Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2014 13:12 - Честита ни безплатна енергия!
Автор: freeoldmen Категория: Технологии   
Прочетен: 6578 Коментари: 30 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

ПИСМО ОТ МЕХРАН КЕШЕ ДО ЧОВЕЧЕСТВОТО 18.04.2014
От мое име
Аз трябваше да се въплътя в тялото на човек от тази планета и да живея сред вас живота на човек, за да разбера начина, по който човекът, още от времето на неговото сътворение, създава своята мизерия и толкова много несправедливост за себе си и за ближните си, само, за да получи и задържи огледалният образ на нищото, за своя нищожен животец и своите илюзионни материални притежания.
За това ние искаме да направим възможно всички ресурси от Вселената да бъдат достъпни за човека. За да може хората да живеят помежду си в комфорт и мир за времето през което са на тази планета, така че когато те станат достатъчно зрели интелектуално и духовно (с времето човекът ще узрее достатъчно), да могат да се присъединят и обединят с останалата част от Творението На Създателя на тази Вселена.
В този процес на узряване човекът е избрал пътя на алчността, несправедливостта  и умъртвяването не само на животни, но и на собственият си вид. А сега е стигнал до фалшивото чувство на гордост от голямото количество живи същества, които може да унищожи с едно единствено оръжие, фалшиво превъзходство на управление и контрол.
  Убийствата и унищожението на живота никога не са били част от нашето обучение и работа в която и да е точка на Вселената и това никога не трябва да бъде състезание и нито ще бъде от сега нататък на тази планета или някъде другаде във Вселената.
За да се измени хода на живота на човека от този неправомерен път, в миналото чрез наши посланици ние сме ви изпращали много пъти ориентация и помощ, по различни начини и форми.
Вие винаги сте игнорирали и отхвърляли всички начини, които сме ви показвали, за да коригирате вашите пътища и сега в надпреварата си сте достигнали точката, в която във всяко ваше действие и мисли водят само до разрушение и войни.
Днес и с тази писалка, аз като Месията и като този, който избра за известно време да бъде между  вас, за да се запознае от близо с разликите помежду ви и вашият фалшив живот, за да мога в крайна сметка да разбера проблемите ви, изкарах тук с вас повече от 55 години, работих по вашите начини, за да мога да ви помагам и да ви водя в този живот в джунглата на тази планета. Аз ви призовавам да изхвърлите всички оръжия и всички мисли за алчност, насилие и убийства.
Избрах днес да декларирам моята позиция и статут като Създател в Душата и във физическо тяло на човек, какъвто съм и съм избрал да съм, да бъда сред вас и да извикам всички хора от тази Синя планета и дивите народи от земята, за да приемете моят Зов за Мир и промените погрешният си път, индивидуално и колективно, като човешка раса, за да бъдете в състояние да живеете в рая на Земята и във Вселената.
Моят призив е към вас. Човешката раса е елементарна, през последните 9 години аз ви показах как можете да задоволите всичките си земни нужди с прости методи, аз съм написал книги на прост език, от които всички ще могат да разберат принципите на Създаването, такива, каквито са, а не както човекът си мисли и иска да бъдат.
Показах ви как да правите храната си от въздуха, как да създавате енергия и движение използвайки същите системи и знанието, че чрез създаването и производството на това, което е необходимо за задоволяване нуждите на човека, той вече няма да вреди на нито едно от творенията на Създателя и ще може да живее в мир и спокойствие сред останалите същества на тази планета и в универсалната общност, в която хората ще бъдат готови да се присъединят.
Сега, моето обръщение точно днес (В деня, в който е умрял Божият Син) към всички жени, мъже и деца от тази планета,нека да се сложи Край на тази Лудост, която е в ума на човека – да убива и да руши, като смята, че с това ще реши проблемите си и ще постигне земно щастие и притежаване на много материални блага. По тези причини човека е направил колекция от многобройни инструменти за унищожаване и убийство. Независимо от това, кои сте вие, каква е религията ви, кои са лидерите ви и каква вяра имате и без  значение в коя част на планетата живеете.
Работата на религиозните лидери трябва да бъде да насочват и водят човека към мир и просперитет, а не да правят храмове на срама и безчестието и да защитават онези, които вредят на себеподобните си.  Това е нашата цел и желание, вие като религиозни лидери на народи, нации и култури първо да изискате от хората, които ви следват в църкви, джамии или други храмове, нека те да изоставят оръжията и от днес нататък използването на оръжие да бъде обявено за един от най-големите грехове за всеки човек. Трябва да се забрани използването на всякакви инструменти за избиване и измъчване. Нека човекът се научи да намира нови логически начини за мирно решение на проблемите за себе си и за своята раса.
Аз не ви предлагам награда, за да спазите това изискване, тъй като е наше изискване и то трябва да се постигне чрез работа с помощта на човешките души, но в действителност по този начин човекът ще влезе в Космическата Общност, ще разбере, че алчността и войната нямат никакъв смисъл. Човекът може да живее щастливо в различни точки от Вселената според своята интелигентност и необходимост.
В този ден аз призовавам целият свят, религиозни лидери и учени, да се обединят и да подпишат Договора за мир във Вселената, който сме изпратили на човечеството като прелюдия към тази декларация през тези дни и през последните две години и с това нека се подпишат всички лидери на нациите и техните последователи и да приемат този договор и да се сложи край на всички войни, агресия и убийства, които се водят в продължение на хиляди години на тази планета.
Времето за наказание и награди, с които да се притиска човека и да влезе в правилният път е свършило. От този момент, е важно само решението на всяка душа да направи избор за своя път и точно това е пътят на мира, спокойствието и справедливостта.
Ако не го направите, от този ден нататък лидерите на тази планета, религиозни или държавни, ако откажат да последват този призив, това ще доведе до смъртта на техните последователи, подчинени и цели народи.
Не съществуват граници по повърхността на тази планета или в която и да е част на Вселената, които да отделят расите или различните видове творения едно от друго. Единството на всички мъже и жени ги прави не само едно тяло и една нация, едно създание на един Създател които да живеят живота си в мирна Вселена.
Вие, като деца на Адам сте страдали достатъчно от ръката на собствените си грешни дела и от злодеянията други същности, сега ще получите Любовта на Създателя Ви, за да ви напътства и да ви защити в този кратък път на пренастройка и среща с останалите творения от света на Сътворението.
Онези, които трябва да отхвърлят желанието ми, те ще видят собствената си смърт, която ще дойде чрез отхвърлянето им от техните собствени другари, хора, които разбират реалността на създаването и това желание. Тези, които следват нашите прости препоръки ще влязат в космическият ред. Те ще видят красотата на Съзиданието със собственото си съзнание и някои от тях с физическите си очи.
Моята любов и благодарност е към всички хора, аз толкова съжалявам, че са ви позволили да страдате толкова дълго, без да се намесят, за да ви помогнат, но в действителност е бил необходим този път в детската градина на Земята, за да се научите на зрялост.
Сега е моментът да се даде напътствие на това дете на Адам и неговото семейство към останалата част на цялата фамилия във Вселената и като едно дете перфектно и много спокойно и любвеобилно, което е готово да влезе в царството на по-голямото си семейство. Приветствам ви като създател на истинското измерение на интелигентност и любов.
Мехран (Притежателят на любовта)
превод: Manuela Chrestina Alcyone






 Кеше най-после се разкри като поредният кукувец, 
смело експлоатиращ надеждите на хората за мир
и спокоен живот...




Тагове:   maricоn,   rozzata,   tunte,   schwuchtel,   fag,   poponar,   viado,   bicha,   naporan rad,   feget,   fagoton,   pede,   hinttari,   tapette,   frocio,   soper,   pedale,   ibne,   faggot,


Гласувай:
28



1. minevv - мда
25.04.2014 14:14
имаше нещо криво в този
Май използват такива типове, за дадържат интереса ни далече от важнните проблеми
;-(((
цитирай
2. zlatkostanoev - freeoldmen,
25.04.2014 15:12
този кукувец Мехран ми идва в повече.
Аз се зареждам енергийно като чета universalnite000, anonymous3,
vlajniochi, kokomoko, whitelight1 и разбира се, не на последно място – rozzata.
Чувствам се прекрасно(благодаря за това на blog.bg) енергизиран съм
до краен предел. Не искам да предозирам!!!
цитирай
3. freeoldmen - minevv,
25.04.2014 15:34
с години не само отклоняват вниманието, но и дават фалшиви надежди- е сега, само още малко изтрайте, мили овчици и говеда, и ще дойде готиния живот и за вас, само стойте мирни и не мислете, има кой да мисли вместо вас...
цитирай
4. zlatkostanoev - относно таговете
25.04.2014 15:41
Може да добавиш ibne :)))
цитирай
5. freeoldmen - zlatkostanoev,
25.04.2014 15:49
човекът се оказа аватар на Вселената, Създател на истинското измерение на интелигентност и любов, Притежателят на любовта!
Нима искаш да останеш на Долната земя, когато споменатите от теб светли блогъри се воздигнат във висшето измерение?
За мене е късно, ама ти си младо момче, свържи се с Rozzata, поучи се от него, и ваше ще е измерението на интелигентността и любовта!!!
/Тук зазвучава мощно песента на дългокос пич, възхваляваща идният Век на Любовта.../
https://www.youtube.com/watch?v=4njnSR3gdGI
цитирай
6. mileidi46 - Светът стремглаво полудява. . . И ...
25.04.2014 16:00
Светът стремглаво полудява...
И все по- често си мисля,че от ,,някакво измерение"...просто леко ни облъчват..!!
Остава само да засилят честотата и ще се самоизядем..
Време е за чиповете!!нали вече в Добрич са започнали по училищата..
цитирай
7. freeoldmen - Във връзка с чиповете...
25.04.2014 16:28
Това ще се случи, неизбежно е.
Ще има и по-екстремни форми на сближаване на хората и машините, и не там е заплахата, а в самите хора.
цитирай
8. neznayko - За чиста и свята енергия
25.04.2014 16:45
Ей, няма да се закачате с аватара на Вселената! Гиди маскари с маскарите. Тръгнали те да ми обиждат Създателя на истинското измерение. Не ви ли е срам? Бързо си разпечатайте 10 (десет) пъти съвета на zlatkostanoev и отивайте да се енергизирате.
цитирай
9. freeoldmen - neznayko, по някакво съвпадение
25.04.2014 17:14
аватарите на споменатите от Златко учители от блог.бг се явиха в скромният ми пост и ми забиха минуси...:-)
цитирай
10. saadi - Това не са минуси , а електрони от новата безплатна енергия .
25.04.2014 18:34
цитирай
11. freeoldmen - 10. saadi :-)
25.04.2014 19:10
Между другото свалих информацията от една от прословутите флашки на Кеше, въпреки, че според мен става дума за прашки, и то задни.
809 МБ глупости, с уговорката, че ако не си правилно настроен, нищо няма да стане...
цитирай
12. freeoldmen - Е те така вече ми харесва Първа страница:
25.04.2014 20:02

Най-неочакваните мистерии на българия разбиват всички наши представи (видео)
от: anonymous3
Когато прочетете за тези мистерии на България, никога повече няма да бъдете същите Някои читатели е възможно да са чували името Милан Миланов, бивш служител в системата на МВР. Той е автор на една поредица от книги, в к
Прочетен: 936 Коментари: 6 Гласове: 47

Капитан константин динков: срещнах извънземни, бяха 2 метра високи!
от: vlajniochi
Снимка: ПИК
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове: 43

Лемурийците – изостанали души на третата раса
от: kokomoko
Лемурия – древен континент, който, подобно на Атлантида е потънал след поредица природни катаклизми. Той „пропаднал“ на дъното на Индийския океан, повличайки със себе си древна, изключително високоразвита цивили
Прочетен: 549 Коментари: 1 Гласове: 44

2099 : смъртта на хомо сапиенс
от: whitelight1
Има една чудесна книга от известния футурист и изобретател Реймънд Курцуейл наречена „Сингулярността е близо“. Следва да се отбележи , че въпреки името, е много добра за четене. Авторът с обичайния си оптим
Прочетен: 335 Коментари: 0 Гласове: 42

Пришълец
от: ednodete1
Срещнах се с това създание на едно от местата във Второто внимание, което както знаех отпреди, го посещават същества от други планети. Но дотогава не ми се беше случвало да ги срещна, това е първият ми опит за среща със създание от друга...
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове: 18

В бившия съветски съюз свалили нло с трима извънземни
от: rozzata
В списание “Бюлетин на Руската академия на науките” е била публикувана статия от Юлия Платова и Борис Соколов за изследвания на НЛО в СССР. И двамата автори са участвали в проекта Сетка. Юлия Платова е зам.
Прочетен: 301 Коментари: 3 Гласове: 31
цитирай
13. alchemist - Аз съм добре, защото си правя тер...
25.04.2014 20:36
Аз съм добре, защото си правя терапия с А-лъчи. Чувствам се бодър и свеж от въздействието на А-лъчите. Пожелавам на ВСИЧКИ съблогери, да бъдат осенени от тяхното чудотворно въздействие!
:D :D
цитирай
14. neznayko - Изгубеното бъдеще
25.04.2014 20:40
Да запазим за поколенията този светъл момент -> http://i59.tinypic.com/29115xd.jpg
цитирай
15. freeoldmen - 13. alchemist, какви са тези
25.04.2014 21:03
А-лъчи? Чичко Гугъл си трае по въпроса...:-)
цитирай
16. freeoldmen - 14. neznayko
25.04.2014 21:18
Аах, за малко да ги хванеш в плътна група...
Напоследък модераторите се опитват да дискредитират mt46 като го изстрелват на първа за секунди, но се чудя, и той ако се ядоса и спре да публикува, много ли ще спечелят...
Жалки са.

Забележи времето на публикуване:

anonymous3 24.04 22:07
vlajniochi 24.04 22:26
kokomoko 24.04 22:31
whitelight1 24.04 22:10

Такива примери мога да ти давам всеки ден, като активните профили са десетина...
Какъв ли е шанса всички тези хора да публикуват всеки път едновременно ...и всеки път да се срещат на първа...
цитирай
17. alchemist - freeoldmen, извинявам се много - грешката е моя :(
25.04.2014 21:32
Това са N - лъчи.
цитирай
18. freeoldmen - 18. alchemist
25.04.2014 21:58
Наслаждаваш се на N- лъчите без призмата...:-)
цитирай
19. zlatkostanoev - голЕм смЕх
25.04.2014 22:12
Малко енергиен смях от коментари към блога на аватара kukla3:
1. loop - хехе
18.03 13:59
Наистина много смях, много добре са
го направили, браво :)
2. kokomoko - Хахаха :) Добре го
изиграват. .
18.03 15:35
Хахаха :) Добре го изиграват ..
3. spawn1 - е не, не
18.03 19:11
Ще се спукам от смях, много забавно,
и как са подбрали точно
песните :) :) :)
4. kukla3 - Да голям смях :) Нека има
смях за з...
18.03 20:57
Да голям смях :) Нека има смях за
здраве :)
...............................
1. ghostrider1 - хахаха
13.03 23:54
Е не ще се спукам от смях, няма
такава забава хахахахаха
2. kukla3 - То това си е самата истина и
показва ...
14.03 00:54
То това си е самата истина и показва
реалността в действие :)
3. lepkata - хахахаха :) е браво, голям
смях м...
14.03 22:01
хахахаха :) е браво, голям смях малко
за разпускане :)
4. kukla3 - Да хем смях, хем истина :)
14.03 22:18
Да хем смях, хем истина :)
5. spawn1 - голяма
14.03 22:58
Веселба пада тука хахахах
..........................
1. spawn1 - хаха
04.02 23:44
ще се спукам от смях, всички снимки
са уникални, браво много весело
настроение, смеха е нещо хубаво,
поздрави :)
2. kapchica1 - Мен бабата ме кефи ще ме
спука от смях ...
05.02 00:29
Мен бабата ме кефи ще ме спука от
смях хахаха :)
3. kukla3 - Скъпа ЛЕЛКО- ЗЕЛКО http://
stel...
05.02 00:57
Скъпа ЛЕЛКО- ЗЕЛКО http://
stela55.blog.bg/ толкова ли си зелена,
че не можеш да се засмееш на
вселите и смешни неща? Толкова ли
ти е скучен и тъмен живота, че не
можеш да се смееш? Като не ти
харесва нещо не го чети стига си
злобяла и цъкала минуси!
...................................................
цитирай
20. freeoldmen - 20. zlatkostanoev
25.04.2014 22:37
Олигофрения в действие...

Аз си държа на мнението, че при опитите за лечение на шизофрения се препоръчва правенето на блог от пациентите, модераторите ползват тези болни хора безскрупулно, а всичко това се отразява на блога...
цитирай
21. kasnaprolet9999 - Наистина пълен отврат е с тези по...
25.04.2014 22:50
Наистина пълен отврат е с тези постинги за извънземни и енергиир копирани от разни книжки и списания. Отдавна им чета само заглавията и отминавам. Ако бях написала, че фотоизложбата на НДК е на извънземни пришълци сигурно щях да имам повече успех с днешния ми постинг:))
цитирай
22. freeoldmen - kasnaprolet9999, няма да имаш успех, защото не си
25.04.2014 23:07
към тяхната поддържана от някой модератор куку групичка...
Всъщност копират от сайтове с такава тематика, отдавна омръзнали на всички с глупостите и измислиците си.
цитирай
23. freeoldmen - Нов гениален модераторски проект:
25.04.2014 23:16
Появи се нов играч, който копира постовете на шизо-групичката и го избутват и него на първа, често заедно с "оригинала".:

19:37 - Ядрената истина за тероризма на 11 септември 2001 г. в ню йорк автор: vlajniochi
от: kpm
Споровете какво причини унищожението на двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. за около 10 секунди всяка (9 секунди Южната кула и 11 секунди Северната кула) продължават. Отдавна ник
Категория: Изкуство
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове: 4

Чудя се колко тъп трябва да си, сам да си затлачваш сайта...
цитирай
24. mt46 - ...
25.04.2014 23:45
По какво вярата в религиите се различава от вярата в някои науки, учения, философии, идеологии?...
цитирай
25. freeoldmen - 24. mt46
26.04.2014 00:27
С науката не може да се прави сравнение, в самият научен подход е заложена идеята при нови доказателства да се изграждат нови научни възгледи, докато това при религията е изключено...
цитирай
26. freeoldmen - 26. vmir - Хахаха 09:25
26.04.2014 10:28
Не мисля, че човек, нежелаещ коментари в своя блог, има право да натрапва мнението си в чужди...
цитирай
27. dobronameren - Четейки тези дълбоко морални, справедливи и следователно препоръчителни, засега, поучения
26.04.2014 12:33
които freoldmen-a изважда в своя/своите постинги, у мен възниква предположението, че ако му повярам и на мен ще започне да ми харесва бахур, при това с мустаци:
"freeoldmen - dobronameren, се да те питам, 19.03 10:29 - ти бахур с мустаци ял ли си?"
цитирай
28. freeoldmen - 27. dobronameren
26.04.2014 12:51
О-оо, бай dobronameren, дойде таман за десерта...:

http://sexoparaparejas.es/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_mljqyjTxeV1qc758to1_1280.jpg

Не е нужно да се ограничаваш само с бахур с мустаци, те ти и бананче с топки...
цитирай
29. bubolina111 - Боже,
29.04.2014 18:31
страхотия! Що за битки словесни, що за щурутии чудесни!
Само сменете категорията и дано няма недоволни.
цитирай
30. freeoldmen - 29. bubolina111
29.04.2014 19:17
Кажете нещо за Кеше, гледам, че се интересувате от тези проблеми...
За съжаление бай dobronameren излапа като невидел целия десерт, няма какво да предложа...:-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freeoldmen
Категория: Политика
Прочетен: 2679773
Постинги: 440
Коментари: 8039
Гласове: 12289
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031