Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 17:52 - Дон Жуан в Блог.бг.
Автор: freeoldmen Категория: Технологии   
Прочетен: 22717 Коментари: 117 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
 
11 жени обявиха във Фейсбук война на любовните измамници заради якорудския Ромео - Габарчето       

Якорудски Ромео попадна под вражеския огън на десетина измамени от него жени, от няколко дни снимката му, профилната страница и еднотипните му обяснения в любов към всяка една от тях се разпространяват лавинообразно в социалните мрежи. Заради него измамените дами, повече от които са емигрантки в Италия, създадоха и нарочна страница, озаглавена "Внимание, Любовен Виртуален Измамник", която се разпространява със скоростта на светлината и призовава потребителките на мрежата да качват сигнали и срещу други любовчии.

Апелът от страницата е: "Любовните измамници са много, споделете впечатленията си за тях. Идеята на страницата е да се предпазваме от тях и да различаваме сиптомите. Виртуалните запознанства са често и нормално явление в забързания ни и технически свят. Въпросът е как да различим измамниците, за да не попаднем в техния капан, от честните хора.”

“Ромеото" от Якоруда се казва Nuri Djurin. На една от измамените - Пепа Донева, която е пловдивчанка и живее в San Donato Milanese, при запознанството в чата преди няколко месеца Нури охотно й обяснил: "Да, слънчево момиче. Семеен съм, с два синове, но не съм най-верният съпруг, нещата са дълги за обяснение и по-натам ще разбереш защо. Бил съм барман, сервитьор и в момента пак изпълнявам тази професия в петък и събота сервирам в една механа в Якоруда, бил съм масажист, артист, строител главно камък, фаянс, теракот, мазилка. 

Занимавал съм се с доста неща в живота си, отглеждал съм животни. Обичам да ходя по гората, планината и другата ми слабост е да снимам - мечтая да имам професионален апарат, но за това едва ли някога ще ми достигнат средства. Обичам да запечатвам емоциите. Покойният Чочо Попйорданов често ми казваше: Нурка, кога ще ме снимаш и мене, така и не успях."

Познанството му с Чочо всъщност фигурира в чатовете му с почти всички жени, с които "Струма" разполага. Там фигурира и твърдението му, че има 3 издадени стихосбирки, както и обещанието, че ще ги прати на всяка от тях. До момента никоя от дамите не ги е получила.

На страницата си във Фейсбук Нурката е значително по-семпъл - завършил СПТУ "П. Р. Славейков" през 1989 г. и нищо друго.

Според Радослава Димитрова, която през уикенда организира разобличителната акция на Нури, якорудският Дон Жуан подхождал еднотипно - за 2-3 месеца омайвал жените, които си намирал в социалната мрежа, обявявал ги за Любовта на живота си, започнал да им праща стихове, които бил написал специално за тях, и след няколко намека, че е закъсал финансово, им разказвал случка - участвал в сбиване в заведението, където работи, по грешка счупил някому зъбите и сега му трябвали спешно 2000 лв., за да не го изправят на дело по УБДХ. Никоя от дамите, с които се свързахме, не призна да му е изпращала пари. Всички бяха обаче единодушни, че останалите трябва да бъдат предупредени, за да не се ловят на измамните слова на Нури.

Радослава Димитрова е от Варна. Тя е собственик на 2 фирми. За "Струма" младата жена, която най-активно разпространява постовете срещу якорудчанина, разказа как са се запознали и как го хванала, че мошеничи:
"Преди време пуснах зов за помощ, защото ми предстоеше тежка онкологична операция. Той беше сред приятелите ми във фейса и сам предложи да ми помогне. Започнаха обаче едни лъжи и увъртания и аз го отрязах. 

Тогава той всяка сутрин започна да ми изпраща стихче с роза и да коментира снимките ми с "прекрасна", "невероятна" и т. н. Другите му приятелки обаче видели тези коментари на стената и ме предупредиха, че той се обяснява на всяка жена във фейса, по същия начин коментира и техните снимки, праща им същите стихчета и на тях. Започнахме да си разменяме чатовете с него и установихме, че са едни и същи.

Поисках му обяснение и тогава той ми излезе с номера за 2000-те лева, за да не го съдят по УБДХ. Обясних, че нямам, защото събирам пари за операция. По същото време - преди 2-3 дни, с мен се свърза и една българка от Милано. Жената обясни, че продала всичко и си взела детенцето с идеята да отиде да живее при Нури, когато разбрала, че освен нея има още поне десетина жени в мрежата, които са неговата Голяма любов. Опитах се да му звънна, но той си е блокирал телефоните. Не знам как му се вързах. Вярвах му за всичко. Дори за това, че Бог го пратил да помага на онеправданите.

В апела на стената си бизнесдамата е написала:

"ДО ВСИЧКИ! Обръщам се към всички дами и Ви моля всяка от Вас да сподели това в дневника си!!!!! Има един господин, който носи името Nuri Djurin. Той търси жени на възраст между 30 - 45г., уязвими и по някакъв начин наранени. Омайва ги и се подиграва с тях. Думите като: Обичам те, Ти за мен си единствена, Готов съм да дам живота си за теб, Сънувам те, Желая те и други са изречени на много жени. Сред Дамите, които ми писаха, има и жена, помъчила се да сложи край на живота си именно заради неговите думи. 

Има още жена, която е била готова да зареже всичко и да отиде при него в Якоруда, но разбира за останалите жени в същото положение. Излъганите дами са много. С мен се свързаха общо 11 от тях. Разпространете това предупреждение и нека да знаят всички за неговото нищожно съществуване. Предаден е на прокуратурата. Съвсем скоро и семейството му ще узнае за неговите подлости. Пари не му давайте за нищо на света, историите с добрия самарянин са измислени и пълна лъжа. Дамите, които са пострадали от Nuri Djurin, нека ми пишат. Никой няма право да се гаври с болката на другия.

image

Данните на въпросния ДОН ЖУАН С ГОЛЯМО СЪРЦЕ СА ПРЕДАДЕНИ НА СЛЕДСТВИЕТО. ЗАПОЗНАТИ СА И АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ФЕЙСБУК."

Сред силно наранените е и Габриела Василева. Тя е от Казанлък и работи в гр. Лоди, Италия. Чатовете с Нури, които Габи ни изпрати, са от 21.09.2013 г. Там якорудският Ромео е включил любимия си пример, който трябва да убеди поредната жена, че е единствена: "Аз съм влюбен във тебе. И ако сега ми кажат Нури трябва да ти дадем една задача да избираш искаш ли да докоснеш тази Красива жена и след като я докоснеш да те убием да ще кажа да убийте ме но нека да я докосна".

С няколко дни разлика любвеобилният бивш артист и фаянсаджия пише на друга своя приятелка - Пепа Донева: "Да мога един ден да докосна нежната ти ръка и това което съм написал в книгите да ти го кажа на две (?) очи".

От мен пари не е искал, но на приятелката ми, от която разбрах, че и на нея се обяснявал в любов, е казал за същото сбиване и голямата гаранция, която трябва да плати, разказа Донева. Приятели станахме случайно - аз по погрешка му изпратих "обичам те", което бе предназначено за друг, той веднага влезе в профила ми и хареса снимките и така се почна. Около месец ми праща поезия, която писал специално за мен, после започна с ласкателствата, започна да ме ухажва, да ме желае ... и на следващата седмица вече бе влюбен в мен. 

Писанията му бяха все в този стил: "Опитвах миговете да уловя. Да ги превърна в букет алени цветя. С нежност посипани - ухание. Позволи ми да ти ги поднеса. Опитвах се миговете да уловя. Мъничко да те видя - докосна”. Наистина всяка жена ще се поласкае да чуе, че тези думи са написани за нея - особено ако е в състояние на временна депресия от прекъсване на дългогодишна любовна връзка като мен, изповяда се пред "Струма" Пепа. 

Тя и Габриела всъщност са първите две жени, които на 2 октомври т. г. засичат Донжуана във виртуална изневяра, изпращайки си една на друга горещите му слова, с които той ги сваля. После за два дни към групата им се присъединяват още 9 жени. След директните обвинения Нури изключва телефоните си и иска само позволение понякога да им праща есемеси, за да ги пита как са. До последно Нури обаче поддържа тръпката с прощалното: "Добре, разделяме се и аз отивам в долината на самотата, със или без мене живота си продължава. Той е хубав радвай му се а мен все едно че ме е нямало. Благодаря ти за всичко и Всевишният да те закриля където и да си. Амин".

Въпреки опитите ни, не успяхме да се свържем с Нури Джурин нито на двата телефона, нито на страницата му. Той обаче е напълно реален и дори бе разпознат от Галина Петрова, чиято дъщеря преди 4 г. му била работодател в Гърция. Според Галя Нури, чийто прякор е Габърчето, има много добра, хубава и честна жена и двама синове. 
Сред включилите се активно във войната на прелъстените и изоставени дами е и Елена Нинова, която апелира: "Нащрек, дами! Напичат се нещата във Фейсбука. Мога да споделя и аз нещо, но по-нататък, за да видя как ще се развият нещата".

Виртуалната война на дамите се посреща двояко от останалите посетители на страницата "Внимание, Любовен Виртуален Измамник" и на доста популярния сайт "Българите в чужбина", откъдето тръгна разобличаването на якорудчанина. Голяма част от жените и мъжете са съгласни, че такива любовчии трябва да бъдат разобличавани, други - като Виолета Добрева, не могат да разберат "как може така изглеждаш мъж да те омае????. 

11 жени обявиха във Фейсбук война на любовните измамници заради якорудския Ромео - Габарчето /ОБНОВЕНО/ - Вестник СТРУМА - Всекидневникът на югозападна България




Става дума за блогъра  gabar4eto

image

Единственият, който още не е открил как
се пишат коментари на кирилица.
 Иначе е плодовит:

Автор: 
gabar4eto
Категория: 
Хоби
Прочетен: 
503049
Постинги: 
525
Коментари: 
1238




Чудех се аз защо на блогърки с 
привлекателен аватар все има 
някой коментар на маймуница...

Ще си признае ли някоя има ли закачки на ЛС
от поета Ромео?

image



Тагове:   Аллах,   вай,


Гласувай:
41



Следващ постинг
Предишен постинг

1. axlaxl - Тоя, ако е това габърче от блогбг ме ...
29.01.2014 18:17
Тоя, ако е това габърче от блогбг ме покани на гости в Якоруда:) НО!! Явно не съм достатъчно наивна за него, защото нищо не е искал от мен:)))
цитирай
2. axlaxl - Ееее що не ми иска на мен нещо бе:( ...
29.01.2014 18:20
Ееее що не ми иска на мен нещо бе:( Така щях да се забавлявам с това...баси, изпуснах го:Р
цитирай
3. vestitelkata - 1989???
29.01.2014 18:32
Хмм, абе тоя ако е роден 1989г. аз ще си изям ушите. :D Добре де, как тези жени се лъжат така наивно? И аз съм била сама и ми е било тъжно и самотно, но такива лигави работи и тогава не ми минаваха. Интересно защо мен някой не тръгне така тъпо да ме омайва, за да го сложа на мястото му?! Май съм коравосърдечно същество и от романтика понятие си нямам! :D
цитирай
4. freeoldmen - axlaxl, изпуснала си, такъв чувствителен и атрактивен мъж...:-)
29.01.2014 18:42
Значи, вече имаме едно потвърждение, човекът търси контакти на лични.
цитирай
5. freeoldmen - rumyn, човекът е активен, натиска в слабите места,
29.01.2014 18:45
има си вече система и чака, който клъвне...
цитирай
6. freeoldmen - vestitelkata, не, на 42 години е. И знае къде може да пробие.
29.01.2014 18:48
Таргет- групата са му чувствителни наранени жени със склонност към поезията.
Знам ли го, може да пише хубави неща...
цитирай
7. axlaxl - freeoldmen - axlaxl, изпуснала си, такъв чувствителен и атрактивен мъж...:-)
29.01.2014 19:00
Тюх да му се невиди:(
Как можах да го изпусна...щях да бера ягоди, да обикалям езерата...
Ама той не настоява бе, само пише някакви латински иероглифи....
цитирай
8. freeoldmen - Миладинка се опитва да коментира, но тук е забранено.
29.01.2014 19:20
Плюва ме, а точно тя ни проглуши ушите с измислената си любовна трагедия.
Което доста учудва, толкова време страда, а не е потърсила поне в Нета сайтове, където да се сберат такива "излъгани" като нея, а тук ни тровеше атмосферата...
цитирай
9. kostadin - Защо дамите се сърдят ?Човекът е ...
29.01.2014 19:26
Защо дамите се сърдят ?Човекът е имал нещо за раздаване и е раздавал подтици за емоционални преживявания.Е,не напразно казват ,че сърцето на жените е като трамвай -все има място за още една любов.
Колко женени и верни жени ги получават от съпрузите си?
цитирай
10. freeoldmen - kostadin, точно и вярно наблюдение!
29.01.2014 19:44
"раздавал подтици за емоционални преживявания"
Супер!
цитирай
11. vestitelkata - Един въпрос
29.01.2014 19:46
"Миладинка се опитва да коментира, но тук е забранено.
19:20
Плюва ме, а точно тя ни проглуши ушите с измислената си любовна трагедия.
Което доста учудва, толкова време страда, а не е потърсила поне в Нета сайтове, където да се сберат такива "излъгани" като нея, а тук ни тровеше атмосферата..."

Може ли да те попитам как я блокира, защото сега гледам пак ми е оплескала блога та даже и минус ми сложи на последния постинг.
цитирай
12. axlaxl - Докато има наивници, ще има и изм...
29.01.2014 19:48
Докато има наивници, ще има и измамници :-)
Има една приказка: не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава:)
Щом такъв може да излъже толкова жени, жалко че има такива наивни жени...каква е измамата всъщност, освен злоупотреба с наивността на жените...!?!?
цитирай
13. freeoldmen - rumyn, стига бе, таман мислех да те поканя на по ракия в "Куцият пес." :-)))
29.01.2014 19:59
Говорим за човек със регистрации във:
Facebook
stihove.bg
elmaz
hi5
peeepl.eu
netlog.com
.store.bg
.fermer.bg/
.salsa.bg
и други...
Не, че има нещо лошо, но оставя впечатление за разставена мрежа...

цитирай
14. freeoldmen - vestitelkata, не съм я блокирал, минусът е неин...:-)
29.01.2014 20:03
Предупредил съм я, че ще трия всеки коментар от нея без обяснение и го правя винаги.
Радвам се, че вече трима- четирима блогъри действат по същия начин.
цитирай
15. freeoldmen - axlaxl, този просто се поставя в добра позиция, както всеки прави в един флирт.
29.01.2014 20:11
Но го прави в промишлени мащаби и туко някоя самотница се върже.
Всъщност бил човек- злато:
http://zvezdichka.blog.bg/drugi/2012/10/23/za-horata-zlato-v-iakoruda.1012833
цитирай
16. axlaxl - Тя не е добре и няма да спре....
29.01.2014 20:13
freeoldmen написа:
Предупредил съм я, че ще трия всеки коментар от нея без обяснение и го правя винаги.
Радвам се, че вече трима- четирима блогъри действат по същия начин.


На мен ми пише постоянно, но какво да и се отговаря на тези несвързани думи и знаци...агресивно болна е...Установих няколко вида лудост тук. Тиха лудост, без агресия. Постояннен гняв с параноя- финската фурия. Постоянно оплакване и жалване от нещо и от някого. Нужда да напада и обижда- най-досадната болест! Всякакви и по много...
цитирай
17. hoho22hoho22 - не мога да те резбера
29.01.2014 20:14
защо си му посветил постинг на този?
Колко жени има сигурно, които играят по същия начин. Обещават на този и онзи какво ли не и накрая избират човека с най-много пари :)))
А между другото, блоговият Лавър къде се покри?
Милейдито е с бан и той си би камшика, явно е на стаж при габарчето
цитирай
18. vestitelkata - Предупредил съм я, че ще трия всеки ...
29.01.2014 20:14
freeoldmen написа:
Предупредил съм я, че ще трия всеки коментар от нея без обяснение и го правя винаги.
Радвам се, че вече трима- четирима блогъри действат по същия начин.


Ами и аз вече така правя! Няма смисъл да се занимавам. Обаче ми направи добър трафик без да иска. :D
цитирай
19. blondinkas4uk09 - И към мен,
29.01.2014 20:25
г-н Габърче не е проявявал интерес. Направо шъ земъ да се комплексирам. :)
цитирай
20. valsodar - Да се чуди човек, как са го изтървали ...
29.01.2014 20:32
Да се чуди човек, как са го изтървали в "Свободните поети на блог.бг" - всичките коцкари и любовчии все са там! :D
цитирай
21. freeoldmen - hoho22, този се бута в групата на Светлите, коментира на латиница
29.01.2014 20:33
Buzenogan, Блажни очи и Nepobedima, като изтъква някакви истини за единият Бог.
Ако не се беше изтъквал толкова, щях да го оставя на мира, но видях, че уважавани от мен блогърки му коментират в блога, та реших да осветля нещата...
Блогът ми е отворен, с изключение за три броя лудки, всеки може да се защити.
цитирай
22. freeoldmen - blondinkas4uk09, явно излъчваш неподходящи сигнали...
29.01.2014 20:53
:-)))
цитирай
23. freeoldmen - valsodar, не го видях вътре, но затова пък е разпространител:
29.01.2014 21:09
14. svobodnipoeti - Якоруда
15.10.2012 11:18
gabar4eto.blog.bg Нури Джурин -Габърчето
цитирай
24. tili - Та за какво всъщност е този пост?
29.01.2014 21:47
За измамника Нури или за жени, които не гледат ни снимки, ни стихове, ни постове, а живеят в своя илюзорен свят в очакване на принц на бял кон. Не зная за исканията за пари, но Нури има постинги със снимки на синовете си, не е скрил че е женен, не е лъгал, че има 'вишо'. Дамите са били готови да се наместят в пълно гнездо, без да се интересуват от чувствата на съпругата му, с която той живее. Съчувставам им - явно самотата е люта рана и си мислиш всяко стихо за благ мехлем, но не виждам нещо по-различно в Нури от игричките всеки интернет сваляч. Както и от всичките въртиопашки о любовни пуетеси. И тук е пълно с такива.
Кой каквото търси си го намира, нали?
цитирай
25. freeoldmen - tili, разбира се, че постът е за всички засегнати от революцията,
29.01.2014 22:22
наречена Интернет.
За самотните хора, желаещи да бъдат излъгани.
За ловките и неловки измамници, обещаващи повече, отколкото възнамеряват да дадат.
Ние тук всички сме на училище, независимо на колко години сме, и няма учители, защото сме в нова, невиждана досега среда.
И трябва да обсъждаме помежду си новите явления, за да можем да ги обмислим и превърнем в ползи.
Затова и пускам теми за обсъждане, и се радвам на всеки, оставил човешки коментар.:-)
цитирай
26. freeoldmen - rumyn, не бъди толкова строга, ти имаш късмет с добър мъж,
29.01.2014 22:25
жена ми също:-))), но коментарът на 12. kostadin мисля, добре отразява нещата...
цитирай
27. gabar4eto - !!!!!!!!
29.01.2014 22:45
Blagodarq vi za vnimanieto-freeoldmen i na tebe blagodarq , otnovo mi digash akciite, a shto se otnasq do damite koito az uj de sam izmamil , uj sa mi prashtali pari i sam iskal pari , neshto sa zapecnaha ta edna ot tqh ne moja da dokaje kade kak i koga sa mi izprashtali , a shto se otnasq do mene eto vi dostoverna informaciq roden sam na 4.9.1971 godina v grad razlog-jiveq v grad yakoruda na 42 godini sam kazvam se Nuri Djurin da sas prqkor gabar4eto i vseki me poznava taka.I idvaha televizii , to ne be chudo-nova, btv, tv7 samo na tv7 dadah interviu , daje go ima nqkade , mislq che i na stranizata mi vav feisa go ima tova intreviu -za moq ogromna radost reporterite bqha pozaobikolili yakoruda i bqha razpitali za mene i neshto se okaza drugo ot tova koeto me predstavqha tezi uvajemi ot mene gospoji, gospojici i jeni.Az nikoga i nikoi ne sam karal da pravi neshto s nasila, za tebe uvajemi g-n freeoldmen -ako iskash mojesh da vidish trite mi izdadeni stihosbirki , mojesh da razgledash i snimkite koito az sam napravil za yakoruda .Az za mene mi e dobre , zashtoto ni nai malkoto me interesuva koi kakvo e napravil i kak go napravil-ti se opitvash da me predizvikvash , az tuk sam se nasitil na kakvo li ne -taka che ti pojelavam priqten pat i ako iskash ela v yakorda na gosti shte piem po edno ne se pritesnqvai nqma da ti se stroi nishto losho, naprotiv shte badesh posreshtant kakto podobava, zashtoto nie tuk v yakoruda cenim gostite i ne se razpravqme s neshta, no ako imash nqkakvi drugi pretenci kam mene kaji mi gi.Oshte edin pat vi blagodarq za kampaniqta.
цитирай
28. freeoldmen - Да ви кажа честно, досега не бях сигурен, че субектът на нашият разговор
29.01.2014 22:49
съзнателно прави тези неща. Мислех си, че е обикновен селяк, открехнат от някого как да зарибява слабоволни женички.
Истината била по друга. Вижте следният коментар, получен от мен на лични, сравнете го с поезията, която ни предлага, и си направете изводите...

РАЗГОВОР С GABAR4ETO


!!!!!!!! (ново)
Priqtel , kakvoto iskash si kachvai , pak ako iskash da zamestish nqkoiq zapovqdai nqmash nikakvi qdove , shte ti preizpalnq izpodnqta otzad -znaesh li kade si mi
Изпратено: 22:29 От: gabar4eto
цитирай
29. born - Габарчето е може би изолирано яв...
29.01.2014 23:02
Габарчето е може би изолирано явление. В днешно време да си измамник, лъжец и мошеник е гордост. Все пак докато нещата са виртуални , се ядват . Кофти става, когато станат реалност. Като бабите, които раздават хиляди на телефонните мошеници. Все пак не съм чувал за виртуално забременяла жена .
цитирай
30. freeoldmen - Селски, точно това ти е проблемът- пред публика говориш едно, на лични показваш какъв си.
29.01.2014 23:05
След като имаш толкова поста в блога, значи знаеш да пишеш на български.
Всеки следващ коментар на маймуница ще бъде изтрит.
цитирай
31. gabar4eto - съзнателно прави тези неща. Мислех ...
29.01.2014 23:12
freeoldmen написа:
съзнателно прави тези неща. Мислех си, че е обикновен селяк, открехнат от някого как да зарибява слабоволни женички.
Истината била по друга. Вижте следният коментар, получен от мен на лични, сравнете го с поезията, която ни предлага, и си направете изводите...

РАЗГОВОР С GABAR4ETO


!!!!!!!! (ново)
Priqtel , kakvoto iskash si kachvai , pak ako iskash da zamestish nqkoiq zapovqdai nqmash nikakvi qdove , shte ti preizpalnq izpodnqta otzad -znaesh li kade si mi
Изпратено: 22:29 От: gabar4eto

blagodaq za selqnina , tova e mnogouvajavano ot mene-Selqnin, da moje i taka da se kaje , drugoto koeto iskam da iztakna kakto e kazal edin selanin koi kade go sarbi da se pochesa , ako ne moje sam neka da nameri drug da go .parvo ne znaesh kade si mi priqtel , vtorto za izpodnqta ot zad az namekvam za savsem drugo neshto , a za tova kakvo kade i kak ima nachini da se razbere.Tuk v blog.bg e radvashto che vse oshte ima i dobri hora i sas tqh e neveroqtno da se pishe, za radost te ne si padat po evtinite senzaci.Pak s poklon blagodarq za vnimanieto koeto mi otdelqte
цитирай
32. freeoldmen - born, няма виртуално забременяла жена,
29.01.2014 23:16
но има виртуално изнасилена...
цитирай
33. gabar4eto - !!!!!!!!
29.01.2014 23:19
Пак -казвам-благодаря ви за вниманието скапи ми саблогари.Приятно ми е , ако някои искда да знае нещто пове4е за мене , да ми каже, аз тук за толкова време се наситих на много неща.Благодаря ви още един път.Пожелавам на всеки от вас много здраве,касмет, и успех в живота,аз съм видял и съм преживял доста, така 4е това не може да ме впе4атли.
цитирай
34. gabar4eto - !!!!!!!!
29.01.2014 23:24
с поклон благодаряяяяяяяя.удоволствие е за мене.
цитирай
35. freeoldmen - Класически пример за човек, тотално объркал се в лъжите си:
29.01.2014 23:37
39. gabar4eto

blagodaq za selqnina , tova e mnogouvajavano ot mene-Selqnin, da moje i taka da se kaje , drugoto koeto iskam da iztakna kakto e kazal edin selanin koi kade go sarbi da se pochesa , ako ne moje sam neka da nameri drug da go .parvo ne znaesh kade si mi priqtel , vtorto za izpodnqta ot zad az namekvam za savsem drugo neshto , a za tova kakvo kade i kak ima nachini da se razbere.Tuk v blog.bg e radvashto che vse oshte ima i dobri hora i sas tqh e neveroqtno da se pishe, za radost te ne si padat po evtinite senzaci.Pak s poklon blagodarq za vnimanieto koeto mi otdelqte
...................

И не съм казал селянин, казах селяк. Там, където учех, имаше много хора от провинцията, но само на един излезе прякорът Селинджър.
Той беше софиянец.
цитирай
36. gabar4eto - !!!!!!!!
29.01.2014 23:42
Сега -тъи като ми отделихте много-ако сме живи и здрави до 6 маи-Гергиов ден ви каня , които има желание да доиде ж Якоруда да посети празника-за да разбере как празнуваме вси4ки-помаци,християни, цигани.Тогава сами ще прецените за мене-Кои съм, какав съм, и защо съм на тази земя.Благодар ви.И приятели и душмани.във всеки един от нас те4е 4ервена на цвят крав и вси4ките ядеме, пием,и много други неща.
цитирай
37. freeoldmen - Май го обръщаш на етнически спор.
29.01.2014 23:49
"44. gabar4eto - !!!!!!!!
23:42
Сега -тъи като ми отделихте много-ако сме живи и здрави до 6 маи-Гергиов ден ви каня , които има желание да доиде ж Якоруда да посети празника-за да разбере как празнуваме вси4ки-помаци,християни, цигани.Тогава сами ще прецените за мене-Кои съм, какав съм, и защо съм на тази земя.Благодар ви.И приятели и душмани.във всеки един от нас те4е 4ервена на цвят крав и вси4ките ядеме, пием,и много други неща."
........................

Аз пък се чудя, как ги пишеш тези стихотворения, като не знаеш български...
цитирай
38. gabar4eto - !!!!!!!!
30.01.2014 00:10
:)))))))
цитирай
39. aip55 - Голям цирк!
30.01.2014 00:40
Светът е пълен с мошеници/чки, но за това носим глави на раменете си, за да не попадаме в такива ситуации
цитирай
40. freeoldmen - aip55, обидно ниско е нивото...
30.01.2014 02:07
Неграмотен поет, контактуващ на латиница, за да не му личи.
Имал 1267 "приятеля" във Фейсбук. Къде са да го защитят, само клонингите на местните лудки ми дават минуси, и то не заради него.
цитирай
41. seasonofthewitch - Габърчето не е виновен, а всички ...
30.01.2014 07:42
Габърчето не е виновен,а всички тези жени,които са знаели,че е семеен със деца и са приели ухажванията му.Проблемът на тези п(а)тици не е,че той им е споделил,че му трябват 2000лв,а това,че са разбрали,че успуредно с тях той се обяснява в "горещи" чувства и на други и те не са единствените.
Тези жени са адски смешни и жалки.А на всичкото отгоре вдигат олелия да "предпазят" и други от него.На тези жени(а те не са дами) мога да кажа да не се грижат да предпазват другите-не всеки е надарен с тяхната глупост първо да ламтят за чужд мъж,а след това да се опитват да го изтипосват и очернят в мрежата.Вашите грешки,кукувици,не са негови!;))))))))
цитирай
42. vmir - Всеки намира според търсенето си.
30.01.2014 08:36
Прочетох за намерения на жени спрямо Габърчето, но никъде не видях за негови намерения спрямо която и да било от тези жени. Може ли да се осъжда човек заради очаквания, с които е бил натоварен без съгласието му? Че и толкова телевизии да пратят при него???

Ако беше публична личност с "опоненти" като Волен, Местан, Станишко или Бареков, най-вероятно сега щяха да свитетелстват, че е организирал сатанински оргии с младенци в полунощ върху стари гробища...
цитирай
43. axlaxl - 50. seasonofthewitch
30.01.2014 10:13
Евала за коментара:) МНого точно го казваш!
Като говорите за габърчето, защо не се сетите за полигор (как подлъга лидис...който чул чул...), за баба Еленица, как сваляше 30 години по- млади мъже и май успяваше...
Аз мисля, че наивниците обичат драмата и затова си я търсят.
Габърчето ми е писал често, но никога не ме е свалял, не ми е искал пари и не ме е обидил с нещо написано като намек дори. Пише първично, естествено и е един обикновен човек. Гледах му ФБ, там е пълно с публични снимки на ухилен човек с голямо семейство и всички работят, разхождат се...ФБ е място където може да разбереш много за един човек какъв е. В тази дълбока провинция в която живее този човек е нормално да търси контакти с други хора в нета. Кой измамник би си показвал цялото семейство във ФБ, би пуснал хиляди снимки от бита си?! Измамниците са потайни, не са реални и не са с такъв психологичски профил. На жена му на габърчето едва ли и пука с кого си пише мъжа и, обикновена жена е, не е нет потребителка...Човека е надскочил средата си и не намирам нищо измамно в това, че отчаяни жени са искали да повярват в принца от Якоруда.
Единсвеното което е направил по-така е да ме покани на гости, защото там обичали гостите. Сигурна съм, че мога да отида без значение с кого. С мъж с деца или приятелки и ще бъда посрещаната много добре. Тези хора в този район са ужасно различни от другите части на България. Гостоприемни са и май ще се възпозлвам от поканата. Толкова е красиво в Якоруда, че май ще планувам едно ходене:) Когато търсиш "секира" намираш, когато търсиш цветя, намираш цветя. Както повикаш - така ти се обаждат!
цитирай
44. joysii - Ама що за постинг! Е вярно - всеки ...
30.01.2014 10:13
Ама що за постинг!
Е вярно - всеки има право да пише каквото си иска тук и да се държи както си му кефне.
Затова няма да коментирам постинга.
...........
За Габарчето.
Само усмивки.
Той просто се е позабавлявал. Е, на чужда гръб и вероятно е попреминал някоя граница, защото дамите са ЯКО обидени.Но за това човек няма защо да упреква него. Да му мислят наивните мацки.И да не му се сърдят. Получили са един емоционален житейски урок. Дано им държи влага дълго време и дано са направили своите изводи.
С познанствата в интернет трябва винаги да сме нащрек!!
Габарчето не е заклал и удушил никого.
Останалото е въпрос на правилна преценка.
А блог.бг е сайт за шегички,закачки и забавление.За сериозните неща си има друго място и време.
Поздрави.
цитирай
45. gabar4eto - !!!!!!!!
30.01.2014 10:15
:))))))
цитирай
46. joysii - 55. axlaxl
30.01.2014 10:39
Ооо!
"Както повикаш - така ти се обаждат!"
Хм, ами спазвай го де!
Не ми трий коментарчетата. Не ти харесват, ясно. То аз не ги пиша за да ти харесват. Само коментирам тъпотиите ти.
цитирай
47. seasonofthewitch - Да ви кажа никъде не откривам мош...
30.01.2014 11:40
Да ви кажа никъде не откривам мошенничество в поведението на Габърчето,а само женска наглост и глупост.И аз съм сменяла ЛС с него и не е написал нищо осъдително :)
цитирай
48. mar866 - ...
30.01.2014 11:46
хахахахах!!! ей, дъртмен, колко време загуби да сглобиш всичко това? каква е целта?
Габърчето и мен не е свалял, нищо че бил с предпочитание към "италианки":)))
минавал е през блога ми, чел е, гласувал е, но дори и коментар не е оставял, камо ли пък ЛС.

що не се чукнеш малко по дъртата глава и не се замислиш?
ами тая, не знам как й беше името, дето направила група във ФБ, ако е поредната милейди?
ти триеш лейдито, щото по твое мнение била луда. а ако и оная е луда?
ей, една отхвърлена жена е като фурия - не се спира пред никой и пред нищо.
освен това прочетох, че събирала пари за операция, ама ако може, да ги пращат в сметката на майка й. 'бах ги тъпанарите, дето се връзват. като не й дал пари - хайде интернет измамник.
права е Тит, човека си сложил снимки на децата и жената. оная варненска пачавра, собственичка на ДВЕ фирми, до нета ли опря за пари?

Евала, Габърчо! по един ритник на всяка и да си знаят гьола!!!
цитирай
49. freeoldmen - Благодаря на всички за взетото отношение.
30.01.2014 12:01
В блога има категории. Който иска само забавление, да посещава само съответният сектор. Странно е, че го казва човек, оплел се с блогови войни, които съвсем не изглеждат забавни...:-)

Очаквах човекът да се защити. Да ползва усетът си на поет и с тънки майтапи да ме прати по дяволите. Блогът е отворен.
Първата му реакция- обещание за анален контакт на ЛС.
Втората- смешен опит да преиначи първоначалната си реакция.
Третата- благодари ми от все сърце, че му правя реклама.

Нито дума за засегната чест, достойнство, или пък човешки стремеж да обясни недоразумението.
Та така, стана още по- известен, доволен е, пък вие си правете сметка какъв човек обсъждаме...
цитирай
50. freeoldmen - mar866, нищо не съм сглобявал, има си линк откъде е.
30.01.2014 12:13
Разбира се, че ми мина през ума, и проверих, че една от тъжителките е пълно кукуригу, като споменатата.
Но всичките, оплакали се от него ли са такива?

Колкото и да ти е чудно, подготвям се за постовете си. Щом те кефи човек, издал три стихосбирки / общ тираж 1 000 бр./ без да знае елементарен български, така да бъде, довечера ще се похвали в кръчмата как още една "талиянка" му е вързала...
цитирай
51. gabar4eto - !!!!!
30.01.2014 12:14
:))))))))
цитирай
52. yourprincess - ...
30.01.2014 12:25
Не може да си отворена и да се пускаш на всеки и после да ВРЕЩИШ,че ти го били набутали. И душевно, и виртуално и реално.

Пример - Рустам и Гинка.

...или да ВРЕЩИШ, че НЕ са ти го набутали

Пример - Гого и Юлийка

"го" - абстрактно понятие, което всяка коза и всеки рипащ може сам да интерпретира за себе си.

Набутването - тоже.
цитирай
53. f873 - Направил си от мухата слон. В няк...
30.01.2014 12:49
Направил си от мухата слон. В някакъв период жените изпадат в депресия и търсят вниманието което им е необходимо. А това по-скоро е вид социална дейност от която на и упражняващия не му е лесно, с една - добре, но като се накичат няколко?! Колко е вярно това за парите не знам но е редно всеки труд да се заплаща а дори и безплатно с това им се дава повод да усетят че има някой който зависи от тях. Все пак разбунтувалите се вече са излекувани щом отново са в състояние и се прегрупират. И за разлика от мъжете, при жените подобна мотивация не съм забелязал. :))
цитирай
54. freeoldmen - Както виждаме, човекът е съгласен името му да се размахва насам- натам,
30.01.2014 12:54
само и само реклама да има.
Тъжен продукт на съвременното ни общество.
Ще го кажа в прав текст, за всички, които се правят, че не разбират за какво иде реч:
Човекът ви лъже. Следва процедура, като казва на всеки това, от което има нужда.
Разбрал е, че някои теми предизвикват отклик, и дълбае в душите.
Да ви кажа, откъде започнах да проявявям интерес.
От двата му поста, за Рождество и Нова година.
Видях, че свестни жени са отговорили искрено на "посланията" му, свързани с Христа, любовта, светлината...
Поразрових се малко, същите думи е ползвал и за курбан- байрама...
Запитах се, колко от тези жени знаят, за кой Бог отдават искрените си слова?
Защо не се сетиха да попитат, че Единственият не е точно този, който си мислят?

11/1/2009
Име: nuri djurin
Съобщение: Neka Vsemilosta na na6iqt Edinstven ALLAH da bade nad vas .ALLAH da vi blagoslovi .tova trqbva6e da go iam .I da uspem da izvadim Raligiqta na vsi4ki narodi Islqm ot tazi negatvina svetlina

Човекът е лицемер, Опитва се от всяка една добра кауза да извлича печалби.
Всъщност е дребен тарикат. Играе го възвишен, но е прекалено плосък, за съжаление хората сме склонни да се самозаблуждаваме, такива като него само се възползват...

цитирай
55. freeoldmen - yourprincess, както винаги,
30.01.2014 12:56
точно в десетката!:-)))
цитирай
56. freeoldmen - f873, абсолютно прав си.
30.01.2014 12:58
Подразни ме ниското ниво на "терапевта."
цитирай
57. pantaleev - Очаквах разбиващ постинг
30.01.2014 13:20
А то еди коя си рекла на еди коя че била измамена от еди кой си и направили група. Ами като са лековерни да се връзват бе. В момента популяризира Габарчето и му вдигна акциите. Плюс това ми хареса как спокойно ти отговаря и долавям доза хумор от негова страна което ме кара да не го смятам за глупак. Ако беше щеше да се плюнчи, да се репчи и да напише постинг защо аджеба си написал пост за него. Той просто ти се смее от сърце и реакцията му е за адмирации от хора които са шегаджии и умеят да се забавляват.

П.П - Много навътре си приел заплахите че ще ти направи анално приключение :D. Мисля, че трябва да съзираш съответните органи и най вече Агенцията за закрила на дупето - знае ли човек ;) Не се навивай толкова :)
цитирай
58. axlaxl - Кукумяв:) Пропускаш нещо съществено важно....
30.01.2014 13:31
yourprincess написа:
Не може да си отворена и да се пускаш на всеки и после да ВРЕЩИШ,че ти го били набутали. И душевно, и виртуално и реално.

Пример - Рустам и Гинка.

...или да ВРЕЩИШ, че НЕ са ти го набутали

Пример - Гого и Юлийка

"го" - абстрактно понятие, което всяка коза и всеки рипащ може сам да интерпретира за себе си.

Набутването - тоже.



Рустам и Гинка като комбинация са само в твоята глава. Доста психично обременена психика като твоята никога няма да разбере, че има неща, които са невъзможни да се случат, освен в твоята преждевременно разклатена психика.
Рустам е друг Дон Жуан, любител на ЛС и после неприемащ отказа нормално...Той е в позицията на тези "измамени жени", които са си измислили някакви отношения и после се побъркват от яд, че не се случва:)

Принцесо ти лекуваш ли се или се надяваш да се оправиш без специализирана помощ?
цитирай
59. freeoldmen - pantaleev, не се навивам, ама ми омръзна дребни шмекери да
30.01.2014 13:32
ни налагат своята версия на света.
цитирай
60. yourprincess - =
30.01.2014 13:33
Относно поста: когато си избрал ролята на жертва, що се сърдиш, като те вземат за жертвено агне.... или по-точно като жертвена тъпа овца?
А като почнеш да блееш със себеподобни жертвени тъпи овци става още по-Висше. Голямото овче стадно блеене.
Аз не разбрах тези от какво са се разпищели? Че не са ги оправили, че са ги оправили, че са ги оправили обаче не са задоволени, че са задоволени, обаче не искат и други да бъдат задоволени, че никоя от тези пухли овчи няма достатъчно самочувствие и знание коя е, единствена ли е, овца ли е?

Този пост за какво е? За да наберем някой друг лев за закъсалия Дон Жуан, за да поревем за нещастните оВцИ, за да помислим върху въпроса, ако този господин е подлъгвал деца - да го укориш, ама ако е подлъгвал овци, които са си излъгани по право, по техен избор или по призвание тяхно... аре не ме занимааавай.

цитирай
61. yourprincess - ..
30.01.2014 13:35
С интерес очаквам пост за Виртуална Любовна Измамница.

Ето това би било вече смях...

Сещам се за Еленицата, ама там тя май остана недо..разбрана :)))) че и на живо имаше ...разбирателство с друга либофчийка.
цитирай
62. joysii - 68. freeoldmen
30.01.2014 13:36
"Човекът ви лъже. Следва процедура, като казва на всеки това, от което има нужда."
...............
Господине, но това прави и Спароток,например, при това -в пъти по-нагло от Габарчето.
И от неговото поведение в сайта ли се възмущавате със същата жар?
Вижте, разбирам, Вие проявявате едно искрено съчувствие спрямо засегнатите дами. Но аз откривам в тяхното разочарование единствено наивитет. А той не е обект на адмирациите ми.
По повод на недоволните госпожи, бих казало само,че ги съжалявам.Да си опичат акъла следващия път.
цитирай
63. axlaxl - Сериозно?:) И кое е в десетката Рустам - Гинка?:))
30.01.2014 13:38
freeoldmen написа:
точно в десетката!:-)))


Тази има спешна нужда от лечение...
цитирай
64. freeoldmen - axlaxl, нямах предвид конкретните примери, а общата идея.
30.01.2014 13:51
И изобщо призовавам да не правим лични нападки, освен подплатени с някакви доказателства...
цитирай
65. axlaxl - 75. yourprincess -
30.01.2014 13:55
Извинявай за неудобния въпрос, но колко е най-дългата ти връзка с мъж, който не е намерен в нета?
И още един: може ли? Ти мислиш ли, че твоите критерии са правила за поведение.
Ако съм мъж бих те използвала сексуално, но само ако си хубава и бих ти теглила шута още същата вечер или ден....ти си толкова не-женствена, че да си въобразяваш за неотразимостта си е болестно състояние, което натрапваш на всички непознати тук за теб хора! Такива като теб не стават съпруги и ниой не иска за майка на децата си...Простащината, която раздаваш тук на тон е доста отегчителна. На приказки си много голяма...на дела си нищо и никаква самотна простакеса. Все под чужди чаршафи надничаш. Воайорка ли си? Или очакваш да наложиш мнението си за хората тук? Бих ти пръснала муцната за такова РЕАЛНО ПОВЕДЕНИЕ, но понеже е виртуално ще ти кажа: бегай да пасеш, докато не си си намерила майстора.
цитирай
66. axlaxl - От мен искай доказателства:) Нямаш проблеми...
30.01.2014 13:56
freeoldmen написа:
И изобщо призовавам да не правим лични нападки, освен подплатени с някакви доказателства...


Само, че като докажа нещо, после настава един рев, сополи драми....

п.п. Когато лично ме нападне някой който сам не знае кой е и си налага мнението без да струва пукната пара няма как да остане ей така...без отговор...
Харесваш ли жени като принцесата, които се изказват като каруцари, измислят си отношения за напълно непознати и се смятат за нормални?!
цитирай
67. freeoldmen - След нова сексуална закачка на ЛС от страна на читака, реших да взема мерки:
30.01.2014 14:28
Отидох до моя съседка, известна ясновидка, и се оплаках, че ме е страх от загуба на невинност.
Тя веднага влезе в Акашите, издири актуална снимка от бъдещето, която показва, какво ще стане, ако имам лична среща с г-н Нури Реза:
http://freeoldmen.blog.bg/photos/151584/original/11341-1346845163%20(1).jpg
цитирай
68. joysii - 80. axlaxl - От мен искай доказателства:) Нямаш проблеми...
30.01.2014 14:32
Лъжеш, Гино, та се цепиш!
Доказателства???- развяваш измишльотини за хора от блог.бг,без в тях да има и грам истина.
НЕ ОТГОВАРЯШ на коментари и мнения,напротив - триеш ги.
Всичко това ,явно,се случва защото не ти достига акълец.
цитирай
69. pantaleev - С това изречение
30.01.2014 15:01
за шмекерите съм съгласен, но не определям габарчето за такъв. Поне не го познавам. Плюс това достатъчно дълго ме нямаше в blog.bg но не съм останал с впечатлението че Габарчето е някакъв нов главен герой заслужаващ внимание.
Шмекери имаше по мое време - половината се изнесоха от сайта за другата половина нямам данни.
Пак ти казвам - вдигна му акциите на Габарчето. Направи го пирон. Да не мислиш че с тези закачливи заплахи ще тръгне да те издирва кой си и да ги изпълнява. Други бяха по издирването.
цитирай
70. blackpredator - гледах по дискавъри,
30.01.2014 15:21
много научен филм

кучката докато не си завъртяла куйрука, нурито не я закачало...
цитирай
71. yourprincess - =
30.01.2014 15:43
axlaxl написа:
Извинявай за неудобния въпрос, но колко е най-дългата ти връзка с мъж, който не е намерен в нета?
И още един: може ли? Ти мислиш ли, че твоите критерии са правила за поведение.
Ако съм мъж бих те използвала сексуално, но само ако си хубава и бих ти теглила шута още същата вечер или ден....ти си толкова не-женствена, че да си въобразяваш за неотразимостта си е болестно състояние, което натрапваш на всички непознати тук за теб хора! Такива като теб не стават съпруги и ниой не иска за майка на децата си...Простащината, която раздаваш тук на тон е доста отегчителна. На приказки си много голяма...на дела си нищо и никаква самотна простакеса. Все под чужди чаршафи надничаш. Воайорка ли си? Или очакваш да наложиш мнението си за хората тук? Бих ти пръснала муцната за такова РЕАЛНО ПОВЕДЕНИЕ, но понеже е виртуално ще ти кажа: бегай да пасеш, докато не си си намерила майстора.


Гинке, трябва да го обмисля. Много ми дойде. Направо ме отвя. :D
цитирай
72. freeoldmen - blackpredator, то си е така,
30.01.2014 15:55
но нуритата го играят по търлъчки, просто обявяват, че ей там, някъде в Нета, има един чувствителен, набожен, лиричен мъж, при който винаги можем да намерим утеха от грозната житейска действителност...
Само дето и той е измислен...
цитирай
73. axlaxl - 85. yourprincess - =
30.01.2014 15:59
Ти нямаш проблем с "мисленето"...направо извира от теб и залива блогбг...:D
Имаш огромен проблем с хормоните, постоянна липса на мъжко внимание и това те прави порядъчно агресивна, но анономно...понеже си страхлива реално. Тук си правиш един вид терапия с долнопробното си агресивно поведение, но няма да те оправи това....
цитирай
74. axlaxl - Искаш ли да ти докажа, че си точно онази смешна даскалица? При теб е лесно, нямаш логика за анонимна хейтърка!
30.01.2014 16:00
joysii написа:
Лъжеш, Гино, та се цепиш!
Доказателства???- развяваш измишльотини за хора от блог.бг,без в тях да има и грам истина.
НЕ ОТГОВАРЯШ на коментари и мнения,напротив - триеш ги.
Всичко това ,явно,се случва защото не ти достига акълец.

цитирай
75. joysii - 88. axlaxl - Искаш ли да ти докажа, че си точно онази смешна даскалица? При теб е лесно, нямаш логика за анонимна хейтърка!
30.01.2014 16:10
Гино, аз и да искам, ти не можеш.
Нито съм даскалица, нито съм смешна.
Не съм и жалка,като теб.
Щяла да доказва.На кого и какво ще доказваш? Някой нещо пита ли те теб? Някой вярва ли ти?
цитирай
76. blackpredator - Че и аз съм
30.01.2014 16:10
freeoldmen написа:
но нуритата го играят по търлъчки, просто обявяват, че ей там, някъде в Нета, има един чувствителен, набожен, лиричен мъж, при който винаги можем да намерим утеха от грозната житейска действителност...
Само дето и той е измислен...

Само дето не съм набожен и измислен.
И утехалукингфор, още не са ме локализирали...:)

Виж, Гина е много фор. Сама си праи лукинг...
цитирай
77. elinora - до Марчето
30.01.2014 16:28
Мара, ти моят готин постинг си нямала търпение да прочетеш, ама този дъъъълъг пасквил гледам си го прочела?! :)))
цитирай
78. axlaxl - Доказах каквото искаш :) Сега си свий мишата муцунка или поне се извини за простотията си...знам всичко за теб!
30.01.2014 16:37
joysii написа:
Гино, аз и да искам, ти не можеш.
Нито съм даскалица, нито съм смешна.
Не съм и жалка,като теб.
Щяла да доказва.На кого и какво ще доказваш? Някой нещо пита ли те теб? Някой вярва ли ти?


Колко ми е акъла, такава като теб няма как да установи...искаше доказателства имаш ги! Сега какво? Крадеш ли публикации или си Радост??
цитирай
79. kasnaprolet9999 - Не е вярно, че той пише само на млади жени
30.01.2014 16:40
И на мен веднъж ми писа на лични и ме покани на гости, щото в техния край имало билки, които на други места не са срещани. Нямаше нищо нередно в съобщението му и за да го докажа ви го давам за анализ:

Zdr Priqtelko moq-kogato beshe v Yakoruda -Canka Veleva dalgo i nashroko komentirame tovite znaniq i umeniq , po moqt krai ima dosta bilki koito ne se sreshtat drugade i blagodarenie na maika mi uspqvame da gi berem i da gi sushim .Moite deca ne znaqt kakvo e antibiotik , kakvo e hapche , i ne samo zaradi tova , a i za udovolstvie sas sinat mi razvadihme i pcheli .Ako minavash prez yakoruda nqkoga ela na gosti

Изпратено: 19.09.2013 10:58 От: gabar4eto
Изтрий | Отговор
цитирай
80. freeoldmen - Говорете си, не ми пречите.:-)
30.01.2014 16:41
Дали ще се разберете най- накрая?
цитирай
81. freeoldmen - kasnaprolet9999, така де, просто е там,
30.01.2014 17:01
където има нужда от него.
Спасителят в ръжта, един вид...:-)
цитирай
82. yourprincess - мда...
30.01.2014 17:06
axlaxl написа:
Ти нямаш проблем с "мисленето"...направо извира от теб и залива блогбг...:D
Имаш огромен проблем с хормоните, постоянна липса на мъжко внимание и това те прави порядъчно агресивна, но анономно...понеже си страхлива реално. Тук си правиш един вид терапия с долнопробното си агресивно поведение, но няма да те оправи това....


Виж сега, мижава тетке, не аз ходя да се крия по паркинги и да се озъртам дали не съм се срещнала с поредния идиот, на който се предлагам.
Не ми се обяснявай селска катерушка, на която са се покетрили един двама селяка, осеменили са я и сега ми се развява из блоговете като примерна добродетелна мамушка.

Ходи се мушкай, че най-накрая да се ощави неотеляното ти душевно гъмжило, което обичаш да развяваш под формата на снимков гротесков материал.

И да минеш през суинг клубчето, като не забравяй да попиташ 12 годишното ти изтърсаче кво е суинг, че маменцето явно не схваща, че е много отчаяна.

пс Да те тече от теб Небесната вода? Куха ...дамаждана разпердушинена, като прогнила каца за вино си, на която УМНИ мухи не са кацали!
Аз мога да СЕРА, ама като СЕРА мед капе!

Разбра ли ме, госпожо Разчекната трикратно! Това поне със сигурност се знае.

цитирай
83. freeoldmen - Eхаа, че хубав търкал стана!!!:-)
30.01.2014 17:20
Хайде и друг път да си го направим, ще обявим свободен бой, всеки срещу всеки.
Ще помолим модераторите да не се месят...и който оцелее!
цитирай
84. mileidi46 - Кошмар...
30.01.2014 17:21
Ето ,те вече забравиха темата за диалог..гъши пазар..
после ...Нури бил виновен!!Ами ,докато има прости хора,все ще се намери кой да ,,да ги оноди"-отзад!!Нури-не го осъждам-само ще му дам един съвет,да не се сили на мъже:)),че може самият той да бъде изненадан..отзад:))
Много вирнати опашки ей..много прост народ!!Влезнах му във фейсбука от любопитство(аз не ползвам този сайт)но заради дъщерите ми,да ги,,контролирам"!ТА...пуснал си Нури стихче...и някакви гъски,вече припадат,ама дай,кажи на кого си посветил тези хубави редове..
Ега ти тъпотията..
freeoldmen,наслаждавай се на капацитетите на блог.бг и не се ядосвай!!Ти си казал,каквото трябва и оттук нататък се въоръжи с търпение..и гледай сеир!!
цитирай
85. axlaxl - Търкал, колко да е търкал:) Мен ме нападат 2 разгонени кучки и лаят, лаят, чак грачат:)
30.01.2014 17:27
freeoldmen написа:
Хайде и друг път да си го направим, ще обявим свободен бой, всеки срещу всеки.
Ще помолим модераторите да не се месят...и който оцелее!

цитирай
86. axlaxl - Страхотно, това от коя дупка на тялото го извади и написа...никога, ама никога не раждай деца! Ти си животно!
30.01.2014 17:28
yourprincess написа:
axlaxl написа:
Ти нямаш проблем с "мисленето"...направо извира от теб и залива блогбг...:D
Имаш огромен проблем с хормоните, постоянна липса на мъжко внимание и това те прави порядъчно агресивна, но анономно...понеже си страхлива реално. Тук си правиш един вид терапия с долнопробното си агресивно поведение, но няма да те оправи това....


Виж сега, мижава тетке, не аз ходя да се крия по паркинги и да се озъртам дали не съм се срещнала с поредния идиот, на който се предлагам.
Не ми се обяснявай селска катерушка, на която са се покетрили един двама селяка, осеменили са я и сега ми се развява из блоговете като примерна добродетелна мамушка.

Ходи се мушкай, че най-накрая да се ощави неотеляното ти душевно гъмжило, което обичаш да развяваш под формата на снимков гротесков материал.

И да минеш през суинг клубчето, като не забравяй да попиташ 12 годишното ти изтърсаче кво е суинг, че маменцето явно не схваща, че е много отчаяна.

пс Да те тече от теб Небесната вода? Куха ...дамаждана разпердушинена, като прогнила каца за вино си, на която УМНИ мухи не са кацали!
Аз мога да СЕРА, ама като СЕРА мед капе!

Разбра ли ме, госпожо Разчекната трикратно! Това поне със сигурност се знае.


цитирай
87. yourprincess - Гинке,
30.01.2014 17:30
Забравих.
Достатъчно груба ли бях?
Диагноза да ми поставиш или ще се пробваш да познаеш дали съм мъж или жена? Елементарни неща не можеш да схванеш, тръгнала да ми се се прави на виртуална доФтурка. Освен да ти го Туркат, на Ф-тката, друго не ти се случва. А ако ти се случи, то е докато лазиш снишавайки се на някой паркинг.

Намерила се коя да ми обяснява дали съм била страхлива?
цитирай
88. freeoldmen - mileidi46, гледам аз, гледам, не мога да се нарадвам
30.01.2014 17:32
на тази внезапно бликнала енергия...
Де да можеше да я насочим в по- достойно направление...
цитирай
89. axlaxl - Колите се паркират на паркинги? Не знаеше ли?
30.01.2014 17:47
yourprincess написа:
Забравих.
Достатъчно груба ли бях?
Диагноза да ми поставиш или ще се пробваш да познаеш дали съм мъж или жена? Елементарни неща не можеш да схванеш, тръгнала да ми се се прави на виртуална доФтурка. Освен да ти го Туркат, на Ф-тката, друго не ти се случва. А ако ти се случи, то е докато лазиш снишавайки се на някой паркинг.

Намерила се коя да ми обяснява дали съм била страхлива?



Можеш още, извади мъката от себе си, излей всичко мръсно, което си събрала. За твоята терапия, ако това ще те успокои имаш моето ДА да ревеш по мен като биволица:))))
цитирай
90. yourprincess - Забравих. Достатъчно груба ли б...
30.01.2014 18:27
axlaxl написа:
yourprincess написа:
Забравих.
Достатъчно груба ли бях?
Диагноза да ми поставиш или ще се пробваш да познаеш дали съм мъж или жена? Елементарни неща не можеш да схванеш, тръгнала да ми се се прави на виртуална доФтурка. Освен да ти го Туркат, на Ф-тката, друго не ти се случва. А ако ти се случи, то е докато лазиш снишавайки се на някой паркинг.

Намерила се коя да ми обяснява дали съм била страхлива?



Можеш още, извади мъката от себе си, излей всичко мръсно, което си събрала. За твоята терапия, ако това ще те успокои имаш моето ДА да ревеш по мен като биволица:))))


Така ли те лекуваше твойтъ доКУРица, че сега се опитваш да се правиш на доТуриАМАцЪ?!

Ти май ревна днес. Не аз. Само написах Рустам и завъртя чекръка. Май много ти е легнал на хурката или на гарниТУРКАТА отзадзе, че не може да спреш да го сънуваш? Тури ми го тури! Снимки си пуска, снага показва, гаргата му с гарга. И като Милейдиту на лечителка ми се прави. На кого? На мен! Неква Акселка ще ми се сравнява с мен принцесата! Аре бегай ма! Кажи на твоя дрожд да ти вика акселке, акселке, акселке, пък остави ме мен да умра болна с принцесо в ухото....

тъпа тъпа тъпа.
цитирай
91. yourprincess - 100. axlaxl - Страхотно, това от коя ...
30.01.2014 18:43
axlaxl написа:
100. axlaxl - Страхотно, това от коя дупка на тялото го извади и написа...никога, ама никога не раждай деца! Ти си животно!


А ти като раждаше твоите запита ли се дали не си животно? А преди да ги родиш запита ли се дали не си животно? А сега кой те уверява, че не си животно?
Ти с кое си над животните, че се опитваш да ми даваш наклон на детеродния орган, дали да произвежда или не?

Тетко, не съм животно.
Аз съм умряло животно.
умря. живот. лоно.

Прави си комбинациите и върви да правиш животеца си смислен. Рови като глист и се срещай с неидиоти.
В моята гора няма как да вирееш.

РЕЕШ. ВИР.
цитирай
92. freeoldmen - Аз пък почвам да се притеснявам за Рустам.
30.01.2014 18:46
От два дена никакъв го няма, да не са го отвлекли банда ревизионисти след последният му постинг? :-)
http://rustam.blog.bg/history/2014/01/27/pravedno-ubiistvo.1232510
цитирай
93. paciencia - Съжалявам,
30.01.2014 20:16
но докато прочета всичко заедо със 107-те коментара, забравих каква е темата:)
Иначе, получил се е купон:)))
А що се отнася до Габър4ето, аз съм от пренебрегнатите:( Не мога да се похваля със специално внимание. Нито Л.С, нито коментари от негова страна към моята особа. И аз съм на мнение, че от нас зависи кого допускаме до себе си.
Благодарности за коментар 107, който ме насочи да прочета за ревизионистите. Доста интересно.

P.S. Да поясня, че с това „пренебрегната“ исках да кажа, че човекът не се е занимавал с мен, нито е досаждал.
цитирай
94. f873 - Бати пича, т'ва е блогър! :)))
30.01.2014 20:39
Бати пича, т'ва е блогър!
:)))
цитирай
95. freeoldmen - paciencia, скоро не е имало пост с над 100 коментара,
30.01.2014 21:05
като имаш предвид, че не допускам основните спамаджийки.
Ревизионизмът е преследван законово в повечето страни, но си пробива път, Нета помага доста...
цитирай
96. freeoldmen - f873 Бати пича, т'ва е блогър! :)))
30.01.2014 21:06
Кой?!?
цитирай
97. gabar4eto - !!!!!!!!
30.01.2014 21:28
Приятели-моля ви недеите , недеите еи тук сме за да си помагаме не да си мерим кои какво , кога и как.Никого не сам пренебрегнал в моят 42 годишен живот , на всеки съм полагал с каквото мога и тези дето ме познават ли4но го знаят това.Живота е кратък за да го разпиляваме така.Моля ви недеите .Аз съм може би тук от създаването на блог.бг.Никого не съм нападал, от никого не съм искал сметка за нещо, което не е мое виждане или 4е не сам сагласен с нещо.Г-н Димитров искаше да се защитя, аз кадето трябва съм се защитил.Пред семеиството си.Дали съм вярващ дали не съм, само аз си знам, но съм нау4ен да помагам на изпадналият в беда.Про4ел съм доста, живота наи добрият у4ител ми е показал доста.Няма да обръщтам внинамие на нападки , които са еи така , само , защото някои е решил 4е аз не сам удобен за нещо.На вси4ки ви пожелавам на ве4е здраве-има ли го то вси4ко се оправя - и сега ще кажа нещо-не съдете за да не бадете съдени.И с каквото съдите с това ще ви съдят.Искам да попитам от вси4ки вас тук -някои видял ли е про4ел ли е лоша дума от мене.
цитирай
98. f873 - Ми-ти, . . . ;)) Не бях ли на същото ...
30.01.2014 21:43
Ми-ти, ... ;))
Не бях ли на същото гюме, м?!


цитирай
99. freeoldmen - gabar4eto цял ден ли това го мъдри?
30.01.2014 21:44
Това по вашият край добра дума ли се води:

Priqtel , kakvoto iskash si kachvai , pak ako iskash da zamestish nqkoiq zapovqdai nqmash nikakvi qdove , shte ti preizpalnq izpodnqta otzad -znaesh li kade si mi
Изпратено: 29.01 22:29 От: gabar4eto
.......................

Или това:
deka si deka mome arno ta da ti shepna neshto na ushleto oti che mi stane neshto ta nemda da vidish i q che ti kaja na tebe che sakash le neshto ,che da ti go turna ,che mene ni chebapche mi se ede ni chufte.
Изпратено: 10:13 От: gabar4eto
................

Да не си малоумен?
цитирай
100. gabar4eto - !!!!!!!!
30.01.2014 23:10
Колкото и да ми е криво и да ми е гадно , на 4овек които не познавам , не сам го виждал , не знам как изглежда-никога няма да кажа малоумен, но изглежда за вас Г-н Димитров това не е проблем, а това което сам написал е една Якорудска песен , но както и да е , аз пове4е няма да се набарквам в тези неща.Бъдете здрави и живи вси4ки.изглежда......................
цитирай
101. yourprincess - какви кирливи ризи развявате ту...
31.01.2014 10:26
rumyn написа:
какви кирливи ризи развявате тук?
какви гадни думи излизат от устата ви?
даже и да сте моделки на вок ли беше или на плеибой, как си мислите че свестен мъж ще се спре да ви обърне внимание. то никой уважаващ себе си мъж не би го сторил. и как да рискува? заиграват се щото си готина външно.
опа изненада отивате на купон, сбирка с приятелите му. и какво отваряте си красивите устенца и мъжа потъва в земята. е разумен мъж ще си избере грозничка но възпитана жена. а при вас само използвачи - такива дето искат да освободят напрежението и да ви забравят. че не биха рискували да се покажат с вас пред хора нищо, че сте страшно красиви. просто само за секс ставате с такъв речник.
съжалявам ,че съм груба.


Коментарът ти може би е валиден за 14 годишно момиченце, което още вирее в приказен свят. В реалния няма значение каква си. Никакво. Нито думите ти, нито действията ти, нито външния ти вид имат значениe. Това, което привлича и задържа ценните хора около теб и до теб е ВЪТРЕШНАТА ти вибрация и енергия. Пиша грубо, защото Гинка ми е ниска, незначителна и плоска. Висши думи, светли думи, любов се дават на същества, които познават и усещат вътрешната ти същност. Онези, които имат ключове от дупките в главата ти и онези, ча чиито дупки в главата, ти държиш ключовете. Дано да съм ясна.

пс - ако трябваше да давам любов и светли думи на всички това, значи че съм светица, а не съм.
цитирай
102. axlaxl - Нямаш и малка предства коя съм ;)
31.01.2014 13:16
yourprincess написа:
rumyn написа:
какви кирливи ризи развявате тук?
какви гадни думи излизат от устата ви?
даже и да сте моделки на вок ли беше или на плеибой, как си мислите че свестен мъж ще се спре да ви обърне внимание. то никой уважаващ себе си мъж не би го сторил. и как да рискува? заиграват се щото си готина външно.
опа изненада отивате на купон, сбирка с приятелите му. и какво отваряте си красивите устенца и мъжа потъва в земята. е разумен мъж ще си избере грозничка но възпитана жена. а при вас само използвачи - такива дето искат да освободят напрежението и да ви забравят. че не биха рискували да се покажат с вас пред хора нищо, че сте страшно красиви. просто само за секс ставате с такъв речник.
съжалявам ,че съм груба.


Коментарът ти може би е валиден за 14 годишно момиченце, което още вирее в приказен свят. В реалния няма значение каква си. Никакво. Нито думите ти, нито действията ти, нито външния ти вид имат значениe. Това, което привлича и задържа ценните хора около теб и до теб е ВЪТРЕШНАТА ти вибрация и енергия. Пиша грубо, защото Гинка ми е ниска, незначителна и плоска. Висши думи, светли думи, любов се дават на същества, които познават и усещат вътрешната ти същност. Онези, които имат ключове от дупките в главата ти и онези, ча чиито дупки в главата, ти държиш ключовете. Дано да съм ясна.

пс - ако трябваше да давам любов и светли думи на всички това, значи че съм светица, а не съм.


Пишеш грубо не заради мен, а защото си такава: груба, невъзпитана и простомислеща. Жалко, ако си на 30+ а си така зле с нервите и психиката...Съдиш за хората не по тяхнато поведение, а по коментaрите на хейтърите...нямаш никаква идея кой кой е тук...болна фантазия и нереално мислене както за себе си, така и за останалите...
Ти се мислиш за принцеса, но принцеса без принц...искали те, канили те...а защо си сама? Къде е принца? Защо смяташ, че самотата, която те изгаря не е твой проблем? Защо смяташ, че като "сдавиш" като кучка някого в нета проблемите..
цитирай
103. axlaxl - . . . ти приключват. . . . Ти си сама за ...
31.01.2014 13:20
...ти приключват....
Ти си сама за себе си проблем...
Аз съм дала на света нещо, след мен ще остане ...А ти? Говориш за децата на другите, а къде са твоите...защото за да имаш дете, трябва да има ДВАМА! А ти си винаги сама....Просташкият ти тон дори не е смешен, за обиден е ясно, че обида от теб не може да се усети...Все някой ти е крив, ти си идеалната. Или пишеш отнесени от вихъра бози за разговори с умрелите или лаеш като кучка по някого..лаеш, но не можеш да хапеш. Нервите ти не са добре, както и главата...
Понякога имаш и "умни мисли" , но на фона на останала боза се губят...те са капка в морето от простотия която изписваш в блог.бг....
Гинка я остави- Гинка не ти е проблем....:)
цитирай
104. freeoldmen - rumyn, няма нищо, хубаво е, когато хората си говорят,
31.01.2014 14:26
така туко виж се разбрали с добро...:-)))
цитирай
105. axlaxl - Харесва ми интелигентното коментиране:)
31.01.2014 14:40
rumyn написа:
според мен жена която уважава себе си най вече - не си позволява да използва мъжки думи в речника си. и още по малко да нарича някого такъв и онакъв.
никой не е съвършен. и това не само е нужно да го разберем , но и да го приемем.
а обидите често са прикрит комплимент. защото този който изказва обидни слова не иска да признае на себе си, че обекта към когото отправя обидни слова с нещо го превъзхожда, че и той би искал да постъпи както е постъпил другия, но не ми стига смелост.
и като се замисля върху тези думи , защото те не са мое творение, стигам до извода че вие двете се харесвате една друга. в частта където едната не успява да постъпи както другата.
:))))))))))))


От това, което съм видяла написано от тази "принцеса" не мисля, че я харесвам. Им жени които са пичове, без да са груби и без да използват цинзми...тя обаче не е от тези жени-пичове. Просто е насъбрала горчилка, която иска да извади на показ. Разбирам я за това, че на 30-35 да си сама не е приятно, но не разбирам защо си мисли, че с грубости в нета ще се промени това положение. Мъжете не си падат по жени грубиянки...такива, които в най- неподходящ момент може да "захапят и да сменят темата"... трябва мярка, а Тя няма такава...Още като искаше да ме свързва с умрелите ми приятели ми се стори чалната, но като почна да ме обсъжда редовно и да си измисля за мен небивалици - разсея съмненията ми...:)
Тя ако беше по-прозорлива щеше да разбере, че не може да си говориш с умрелите, когато не знаеш как да коминикираш с живите...
цитирай
106. axlaxl - С добро се разбирам с долу горе нормалните....
31.01.2014 14:42
freeoldmen написа:
така туко виж се разбрали с добро...:-)))


Тук нещата надхвърлят паранормалното и да общувам с медиум способен да води диалог с духове е над моите способности...:D


РАзмихме темата, но темата си е размита от самото начало...просто всеки комплексар вижда първо АЗ какво съм написала, но не го разбира и почва да коментира мен:))
Е свикнала съм вече, то не е от скоро това...
цитирай
107. yourprincess - ===
31.01.2014 14:44
Гинка дала нещо на света. Точка.
Измери ли си смисълът на мижитуренето ти в този живот?
Кучката родила кутретата.
О, ще се разплача.
12 малки циганчета се разпищяха от кеф, че те са се появили на света, за да осмислят съществуванието на мамушката си.

Румяна - няма мъжки и женски думи. Аз ги деля на думи за примати и думи за богове. Точка.
цитирай
108. yourprincess - така туко виж се разбрали с добро. . . ...
31.01.2014 14:49
freeoldmen написа:
така туко виж се разбрали с добро...:-)))


Гинка няма на какво да ме научи.
Освен да си купувам кецове, да се пльоскам из вирове и да преследвам хората в интернет.
Какво има за разбиране? Тъпа елементарна псевдоПсихоложка, която дава диагнози наляво и надясно, щрака снимки и се прави на вървежна.

...а тъпата лейка не може да различи кое е мъж, кое е жена...

Тръгнала да ми обяснява кво и що...
Опитах се веднъж да си ги премерим с РЕАЛНО, питах я за едни стипендии, нали се прави на много отворена, млада и готена, тръгнала да ми се хвали със синчето си. Викам й дай МА, дай ДА си премерим коя кво реално, зададох й елементарен въпрос, не от онези с умрелите, за които тя няма нито душа, нито сетива да осъзнае... Обикновен реален въпрос. Виж, изводът тогава беше, че трябва да си ги меря с децата й. Може би те имат повече мозък, постижения, пари, акъл, потенциал, сетива. И ако е така, то със сигурност това няма да идва от посредственото им мамче.

Приключих.
цитирай
109. axlaxl - Боже Господи, ти наистина ли се мислиш за нормална ;)))?!?!?!
01.02.2014 02:41
yourprincess написа:
freeoldmen написа:
така туко виж се разбрали с добро...:-)))


Гинка няма на какво да ме научи.
Освен да си купувам кецове, да се пльоскам из вирове и да преследвам хората в интернет.
Какво има за разбиране? Тъпа елементарна псевдоПсихоложка, която дава диагнози наляво и надясно, щрака снимки и се прави на вървежна.

...а тъпата лейка не може да различи кое е мъж, кое е жена...

Тръгнала да ми обяснява кво и що...
Опитах се веднъж да си ги премерим с РЕАЛНО, питах я за едни стипендии, нали се прави на много отворена, млада и готена, тръгнала да ми се хвали със синчето си. Викам й дай МА, дай ДА си премерим коя кво реално, зададох й елементарен въпрос, не от онези с умрелите, за които тя няма нито душа, нито сетива да осъзнае... Обикновен реален въпрос. Виж, изводът тогава беше, че трябва да си ги меря с децата й. Може би те имат повече мозък, постижения, пари, акъл, потенциал, сетива. И ако е така, то със сигурност това няма да идва от посредственото им мамче.

Приключих.




:D :D :D Добре, научи ме да говоря с мътвите...свържи ме с някоя мъртва душа да си поговоря. Остави тези покупки, вирове и преследване...КажИ как се свързваш с умрелите? По телевизора, телефона или по Жисиема? :D :D :D
цитирай
110. axlaxl - Човека ме покани на гости....реших да отида:) Не знам кога ще мога, но мисля да намеря време....
01.02.2014 02:43
rumyn написа:
3. rumyn - страно
29.01 18:23
как са се подлъгали, тези жени?
това не е коментар на твоите коментари. най малкото ти казваш че си общувала с него и нищо такова не е имало. аз зададох въпроса за тези дето казват че са били излъгани.



Само да видим с кого да ида, там в Якоруда е доста красиво и си заслужава разходката:))
Да видя лично този злодей пирончето (вече се издигна в ранг пиронче) :D
цитирай
111. axlaxl - Никога нямаше да се сетя за Якоруда точно, ако не ме бяха поканили...
01.02.2014 17:07
rumyn написа:
и лично на мен не ми е нужна нечия покана за да се метна на колата и да отпраша на някъде. просто зимата е сезон да си кротува човек у дома. :)


Понякога е нужно малко подсещане....:)
цитирай
112. freeoldmen - axlaxl, отиди, после ще пуснеш постинг,
01.02.2014 17:20
Нали?:-)
Със снимки...
цитирай
113. axlaxl - Естествено:)
03.02.2014 15:57
freeoldmen написа:
Нали?:-)
Със снимки...

цитирай
114. dmcat - хе-хе-хе
07.02.2014 22:39
якорудския помак е надушил колко изветряли женски се мотат,жадни за хуй по нета ...пардон... романтика.
цитирай
115. gabar4eto - !!!!!!!!
09.02.2014 23:51
да помак съм и не се крия 4е съм помак и не се срамувам от този факт 4е съм помак-това -тоес проповядвам ислям като религия , но съм малко пове4е българин от някои тука апокрифи, никои не съм търсил, никои с насила не съм карал за нещо,от никого с насила не съм искал нещо, напротив помагал съм винаги, и между другото да ото4ня-вси4ко излезна на яве-благодарение на мои приятели и познати и се видя истинската история.така 4е на помак не може да ме обидите, на родолиубие сащо,на патриотизъм още по малко.на мене Бог ми е свидетел какво , кога ,как и каде.на този господин кадето ка4и статията му благодаря,защото не знам какво то4но целеше и какво иска от мене, аз не се пазя от такива като него, аз се пазя от фалшивите приятели които са под път и над път.
цитирай
116. freeoldmen - Обвинявам те в неграмотност, поете!
10.02.2014 00:28
135. gabar4eto - !!!!!!!!
09.02 23:51
да помак съм и не се крия 4е съм помак и не се срамувам от този факт 4е съм помак-това -тоес проповядвам ислям като религия , но съм малко пове4е българин от някои тука апокрифи, никои не съм търсил, никои с насила не съм карал за нещо,от никого с насила не съм искал нещо, напротив помагал съм винаги, и между другото да ото4ня-вси4ко излезна на яве-благодарение на мои приятели и познати и се видя истинската история.така 4е на помак не може да ме обидите, на родолиубие сащо,на патриотизъм още по малко.на мене Бог ми е свидетел какво , кога ,как и каде.на този господин кадето ка4и статията му благодаря,защото не знам какво то4но целеше и какво иска от мене, аз не се пазя от такива като него, аз се пазя от фалшивите приятели които са под път и над път.
цитирай
117. freeoldmen - dmcat, не му давай оръжие...
10.02.2014 00:33
Видя ли колко време е чакал читака, за да засвири на етническата струна.
цитирай
118. gabar4eto - !!!!!!!!
10.02.2014 14:54
:),:),:),:) s poklon
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679475
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031