Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 18:19 - Не режете клона Русия
Автор: freeoldmen Категория: Политика   
Прочетен: 14949 Коментари: 29 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

  Не режете клона Русия, за да не паднете връз чепа Турция, мили българоумници. Еврорусофобството се е изродило в някаква мозъчна дисфункция- виждат се избрани части от действителността и никога цялата картина. А общият поглед отвисоко разкрива ужасяваща прогресия- колкото повече намалява руското влияние в BG обществото, толкова повече се засилва турското влияние! Не европейското, не западняшкото, а именно анадолското!

Само вижте вестниците- 98 процента от тях са протурски. За турските сериали на Босфор тв да не говорим.

Реакциите по повод Кримската криза го доказват нагледно и картинно. У нас, тук и сега, в 21 век BG обществото се турцизира насилствено чрез властовия монопол на етническата и противоконституционна банда ДПС в политиката, медиите и цели икономически отрасли. Мюфтийството агресира публичността с претенциите да завладее символни имоти в над 80 селища. Турция издевателства над българските превозвачи. Цели региони в държавата ни са дезинтегрирани от нея, ислямизирани и сепарирани, българският език неофициално е почти забранен в Родопите, ни помен от интеграция, а нашите русофоби това не ги интересува. Все едно са преживели лоботомия. Занимават се с демократичните рефлексии на Путин. Защо посягал на Крим?

Абе, кривоумници, администрацията на Путин е точно толкова демократична, колкото администрацията на Клинтън, създала чрез война пластмасовата ислямска държава Косово в традиционно християнска Европа.

При това с вулгарна икономическа алчност- ексдържавният секретар на САЩ Мадлин Олбрайт , архитектът на Косово, като един същински олигарх яхна косовските телекомуникации, а славният натовец ген. Уесли Кларк, бомбардировачът на Косово, се юрна да прави синтетичен петрол от косовски въглища, за да си подслади пенсийката.

В тоя ред на мисли Путин е точно толкова демократ, колкото и Буш /овците/, Обама, Саркози, Тачър и прочие, които ни за миг не се подвоумиха да пращат войски на други континенти, по далечни острови, да разсипват цели държави само и само да отстояват своите политико-икономически интереси.

За тях може, но за други това е забранено!? Това честно ли е?

Къде са демократичните ценности след Арабските пролети, преформатирането на Ирак и Афганистан в не по-малко безумни режими от тези, които бяха? Защо Либия се разпада като държава, нали махнаха сатрапа Кадафи и ,слава богу, ама нещо по-добро ли стана? Какво стана с Египет след Мубарак, Тунис след Бен Али? Комай попропаднаха още. Без малко Обама да почне и война в Сирия, та съвсем да я заколи- тя сега диша с нож в сърцето. Но все пак диша.

Та, да се върнем на думата си, с какво всички западни лидери са по-демократични от Путин? Да, на двойни стандарти и на разтягане на локуми са ненадминати нашите братя от ЕС. И преди всичко са ненадминати по отстояване на собствените си политико-икономически интереси. Имат нужда да ни унищожат енергетиката и хоп- режат ни АЕЦ Козлодуй.

Бе защо не сецнат турските ядрени централи, които се проектират и строят?

Имат нужда да ни съсипят военно-промишления комплекс, за да си пласират собствените оръжия, правят го. А защо не ударят военно-промишления комплекс на Турция, която на всичкото отгоре дори не е европейска страна? И на всичкото отгоре пряко участва в конфликта в Сирия. Защо не е заклеймена като агресор? Къде са санкциите на Запада? А ако Русия или ,не дай боже, малка България изправят глави да си защитят своите интереси, всякакъв род кривоумници скачат: олеле, нарушени са човешките права, не се спазват демократичните процедури...

Абе, кривоумници, а когато турската държава бомбардира най-безогледно близо 20 милиона кюрди, потиска ги, избива ги, не им позволява историческата правда да си изградят своя държава Кюрдистан, защо не се обаждате, защо не клеймите неоосманистите, защо не ходите да протестирате срещу турските посолства пред света?

Нито съм русофил, нито съм русофоб. Гледам само българския интерес. Какво печелим ние от това Русия да не защитава успешно своите стратегически приоритети? Печелим ускореното създаване на държавата Булгаристан на територията на днешна България.

Този процес е стартирал и се поддържа от ръководната роля на ДПС в българската политика.

Това печелим, самоцелни русофоби.

Отслабването на Русия, разсипването й, подчиняването й, разграбването й означава преразпределение на влияние, ресурси, територии...Ала да не мислите, че ние българите ще спечелим? Ще ни дадат някое газово находище в Сибир за собствена експлоатация?

Ще ни дадат дедовия на Чърчил, дето ни е пращал самолети да ни бомбардират наказателно от садистична страст, не от военна целесъобразност.

Турция ще спечели с части от Крим, към които също има османски претенции и с две трети от България, която овладява успешно 24 години.

Защото Турция е антируски плацдарм от столетия. Още от Кримската война през 1854 година. Тогава си партнира с англичани и французи.

Разбира се, че Русия ще си защитава интересите и в Украйна, и в Крим, и на Балканите. И в България, разбира се. По-добре тя да защитава своите интереси тук, отколкото Турция да го прави успешно.

Режеш клона Русия, падаш на чепа Турция, русофобе! Това е природен закон. Математика. Елементарна физика. Термодинамично равновесие. САЩ, традиционният Запад, Полша, Украйна, Унгария, Чехия, Молдова и прочие имат интерес Русия да не е сила, ала ние без нея сме плячка за модерната турска империя с анадолска демография и американска икономика. Последните 24 години го доказват. Загърбихме Русия и у нас се формира управляваща класа от потомци на потурчени българи, които си организираха еничарски корпуси от станишевци и пеевци, и овладяха държавата тотално. Ала всичко това кривоумният български русофоб не го вижда. Той съзира само калта под нокътя на малкия пръст на Путин. Явно чепът Турция, начукан в дупката на лоботомираното му съзнание, му доставя някакво перверзно удоволствие.

Почва да ми се изяснява защо русофобът акламира гейсватбите.

 

Източник: Пловдив-онлайн



Тагове:   Русия,   Турция,


Гласувай:
34



1. podvodni - За българофобите евроатлантич...
24.01.2016 19:00
За българофобите евроатлантичедски русофоб-педерасти е крайно наложително да чувстват подкрепата на резаният турски чеп в собствените си задни части. За какво им е да ходят до Кьолн, пък и скъпо излиза, а вместо това е по-добре за тях, тук да дойдат техните турски тъпкачи.
цитирай
2. aip55 - Русофобията е
24.01.2016 19:05
капиталната грешка на българите и политиците ни!
цитирай
3. podvodni - Не одобрявам мазохизма. Удрям и ...
24.01.2016 19:24
planinitenabulgaria написа:
Не одобрявам мазохизма. Удрям и убивам.
Никакви дискусии с олигофрени.
Един скветкавичен между веждите
е най-добрият аргумент срещу подобни недоразумения.
Тренирай! Всеки, който каже лоша дума за Русия
Путин или комунизмът и смята,
че трябва да сме независима държава,
а не част от Русия
трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди.

Ти ако искаш да бъдеш "независима" бегай час по скоро в Кьолн та да изпиташ от желаната ти независимост. Само си вземи лубрикант за аналното ти отверствие,.И тогава ще разбереш какво те чака когато Ердоган с помощта на Плевнелиев , Борисов и вашата педерастка пасмина претвори в действителност "Дълбочинната държава".
цитирай
4. freeoldmen - 1. podvodni
24.01.2016 19:32
Казаното в статията е толкова вярно, че мъчно може да се добави нещо.

Не случайно дежурните идиоти в блога са се откъснали от турския сериал,
който гледат и се юрнаха да дават минуси.
цитирай
5. freeoldmen - 2. aip55
24.01.2016 19:32
И ще им изяде главата.
цитирай
6. freeoldmen - 4. podvodni
24.01.2016 19:34
Планинарчето е типичен представител на екземплярите,
визирани в статията.
цитирай
7. podvodni - Планинарчето е типичен предста...
24.01.2016 20:07
freeoldmen написа:
Планинарчето е типичен представител на екземплярите,
визирани в статията.

Фрии, тези чикиджии не заслужава да се отнасяш с тях даже и като към помияри. Те са способни, за един долар в повече, да продадат, и майка си в лагер за бежанци за развлечение на резняците. Тези капути, в това число и Планините, и дума не обелиха за това, че от учебниците изхвърлят култуви български произведения, а се бият във въшлясалите гърди, че върли патриоти и българи.
цитирай
8. kvg55 - Русофобите по идейни причини са ...
24.01.2016 21:06
Русофобите по идейни причини са малко. В блога познавам само един. Повечето са платени, на хранилката "Америка за България" и други НПО-та. Само Русия може да ни отърве от геостратегическият ищах на Турция. За да се отървем от цивилизовано и законосъобразно потурчване трябва да напуснем ЕС, който, колкото по бързо се разпадне, толкова по-добре за нас.
цитирай
9. freeoldmen - 9. kvg55
24.01.2016 21:18
От ЕС вече дадоха зелена светлина за приемане на Турция.

Остава да сметнем какви ще са последствията за България от този акт,
когато отворим границата и турците вече съвсем безконтролно почнат да
изкупуват земята ни.

Ще сме първата официално и документно продадена държава.
цитирай
10. hloris - Съгласна съм с теб!
24.01.2016 21:34
freeoldmen написа:
От ЕС вече дадоха зелена светлина за приемане на Турция.

Остава да сметнем какви ще са последствията за България от този акт,
когато отворим границата и турците вече съвсем безконтролно почнат да
изкупуват земята ни.

Ще сме първата официално и документно продадена държава.


Ние вече сме продадени,остава само официално да се обяви това.
И защо казваш "българоумници",след като точната дума е "българомалоумници"
И този път няма кой да ни протегне и извади от капана,в който доброволно се напъхахме.
Но за това се иска да имаш като народ историческа памет,нещо,което вече го няма.Унас.Както далновидност и прозрение,и мисъл за бъдещето ни като нация.
цитирай
11. freeoldmen - 11. hloris
24.01.2016 22:05
Казва го Милен Милушев, автора на статията.
По-долу се коригира.

За България е нужна програма за десетилетия напред, съставена от умни
и родолюбиви българи, и всяка партия, взела властта, да бъде принудена
да я изпълнява.
Но едва ли ще стане, престъпната групировка от 500 семейства, цицаща държавата
по схемата "след нас и потоп" никога няма да го позволи.
цитирай
12. freeoldmen - Николай Марков:
24.01.2016 22:24
"Най-голяма грешка със силата на грях спрямо българския народ е политиката на САЩ и ЕС провеждана в България. Не може да продължим без поемане на отговорност. Няма по-голяма глупост от това след дълги години на политически експерименти да докараш българската нация пред избора: Турция или Русия!? Това може да го роди само политика, която демократизирайки арабския свят го разруши, а населението му превърна в планини от трупове. От тук нататък или преосмисляме грешките си, с взаимно разбиране, или ще се разделим, но това няма да е заслуга на нито един български гражданин..."
цитирай
13. dedenze - Политиката на ЕС и САЩ против България не е грешка !
24.01.2016 23:13
Това е отдавна обмислена цел и стратегия за заличаване на държавата !Българските политиците ясно го разбират и знаят, те са платени марионетки и активни съучастници, трябва безмилостен отпор, разобличаване и съд !
цитирай
14. freeoldmen - 14. dedenze
24.01.2016 23:41
За 25 години успяха да обезкървят България, да ни вкарат в разделение.
За радост все още има хора, които възразяват.
Като автора на статията, като Николай Марков, Пламен Пасков, Христина Христова...
В такива българи ми е надеждата.
цитирай
15. zlika - Грешиш, другар!
25.01.2016 06:04
"администрацията на Путин е точно толкова демократична, колкото администрацията на Клинтън, създала чрез война пластмасовата ислямска държава Косово"

Крим е част от Русия, подарена на Украина от Хрущев през 1954, а Косово е "нищо общо със США"!
цитирай
16. wqpwqp - Към блогпоста просто няма какмо да ...
25.01.2016 07:39
Към блогпоста просто няма какво да се добави /освен плюсовеге/...
Който не вижда /или не иска да види/ действителността, е или тъп, или платен, или е объркан. Което и да е, все едно! Няма оправдание!

Когато прииждащите мангали започнат сериозните действия, тогава ще завият на глас, и ще се чудят къде да си намерят място.

Тогава Сърбия, България и Русия /а може би и още други/ ще им "разкажат играта"! Наложително е създаването на Балкански съюз! Европейските, разплути, търтей са американски слуги! Това е ясно!

Югоизточна България вече е турска собственост... И сега продължава изкупуването на земя от турски фирми и подставени лица. Политиката на Турция е ясна! Те винаги са били гадняри! Но няма да им се отвори "парашута"!

Русофобите да внимават, защото ако не сме 16-та република, ще сме 51-ви щат, а ако и това не сме, то им го казаха - чака ги "турски, рязан, чеп"! Та да избират овреме!
И да не забравят - предателите никой не ги обича!


.
цитирай
17. freeoldmen - 16. zlika
25.01.2016 08:26
Разбира се, че Крим си е руски и винаги вече ще бъде.
А доколко САЩ са демокрация, ще се види на тазгодишните избори,
ще има интересни сценки, щото някои от нежеланите кандидати имат
срамно голяма подкрепа, да не се налага пак да броят ръчно бюлетините...
цитирай
18. freeoldmen - 17. wqpwqp
25.01.2016 08:36
Като станем американски щат, ще цъфнем и вържем.
След като изцицат шистовия газ и отровят земята, приятелчетата ни от САЩ
освен да ни ползват за депониране на радиоактивни отпадъци.
Тогава наистина ще сме ценен партньор.

Е, Румелия могат да я подарят на Турция за награда.
цитирай
19. ok3223 - Платената сган
25.01.2016 09:35
от русфоби са готови еничари да станат, на ново 500 год. турско робство, но да бъде така, както са им наредили техните спонсори. безнадеждна сган.
Която не види по- далеч от носа си ... която се кани да погребе отново и завинаги БЪЛГАРИЯ.
цитирай
20. djani - С постингите си!
25.01.2016 10:06
"Фобии и Филии" - http://djani.blog/politika/2014/03/01/fobii-i-filii.1243582 и "Предателството на България, или на Русия" http://djani.blog/lichni-dnevnici/2015/01/30/predatelstvoto-na-bylgariia-ili-na-rusiia.1334196 съм се опитал пределно ясно да формулирам тезите в чудесния ти постинг. Русофобите не са народа, а те миличките хитреци знаят как да се преориентират своевременно...
цитирай
21. starotomagare - Поздравления!Точно в десяткат...
25.01.2016 11:18
Поздравления!Точно в десятката!Не веднъж съм попадал на яростни русофоби и почти винаги ако не са се оказали ,,полезни глупаци "са били повече или по-малко скрити злобни туркофили или по -точно турчеещи се безродници които ни едно стадо не би искало да припознае като свои защото се гнуси от тях.
цитирай
22. freeoldmen - 20. ok3223
25.01.2016 15:50
Действително опасността е голяма, защото допуснахме тази сган да овладее
образованието, и там вливат с пълна мяра отровата си.
цитирай
23. freeoldmen - 21. djani
25.01.2016 16:05
Ако говорим за предатели, то това са именно тези послушници,
дето учеха в СССР, а после рязко врътнаха палачинката.
Народа с право ги презира, колкото и да са "успели".

И. Инджев се спънал.
"Путин!"- помислил си той.
"Тъпак!"- помислил си бордюра.
цитирай
24. freeoldmen - 22. starotomagare
25.01.2016 16:09
Много точно наблюдение.
Русофобите се възползват от факта, че Турция и САЩ са съюзници, и под
маската на "евроатланти" ни дърпат към любимите си анадолци.
цитирай
25. mileidi46 - Я виж бай Кери къФ му Го завре на Обама...
25.01.2016 18:18
http://www.yesimright/john-kerry-threw-obama-under-the-bus-said-hes-giving-money-to-terrorists/
И ич не обръщай Фнимание на блоговите помиарчета,дето кяфкат ,скрити в храсталаците!!
Америка не е Нито обама,нито килъри,нито буш..Те са мъртви политически коне вече..
А ,,уморените коне ги убиват" нали??
Въпрос на много малко време е.
Американският народ пръв ще отвори световният фронт!!
виж и това:
https://www.facebook/lachezar.s.stefanov/videos/923660977668050/?pnref=story
Поздрави!
цитирай
26. morskipesni - до 25
25.01.2016 18:35
Някой трябваше да го каже ЯСНО! "Евроатлант" в наш булгаристански ракурс 90% означава туркофил!
цитирай
27. freeoldmen - 26. mileidi46
25.01.2016 18:51
И аз на обикновения американец с пушка се надявам, въпреки че
натиска над него от много години е страшен.

Поздрави!
цитирай
28. freeoldmen - 27. morskipesni
25.01.2016 18:53
Абсолютно точно!
цитирай
29. slavko - Светът катастрофално се хлъзга ...
30.01.2016 08:04
Светът катастрофално се хлъзга надолу. За това не са виновни нито турците нито руснаците, нито която и да била държава или нация. Виновна е една малка група милиардери които командват света. Тяхната цел е да установят вечен мир и вечно робство върху земята. За да постигнат това, те трябва да се съюзат с милиардерите на Русия и Китай. Путин изглежда се явява пречка в момента. Ако те не постигнат тази си цел, възможно е Третата световна война да премине в атомна война и това което е писано в библията да стане действителност: Първо ще се появи антихристът с белега на челото (Горбачов), след което ще започнат войни, природни бедствия, болести, глад и мизерия и накрая огън и жупел ще пада от небето, т.е. Атомната трета световна война.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679964
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031