавец, потенциален убиец и гадняр. И то благодарение на какво - вие си отговорете. На Сорос ли, на США ли, на ЕС ли? Май най-паче на червената чума, струва ми се - дето мрази вся и всьо, а люби само и единствено себе си. Айде стига ви толкова, че и толкова не заслужавате.



Гласувай:
10



1. rossarian - Ами, първо за арменците. Посрещали ...
18.10.2015 15:53
Ами, първо за арменците. Посрещали сме ги като братя, заради турския геноцид спрямо тях, така разправят. Макар че, когато тази година се гласува в ООН резолюция за турския геноцид, България и САЩ гласуваха против. Демек не е имало такова нещо и не е ясно защо въобще са бягали арменците.

От друга страна, афганистанците, които са хванали нашите граничари, идват от страна, където последните години САЩ трайно установиха истинска демокрация и където не се води война!!!! Там не се преследват хора заради убеждения и т.н. С една дума афганците не могат да са бежанци. Те са обикновени нарушители
цитирай
2. aboychev - НАЙ- ЖАЛКОТО Е
18.10.2015 16:02
ЧЕ ПОТОМЦИТЕ ИМ
ПЪЛЗЯТ КЪМ ВЛАСТТА
ОТ ВСИЧКИТЕ
ТАКА НАРЕЧЕНИ
СИСТЕМНИ ПАРТИИ
ВИЖТЕ ГИ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ
ЧЕРВЕН ДО ЧЕРВЕН
НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ ИЛИ "КОАЛИЦИЯ"
НАГЛОСТ НАВЕКИ
цитирай
3. josarian - Чувствам се поласкан и значим - някой ми е направил менте на профила...
18.10.2015 16:02
За арменският геноцид и Русия гласува против, да припомним. А в Афганистан ред въвеждаха цели 10 десет години и съветите. Но си заминаха като посрани, да не забравяме. Лично съм говорил с момчета, които са воювали в Афганистан. Имах приятел, пилот на хеликоптер. Ще разкажа подробно някой път, че сега имам по важни дела. Граничарите трябва си вършат работата - против това никой не рита. Но работата им не е да стрелят срещу невъоръжени хора. И те го знаят. Затова полицаят първо е стрелял нагоре, но.... Ами ако рикошета беше убил негов колега? Тогава какво правим с геройството? И не ми говори за нарушители, има специални разпоредби на ООН, където шеф е Бокова, пряк наследник на убийци и мъчители на българи. Но, няма да съдем децата за греховете на родителите им, хайде.
цитирай
4. apostapostoloff - А бе, взехме им страха на
18.10.2015 17:10
джагалите. Сега сигурно ще бягат от България като дявол от тамян и чалма от свиня.
цитирай
5. vmir - Баналността на тъпия старшина си личи от километри.
18.10.2015 17:46
Повтаря почти дословно измисления пропаганден лозунг от ВСВ, послужил като претекст за разстрела на хиляди свои войници в СССР заподозрени, че се колебаят дали да стрелят. Дори и заповед е имало за целта, но некадърници няма как да не харесват такъв "подход", защото не умеят нищо друго, освен да стрелят по невъоръжени хора или животни и да го представят за геройство. Няма как от простаци да очакваш нещо различно от простащина.
цитирай
6. sestra - От два дена и на мен ми дойде в повече.
18.10.2015 19:43
Безотговорно и пъзливо! Момчетата да трепели, а България, т.е. разни чичета и лелки по масите в кухните, е зад тях. То голямо успокоение... и вдъхновение! За престъпления. Не знам защо си мислиш, че не са човекомрази. Не съм убедена в това.
цитирай
7. getmans1 - Трябва да си много увреден или голяма свиня за да гласуваш с (-), наистина блоговата кочина е голяма и по „комунистически „Образцова““!
18.10.2015 20:07
“Рядко пиша в блог.бг, повечето копирам. Не за друго, а защото сайта биде трайно превзет от червения тъпанариат, пенсионираните зеленочорапковци и няколкото последователи на Перхидроленият Путлеристки Пудел. А те, както е известно, могат да четат, без да разбират нищо от прочетеното естествено, само когато е написано на любимия им съвеЦкий език. Та, тук някакви си пишман патрЕоти насъскват граничните ни полицаи да стрелят, защото зад тях е България. Както се казва - стреляй и се не бой, ние сме зад теб. Не се съмнявам във факта, че въпросните червени свине и набедени патрЕоти са родени човекомразци и убийци, но тези призиви, и то от първа страница на блог.бг ми идват малко в повечко.“
цитирай
8. 1997 - Разгеле. След осмсляне на реалността, може и да има решение
18.10.2015 21:49
"сайта биде трайно превзет от червения тъпанариат, пенсионираните зеленочорапковци и няколкото последователи на Перхидроленият Путлеристки Пудел"

Значи БСП, АБВ и Атака са представени. Има съблогър, съпричастен към ГЕРБ, а Халил Ходжов |Xodjov| не зная за кои е. Остава обаче да се появи и съпричастен на Реформаторите или както там се казват. По- добре да има ЗА отколкото АНТИ.
цитирай
9. josarian - Подводни да го духа на Путкин под вода, вместо да се опитва да се включва вразговора на нормалните хора.
19.10.2015 18:04
Пожелавам му да дойде време да се наложи да мигрира към Великая Путландия и на границата ватниците да му разпорят червения дирник със стрелба от гранатомет.
цитирай
10. josarian - Ти също не си от нормалните, но поне си безобидно луда, бълбукай си глупостите - на никой не пречиш:)
19.10.2015 18:05
1997 написа:
"сайта биде трайно превзет от червения тъпанариат, пенсионираните зеленочорапковци и няколкото последователи на Перхидроленият Путлеристки Пудел"

Значи БСП, АБВ и Атака са представени. Има съблогър, съпричастен към ГЕРБ, а Халил Ходжов |Xodjov| не зная за кои е. Остава обаче да се появи и съпричастен на Реформаторите или както там се казват. По- добре да има ЗА отколкото АНТИ.

цитирай
11. josarian - Благодаря на всички свестни съблогъри, за мнението и съпричасността!
19.10.2015 18:07
Не имобръщайте внимание на подводничарите - те сами са се потопили така или иначе:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625786
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031